Suljettu nyt

Bites Vallila

hampurilaisia
Arvosana 3.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (17)

Erinomainen hampurilainen ja hinta-laatusuhdekan ei häpeä. Paikka erikoinen ja jakaa varmasti mielipiteitä, minusta mainio hampurilaisravintolalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.10.2019
Arvosana: 0

Bites Burgers on toiminut Vallilassa parisen vuotta. Vaikka hyvä hampurilainen on lähellä sydäntäni, oli Bites minulle melkoisen tuntematon kohde. Kenties se johtui ravintolan sijainnista, jonne ei taida sattumalta juuri kukaan eksyä. No, sattumaa tai ei, yhdentoista aikaan ravintolan ulkopuolella ja erityisesti sisäpuolella parveili nälkäisen näköistä miespuolista ihmislajin edustajaa. Ei muuta kuin jonoon.

Bites Burgersin ruokalista on mukavan simppeli. Hampurilaisia on tarjolla kolmenlaista, joista valitsin itse oikeutetusti standardimallin (10 €). Kylkeen toki ranskalaiset (4,50 €). Jo harmaantunut sisäinen ekonomistini muistuttaa, että mistään erityisestä lounastarjouksesta ei Bitesin kohdalla voida puhua, sillä hinnat ovat kellonajoista riippumattomia. Lounasetuna sai vain kahvin kaupan päälle.

Annos oli hauskan näköinen pöytään tuotaessa. Burgeri ja iso keko ranskalaisia löytyivät luonnollisesti tarjottimelta, mutta niiden lisäksi siinä makaili kaalisalaattilisuke, pari pientä palaa pikkelöityä porkkanaa sekä kohtuullisen kokoinen kauhaisu talon majoneesia. Hampurilainen oli juuri sellainen kuin siltä toivon ja vaadin: simppeli, mutta äärimmäisen maukas ja laadukas. Ei mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarpeellinen. Pihvi oli ensiluokkainen, yksinkertaisesti hurmaava. Sitä säestivät cheddar, suolakurkku ja majoneesi. Kokonaisuuden pyöristi hyvästä täydelliseksi oivallisen rapeaksi paahdettu sämpylä. Bitesin ranskalaiset olivat keskitasoa parempia. Kaalisalaatti ja pikkelöity porkkana olivat onnistunut ja raikas lisä.

Bites Vallila ei koreile interiöörillään. Sisustuslehdet eivät kuulu ravintolan tilausvalikoimaan. Tila on pieni ja muistuttaa työmaaruokalaa, mitä se itse asiassa onkin, sillä tiloissa on aikoinaan toiminut Kansallisosakepankin ruokala. Seinät ovat valkoista tiiltä, kattoa hallitsevat ilmastointiputket. Avaruutta pieneen tilaan tuovat isot ikkunat ja peilit yhdellä seinällä.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 17.03.2019
Arvosana: 0

Aikamatka syrjäisen huoltoaseman grillille, annoksen puolesta. Otin mukaan kaksi, toisen raskaana olevalle (sanoin) ja siksi kassalla majoneesista (tuoreista munista) erikseen kysyttyäni ilman majoneesia. Aikanaan eka puraisu paljasti ettei pihvi ollut kypsä, mikä on raskaana olevan ruokavaliossa ihan ensimmäinen ja perustellusti kielletty asia.

Oma burgeri oli hyvin paistettu, ja lisäpekoni ei dominoinut makua, mutta maku ja raikkaus oli muuten kadoksissa; neljä viipaletta suolakurkkua oli tosiaan tuorein kasvis. Sämpylä oli varmaan hyvin valittu, mutta täyte ei tukenut sitä ja se oli väsähtänyt pihvin päälle.

Ranskalaiset oli kulahtaneet hintaansa nähden, valkosipulimajoneesidipissä oli v.sip. sopivasti mutta ranskalaisia ei viitsinyt syödä loppuun asti. Maun ja pihvin takia jäi vaimolta syömättä burgerikin, vaikka pihvin erikseen kypsäksi mikrotti.

