Keittiö auki

Bistro Sinne

klassinen, pohjoismainen
Arvosana 4 / 5

Aitoa, puhdasta ja huolella valmistettua ruokaa parhaista lähituottajien raaka-aineista. Porvoolaista gastronomiaa ja ruokakulttuuria, jossa näkyy ja maistuu itä-uusmaalainen perinne sekä meren ja saariston läheisyys.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (138)

Brunssin ainekset olivat todella hyviä ja kaikki, mitä söimme oli hyvin maukasta. Tällä kertaa brunssilla ei ollut erityistä teemaa, joten olisin toivonut lämpimien munien, pekonin ja makkaroiden lisäksi jotain muuta erityistä lämmintä ruokavaihtoehtoa, minkä takia brunssi tuntui myös ylihintaiselta. Muuten brunssilla oli hyvin perussetti, mutta erittäin maukas sellainen (leivät, leikkeleet, salaatti, pari eri jälkiruokaa, juustoja).

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola on ulkoiselta habitukseltaan ehkä hivenen kolkko, jopa ruokalamainen. Kuitenkin tunnelmaan virittäytymisen ja lämminhenkisen asiakaspalvelun myötä pieni seurueemme tuntee olonsa tervetulleeksi ja ruokailutilakin alkaa jo kummasti tuntua kotoisammalta.

Täytyy todeta jo tässä vaiheessa, että bistro saattaa olla paikasta hieman kyseenalainen luonnehdinta. Oma mielikuvani lähenee enemmänkin ns. " hienostelevaa herrasväen paikkaa" kuin välitöntä ja maltillisesti hinnoiteltua ruokapaikkaa.

Entäpä itse ruoka sitten? Alkuun tilaamani kananmuna-annos on oikein hyvä alku eivätkä ystävieni annoksetkaan moitteita osakseen saa. Pääruuaksi tilaamani lohiannos sitä vastoin ei vakuuttanut ; lisukkeineen annos maistui jollain tapaa väkinäiseltä ja hajanaiselta. Vaikutelmaa makujen toisiaan täydentävästä paletista ei syntynyt. Ystävieni nauttimat annokset ( Hirveä + burgeri ) olivat kuulemma hyviä, mutta hinta-laatusuhteeltaan korkeintaan kohtalaisia.

Paikalle erityismaininta loistavasta asiakaspalvelusta sekä hauskasti nimetyistä annoksista. Kokonaisuutena ravintola kuitenkin lievä pettymys. Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi kokemus rutiinisuorituksesta + lievästi ylihinnoitellusta päivällisestä.

Asiakaskuntaa kuitenkin riittänee kiitettävästi asiakaspalvelun, sijainnin ja vanhan maineen vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2017
Arvosana: 0

Arki-illan pelastus! Miljöö on rauhallinen ja pöydät ovat riittävän kaukana toisistaan. Akustiikan ansiosta salissa ei pauhaa kova keskustelu. Avoin keittiö toimii hyvänä viihdykkeenä. Salihenkilökunta palveli erinomaisesti, ja heistä loisti ammattiylpeys - jokaisesta viinistä ja annoksesta (ihan leivästä lähtien) kerrottiin yksityiskohtaisesti. Tunnelma oli rauhallinen ja ruoka oli taivaallista. Kukkakaalikeitto voitti mm. Groteskin keiton mennen tullen, ja peura vei kielen ja järjen mennessään. Aivan mieletöntä ruokaa, menee kyllä topkolmoseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 16.02.2017
Arvosana: 0

7 lajin maistelumenuu loistava. Aluruuista perunalettu ja puolukka mousse, pääruuista sekä paistettu nieriä että poroa kahdella tavalla jäivät eiryisesti mielen.
Viinit hyviä ja palvelu erinomaista. Viineistä ja ruuista kerrottiin juuri oikein ja riittävästi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 69€ Lisätty: 28.11.2016
Arvosana: 0

Alkuruoat porkkanakeitto ja sorsa kummatkin suositeltavia. Oma pääruokani poroa kahdella tavalla oli erittäin maukas - suosittelen. Avecin annos hanhea oli myös hyvän makuinen ja runsas, mutta hieman annoskateutta oli ilmassa.
Viinit jälleen kerran nappiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 16.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (4)
Arvosana: 0

Viiden ruokalajin menu. Ruoka oli hyvää ja ylöspano kaunis.
Pääruokana olleessa karitsa-annoksessa kaikki yksittäiset komponentit hyviä mutta kokonaisuus huono. Ensimmäisenä jälkiruokana tullut "pyöriikö puolukka" oli todella hyvä. Palvelu asiallista ja tila kaunis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2016
Arvosana: 0

Vastaanotto hyvä ja asiakkaan huomioiva. Päivän kala suoraan verkosta, eli siika oli oikein hyvä, mutta muut lisukkeet olivat raakoja ja hankalasti paloiteltavia. Annos niukka aikuiselle miehelle. Talon leipä ok, mutta miksi voi pitää erikseen suolata?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 23.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

sunnuntaibrunssi ylitti odotukset
Palvelu erinomainen
Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Lounasaikaan paikka ei ollut täynnä, joten tunnelma oli rauhallinen. Palvelu toimi ihan ok. Ruoka oli hyvää ja jätti halun palata paikkaan illallistamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Kävimme Sinnessä sunnuntaina, ja tarjolla on nykyään a la carten sijaan pelkästään brunssi/noutopöytä. Hintaa tälle tuli kahdelta yhteensä 68 euroa. Noutopöytä oli surkea, salaatit olivat lähes loppu jo pari tuntia sulkemisaikaa ja jäljellä olevat olivat vetisiä ja nahistuneita. Juuri muuta syötävää noutopöydässä ei ollut kuin 3 eri salaattia, kalaa ja uuniperunaa. Verrattuna esimerkiksi Helsingin keskustan brunsseihin 34 euroa tällaisesta on kohtuuton hinta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 34€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo - Reitti
0103228140
http://www.sinneporvoo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey