dinsum

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Ravintola: Copas y Tapas ravintola

Suomalaisista raaka-aineista valmistettuja tapaksia, pääruoka, suomalaiset juustot ja jälkiruoka. Kaikki oli erinomaisen hyvää ja viinit sopivat täydellisesti ruokien kanssa yhteen. tarjoilijan viinituntemus ja tarinat olivat myös hauskoja ja suosittelen ehdottomasti ottamaan viinipaketin menun kanssa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 27.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: GIWA korealainen

Olen muutaman kerran syönyt täällä dolsot bibimbapin lihalla/kanalla. Annos on iso ja herkullinen, palvelu nopeaa ja ravintolan miljöö moderni & siisti. Höyryävän kuumma bibimbap on ihanaa lohturuokaa. Ainoa, mitä olisin kaivannut on tulisempi chilikastike, koska pöydässä oleva tulinen kastike, ei ole kovin tulista.
Lounaalla on myös tarjolla alkukeitto/salaatti ja kahvia &makeisia/keksejä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Sinne klassinen, pohjoismainen

Brunssin ainekset olivat todella hyviä ja kaikki, mitä söimme oli hyvin maukasta. Tällä kertaa brunssilla ei ollut erityistä teemaa, joten olisin toivonut lämpimien munien, pekonin ja makkaroiden lisäksi jotain muuta erityistä lämmintä ruokavaihtoehtoa, minkä takia brunssi tuntui myös ylihintaiselta. Muuten brunssilla oli hyvin perussetti, mutta erittäin maukas sellainen (leivät, leikkeleet, salaatti, pari eri jälkiruokaa, juustoja).

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Zum Beispiel Moderni eurooppalainen

Useamman kerran syönyt täällä ihanaa pastaa. Pastat ovat itse tehtyjä, maukkaita ja täyttäviä. Erityismaininta kermaiselle hummeripastalle ja ihanalle itse leivottujen leipien valikoimalle. Lounaaksi hiukan hintava, mutta mistäpä saisi näin hyvää pastaa samalla hinnalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Gabriel 1763 bar & restaurant

Erinomaiset pizzat ja ihana palvelu! Pohja ei ole aivan niin ohut kuin italaisissa pizzoissa, mutta toimii näiden pizzojen kohdalla erittäin hyvin. Erikoiset makuyhdistelmät (mm.tatti-poro, kylmäsavulohi-smetana-mäti) ja kastikkeet pizzan päällä ovat ihania.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Lounasravintola Everest nepalilaista

Erittäin hyvä lounas nepsku. Ruoat ovat aina maukkaita, palvelu nopeaa ja naan-leivät ja raita myös hyviä :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Bites Vallila hampurilaisia

Yhdet Stadin parhaista burgereista! Vaikka välillä onkin jonoa, palvelu on nopeaa ja samoin pöydät vapautuvat nopeasti. Erinomaisten burgereiden lisäksi myös ranskalaiset, itse tehty majoneesi ja lisuke kaalisalaatti ovat erinomaisia

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit