Avautuu 12:00

Nepalilainen Ravintola Lumbini

nepalilaista
Arvosana 4.5 / 5

Ravintola Lumbinin herkullinen nepalilainen menu heijastaa Himalajan makujen herkkyyttä. Suosituimmat lajikkeemme ovat kana, vihannes ja tandoori. Laajan annosvalikoiman ohella voitte nauttia oluesta, viinistä tai perinteisestä lassi-jogurttijuomasta.
Otamme vastaan varauksia – oli kyseessä sitten juhla, merkkipäivä, perhetapaaminen tai bisnesillallinen. Annoksemme eivät ole ainoastaan maukkaita ja tyylikkäitä vaan myös terveellisiä. Lisäksi rauhallinen ruokailutila ja ilmapiiri keventävät varmasti mielialaanne. Meidän à la carte -menuumme on Helsingin edullisin mutta paras.
Kokeneiden kokkien valvonnan alla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta ruokaa kaikkein terveellisimmällä mahdollisella tavalla. Käytämme kolesterolitonta öljyä ja raaka-aineita. Me varmistamme optimoidun suolan, rasvan ja kalorin käytön kaikissa ruokalajikkeissamme. Tutustu rauhassa menuumme ja ilahdu sen terveellisestä ja makuvivahteikkaasta valikoimasta.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (75)

Erittäin maukkaat ateriat,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä arvostelu koskee Lumbinin uutta ravintolaa Munkkiniemessä.
Kolme kertaa käyneenä voin todeta ruoan olevan erinomaista! Testannut niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Maustaminen juuri oikein kohdallaan, mutta ei kuitenkaan liian tukkoista, kuten Nepalilaisessa safkassa saattaa usein käydä. Annokset ovat meheviä ja todella runsaita. Tarjoilu sekä tunnelma oikein miellyttäviä.
Lounasajan hinnat ovat todella edullisia ruoan laatuun nähden. Ehdottomasti paras lounas-nepalilainen tähän mennessä omalla kohdalla!
Toivotaan että pystyvät pitämään kovaa tasoa jatkossakin yllä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Tyttöystäväni kanssa kävimme testaamassa Syö 10-tarjoukset, kasvis- ja liha-vaihtoehdot-> Ei moittimista, ruoka mitä mainiointa, palvelu pelitti ja tunnelma hyvä! Kolmas kerta täällä ja varmasti palaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Olipa hyvä Nepalilainen ravintola, maukasta ruokaa ja hyvä palvelu. Ei ole tullut vastaan aikaisemmin näin hyvää Nepalilaista ravintolaa Helsingissä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: -7

Täysin tasapainottomasti koostettu annos. Söin tandoorilammasta, ja annos oli yhden hengen annokseksi tasapainottomasti koottu. Parilalla tuli kohtuuton määrä, arviolta 400 grammaa lihaa, josta jaksoin syödä vain noin kolmanneksen. Liha oli sitkeähköä ja hieman kuivaa. Kastikkeita annoksessa oli liian vähän.

Annokseen ei kuulunut juuri ollenkaan kasviksia. Pienenpieni salaatti oli säälittävä ja koostui lähes yksinomaan aneemisen valkoisesta amerikansalaatista.

Myönteistä ravintolassa oli aika kaunis sisustus. Ikkunalle asetellut viherkasvit olivat hyvin hoidettuja. Nepalilainen taustamusiikki oli myös miellyttävää.

Kokemus ei ollut rahanarvoinen. Herkullisempaa ja edullisempaa lammasta saa esimerkiksi Herttoniemenrannan nepalilaisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 30.08.2015
Arvosana: -1

Ystävällinen henkilökunta otti heti vastaan.  Ruoka ja palvelu to7della hyvä. Suosittelen!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: -3

Perushyvä nepalilainen ravintola. Ei valittamista. Homma toimii ja maistuu. Take-away annokset hyvän kokoisia. Vielä kun järjestäisi kotiinkuljetuksen, niin olisi ihan huippu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Mix plate.
Nepskubuffetit eivät ole kovinkaan yleisiä. Täällä toimittiin niin. Kolme lämmintä, yksi niistä veggie. Vaikka olivat varmasti lojuneet jo jokusen hetken, tavara toimi. Salaattipöydästä ei lisäpisteitä täälläkään.

Palvelu oli värikästä. Tila vähän synkkä, ehkä päivä oli synkkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli aivan huippu. Helsingin paras nepalilainen ravintola .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: -5

Loistava paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: -5


Sijainti

Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki - Reitti
0456025561
http://ravintolalumbini.fi/Lauttasaari/

Vaihtoehtoisia ravintoloita