Parin kaljan jälkeen kesäpäivänä kavereiden kanssa varmaan voisi olla kivaa grillimättöä, jonka huuhtoa alas vielä parilla kaljalla, muttei yhdessä maisteltava ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Burgeri yksi helsingin parhaista, mutta laatu on vähän tippunut vuoden sisään. Toisinaan vähän turhan suolainen.
Vaikka palvelu on oikein ystävällistä, paikka itsessään on usein vähän turhan käryinen omaan makuuni. Viime aikoina on ollut myös kiireestä johtuvaa sekoilua.
Hinta on pelkälle burgerille ihan ok, mutta 4,5€ ranuista on ihan liikaa. Juoma päälle niin täys hinta on parikymppiä ja se on tämmösestä kuitenkin aika simppelistä safkasta liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.01.2018
Arvosana: 0

Paras bursa

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.09.2017
Arvosana: 0

Pieni syrjäinen Bites on mahtava burgerilounaspaikka max 1-2 kertaa viikossa. Tuhdit purilaiset ovat meheviä ja hyvin paistettuja mutta omiin lounasruokatottumuksiin raskaita, kuten kaikki purilaiset. Hinta lounaaksi raneilla ja juomalla hieman arvokas, mutta sen väärti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 1

Täältä löytyy kaupungin paras burgeri (erityisesti Green Standard) höystettynä kaurismäkeläisellä tunnelmalla. Paikka on aina täynnä, mutta aina maagisesti löytyy tilaa (it must be magic). Huiput ranut ja superhyvä majo – ei mitään moitittavaa! Ei kevyen lounaan ystäville.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 1

Yhdet Stadin parhaista burgereista! Vaikka välillä onkin jonoa, palvelu on nopeaa ja samoin pöydät vapautuvat nopeasti. Erinomaisten burgereiden lisäksi myös ranskalaiset, itse tehty majoneesi ja lisuke kaalisalaatti ovat erinomaisia

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Bitesin burgerit ovat kaupungin parhaimmistoa. Vallilassa Taloustutkimuksen mäen päälle Mäkelänkadun tuntumaan kätketty, varsin kaurismäkeläisen sisustuksen omaava paikka on mesta, missä ei turhia kaunistella.

Tuote on kympin hampurilainen, jota voi varioida lisätäytteillä, kuten pekonilla tai jalapenoilla. Tarjolla on yleensä myös pari erikoisempaa burgeria.

Ranskalaiset on erittäin rapsakat ja moneen kertaan keitetyt. Isot ranskalaiset on tosi isot, lounaalla riittää helposti pienempi annos, jonka saa pyydettäessä.

Juomavitriinistä löytyy paikan hipsteriyden alleviivaavat erikoisoluet ja club matet. Paikalliskokemuksen täydentämiseksi sopii esimerkiksi räppäri Eevil Stöölle valmistettu Vallilan Panimon Kyyneleet-olut.

Kympin päälle kasautuva ranut, lisätäytteet ja juoma tekevät hinnasta hieman kalliin lounaalle, mutta laadukkaasta lihasta (tai vaihtoehtoisesti vegetyyppien hehkuttamasta mustapapupihvistä) ja briossityyppisestä sämpylästä koostuu burgerkokemus vailla vertaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 06.09.2017
Arvosana: 2

Todella kova Kaurismäkeläisyyden ja hipsteriyden yhdistelmä.
Burgerit ja ranet 5/5 - sanoisin kaupungin top 3:ssa. Tänne pitää palata säännöllisesti. Lisä hyvää tulee toki kiinnostavasta olut valikoimasta.
Miinusta vankasta rasvankatkusta eli en suosittele ennen tanssiaisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.09.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Nokiantie 2-4, Helsinki - Reitti
http://www.bites.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita