Uusimmat arvostelut: Porvoo

1 arvostelu

Erehdyimme nähtävästi yliarvostettuun ravintolaan. Piemonte-risotto oli kelvottoman suolaista, se lähetettiin keittiöön takaisin. Uusi risotto oli maultaan ok, mutta annos oli (kuten edeltäjänsä) ulkoasultaan liian vetelän puuromainen. Päälle ripotellut yrtit olivat heikohko esitys ja annosta ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa esteettisesti rakennetuksi.
Punajuuririsotto oli kelvollista maultaan, riisin al dente-tuntuma optimaalinen, mutta tämäkin ansio on pieni annoksen ulkoiseen lässähtäneisyyteen ja suolan määrään nähden.
Chardonnay oli maltillisen pirskahtava, maultaan miellyttävän mehumainen ja pidättyneen omenahilloinen. Ansiokas listan edullisimmaksi viiniksi.

Ravintolan sisustus oli hallimaisen riisuttu ja äänimaailma kolkko miellyttävistä viherkasveista huolimatta.

Kehoitus: Vähemmän suolaa, enemmän annoksenrakennusta. Yli 50 euroa tästä kokonaisuudesta oli liian korkea hinta.

Apparently we were mistaken and went in, in the end this bistro seems to be overrated. Piemonte-risotto was too salty, it was sent back to kitchen. New portion of same risotto was somewhat ok, but portion looked (such as it's predecessor) like loose porridge. Scattered herbs were aesthetically weak performance and portion cannot be praised as beatifully built. Far from it.
Beetroot risotto was mediocre/ok by taste, rice was actually optimally al dente. Nevertheless,that didn't help much, because of risottos porridgy texture and too big amount of salt.
Chardonnay was patiently bubbly, pleasantly juicy and little bit applemarmaladely. Very good wine as the cheapest from the list.

Interior of bistro was quite stripped and scandinavian, almost too hall-like.
Wish: Less salt, better portion-building. Over 50 euros was too expensive for this disappointment.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 20.11.2019
Arvosana: 0
7 arvostelua

I think the restaurant already change many new food, much better than I eat last time, I need give a high comment for that, special the beef soup noodle, I love it very much! also the beef and chicken sushi. very tasty.
price is good, cheaper than in Helsinki same style restaurant.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.10.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Vuosia jo tilattu Araratista pizzat. Laatu huonontunut todella paljon viimeisen 2vuoden aikana. Tänään oli viimein kerta kun tilasin Araratista pizzat. Pelkät 2kpl pizzoja maksoi 22e ja siihen löivät vielä 5e toimitusmaksut. Eivät puhelimessa maininneet että toimitusmaksut muuttuneet. Monet vuodet aina 21e ylittävät tilaukset tulivat ilman toimitusmaksua. 27e pizzoista, 3km päähän tuntuu aika ryöstöhinnalle. Pizzatkin olivat todella kehnot, reunat ja pohjat palaneet eikä täytteitäkään ollut paljon ja kaikki täytteet läntätty keskelle. Muualta porvoosta saa parempaa pizzaa nykyään ja paljon halvemmalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.09.2019
Arvosana: 0
82 arvostelua

Visiittini sijoittui alkukeväiseen arki-iltaan, jolloin liikkeellä ei ollut hirveästi ihmisiä. Tulimme pöytävarauksella ja meidät ohjattiin ystävällisesti pöytään tyylikkääseen ja hyvällä maulla sisustettuun ravintolaan. Neljän ystävän seurueemme tilasti pelkästään pizzaa, itse valitsin bastardon omavalintaisilla täytteillä. Pizzoja sai odotella melko kauan vähistä asiakkaista huolimatta, mutta hyvä palvelu paikkasi tämän aukon.

Itse pizza saapuessaan ei valitettavasti säväyttänyt juurikaan, enkä voi sanoa että se olisi mitenkään keskivertoa parempaa. Täytteitä oli sopivasti, mutta varsinainen maku ja wow-efekti puuttui. Listan muita ruokatyyppejä ei tosiaan tullut testattua, mutta pizzoista emme olleet erityisen vakuuttuneita. Varsinkin hyvin korkean hintansa vuoksi lättyjä en välttämättä voi suositella. Palvelu oli välitöntä ja miellyttävää, ja listalta napattu perus-riesling myös oikein mainiota.

L'amour tarjosi perushyvää ravintolameininkiä, ja mahdollisesti myöhemmin tulee testattua myös a la carte -listan muut osapuolet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.08.2019
Arvosana: 0