Uusimmat arvostelut: Porvoo

1 arvostelu

Vuosia jo tilattu Araratista pizzat. Laatu huonontunut todella paljon viimeisen 2vuoden aikana. Tänään oli viimein kerta kun tilasin Araratista pizzat. Pelkät 2kpl pizzoja maksoi 22e ja siihen löivät vielä 5e toimitusmaksut. Eivät puhelimessa maininneet että toimitusmaksut muuttuneet. Monet vuodet aina 21e ylittävät tilaukset tulivat ilman toimitusmaksua. 27e pizzoista, 3km päähän tuntuu aika ryöstöhinnalle. Pizzatkin olivat todella kehnot, reunat ja pohjat palaneet eikä täytteitäkään ollut paljon ja kaikki täytteet läntätty keskelle. Muualta porvoosta saa parempaa pizzaa nykyään ja paljon halvemmalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.09.2019
Arvosana: 0
75 arvostelua

Visiittini sijoittui alkukeväiseen arki-iltaan, jolloin liikkeellä ei ollut hirveästi ihmisiä. Tulimme pöytävarauksella ja meidät ohjattiin ystävällisesti pöytään tyylikkääseen ja hyvällä maulla sisustettuun ravintolaan. Neljän ystävän seurueemme tilasti pelkästään pizzaa, itse valitsin bastardon omavalintaisilla täytteillä. Pizzoja sai odotella melko kauan vähistä asiakkaista huolimatta, mutta hyvä palvelu paikkasi tämän aukon.

Itse pizza saapuessaan ei valitettavasti säväyttänyt juurikaan, enkä voi sanoa että se olisi mitenkään keskivertoa parempaa. Täytteitä oli sopivasti, mutta varsinainen maku ja wow-efekti puuttui. Listan muita ruokatyyppejä ei tosiaan tullut testattua, mutta pizzoista emme olleet erityisen vakuuttuneita. Varsinkin hyvin korkean hintansa vuoksi lättyjä en välttämättä voi suositella. Palvelu oli välitöntä ja miellyttävää, ja listalta napattu perus-riesling myös oikein mainiota.

L'amour tarjosi perushyvää ravintolameininkiä, ja mahdollisesti myöhemmin tulee testattua myös a la carte -listan muut osapuolet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.08.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Skulle till subway efter gymmet men det var stöngt trots det står på dörren samt deras nätsida på google att den skall öppna klockan 09.00.( gick dit klockan 09.15)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 30.04.2019
Arvosana: 0