Uusimmat arvostelut: Porvoo

19 arvostelua

Lauantai-iltapäivän loppupuolella kahden hengen lounaspysähdys. Listalta valikoitui naudan ulkofilepihvi (18€) pippurikastikkeella ja porsaanleike (15€) jollain toisella kastikkeella.

Lihat ja soosit olivat hyviä, pihvi täysin toiveiden mukaan paistettu. Kastikkeet olivat selkeästi samaa tavaraa, toiseen settiin oli lisätty pippuria mikä teki siitä pippuriversion. Maut kohdillaan mutta kastikkeet olisivat voineet olla paksumpia.

Lisukkeet jättivät toivomisen varaa. Perunat olivat keskivertoja mutta toisen annoksen uunikasvikset eivät sisältäneet muuta kuin munakoisoa ja kesäkurpitsaa.

Salaattipöytä ja leipää alkuruoaksi. Pientä petraamista ehdottaisin eli eineksien vaihtamista oikeaksi ruoaksi jolloin pisteet nousevat kohisten. Ja voita leivän kaveriksi, muovilevitteet joutaisivat jäädä historiaan.

Paikka on ok, ikkunasta näkee suurkaupungin vilinää. Palvelu oli asiallista ja ruoat tulivat nopeasti, hinnat kohdillaan ja pääasia eli pihvi oikein hyvä joten puutteista huolimatta vahva suositus paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0
7 arvostelua

Platsen är en kall bensinstation / Paikka on nykyään pelkkä kylmäasema

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 31.10.2018
Arvosana: 0
2 arvostelua

Loistavaa ruokaa, paljon erilaisia ruokalajeja. 9€ todella loistava hintalaatusuhde.
Pieni miinus aidon voin puute...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.10.2018
Arvosana: 0