Uusimmat arvostelut: Porvoo

Cyndance
3 arvostelua

Really friendly staff, helpful with non-menu related questions about Porvoo. Food done to perfection with gluten-free options. Neat and cozy atmosphere. I'll go back.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 03.12.2017
Arvosana: 0
7days11hrskioski
5 arvostelua

Very good sushi,fresh!Much better than before. I think they change sushi Chef!and also many Chinese food choose,and only 11.80,which include Chinese food ,sushi,salad,tea,coffee,fruit,etc……from 11-21,but I think buffet will finish about 19,My commend as earlier as better.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 19.11.2017
Arvosana: 0
rilli
4 arvostelua

Kävimme lounaalla kyseisessä paikassa. Salaattipöytä oli hyvin laadukas ja tila tunnelmallinen ja kaunis. Valitettavasti pääruoaksi valittu turska oli sitkeää ja tunkkaista, seuralaisen risotto taas kooltaan hyvinkin rajoittunut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.11.2017
Arvosana: 0
Hapankaalii
1 arvostelu

Taas kerran jäi ruoka saamatta , rahat takaisin 30 min odotuksen jälkeen , ei ensimmäinen mutta TAATUSTI viimeinen kerta tässä paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.09.2017
Arvosana: 0
dinsum
7 arvostelua

Brunssin ainekset olivat todella hyviä ja kaikki, mitä söimme oli hyvin maukasta. Tällä kertaa brunssilla ei ollut erityistä teemaa, joten olisin toivonut lämpimien munien, pekonin ja makkaroiden lisäksi jotain muuta erityistä lämmintä ruokavaihtoehtoa, minkä takia brunssi tuntui myös ylihintaiselta. Muuten brunssilla oli hyvin perussetti, mutta erittäin maukas sellainen (leivät, leikkeleet, salaatti, pari eri jälkiruokaa, juustoja).

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0
dinsum
7 arvostelua

Useamman kerran syönyt täällä ihanaa pastaa. Pastat ovat itse tehtyjä, maukkaita ja täyttäviä. Erityismaininta kermaiselle hummeripastalle ja ihanalle itse leivottujen leipien valikoimalle. Lounaaksi hiukan hintava, mutta mistäpä saisi näin hyvää pastaa samalla hinnalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0
dinsum
7 arvostelua

Erinomaiset pizzat ja ihana palvelu! Pohja ei ole aivan niin ohut kuin italaisissa pizzoissa, mutta toimii näiden pizzojen kohdalla erittäin hyvin. Erikoiset makuyhdistelmät (mm.tatti-poro, kylmäsavulohi-smetana-mäti) ja kastikkeet pizzan päällä ovat ihania.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.09.2017
Arvosana: 0
barbarossa
39 arvostelua

Kaksi kahvia ja kaksi leivosta 20€. Palvelu ontuvaa. Boheemi ja nätti ympäristö. Törkeän ylihinnoiteltu.

Jatkossa käyn täällä vain tarpeillani kun asioin vanhassa kaupungissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.08.2017
Arvosana: 0
barbarossa
39 arvostelua

Kyllä täällä ainakin yritetään valmistaa kaikkea mahdollista laatua. Valitettavasti tämä kostautuu ja kaikkia komponentteja vaivaa jonkinasteinen keskinkertaisuus.

Yleistä kokemusta ei edesauta ravintolan nuhjuinen yleisilme. Myös henkilökunta vaikutti jotenkin virttyneeltä. Sushi oli kyllä ala-arvoista, mutta kiinalainen buffet oli ihan ok lounaspaikaksi. Hinta antaisi odottaa enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.08.2017
Arvosana: 0
J_M
1 arvostelu

Paikan hampurilaisateria on ihan hyvä, mutta se ei kuitenkaan ylisanoja ansaitse, purilaisen pihvi oli riittävän iso ja kypsyys tuli tilatunlaisena. Varaudu kuitenkin varsin pitkään viiveeseen, meillä kesti n. 1 h 20 min saada kaksi purilaista pöytään. Tilausvaiheessa ei myöskään mahdollisista keittiön kiireistä mitään mainittu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0