Lounas käynnissä

Gustavelund ravintola Into

monipuoliset kattaukset
Arvosana 4.2 / 5

Keittiömme on herkuistaan tunnettu

Meille voit tulla syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listaltamme. Ryhmille valmistamme tilauksesta ravintolaelämyksiä kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla.

Suunnittelemme huolella hyvistä raaka-aineista ateriakokonaisuuksia ja autamme mielellämme myös sopivien juomien valinnassa.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounas 20. 10.2015 surkea hinta 18,50 € per hlö.
Ei tarvitse tulla toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.10.2015
Arvosana: 1

Rantaravintola: Päivän menu oli ihan hyvä, harmi vain ettei sitä viestitä asiakkaille mitään kanavaa, esim. FB: tä käyttäen. Jos päivän annoksista jokin kiinnostaisi, lähtisimme käymään, muuten ei tule lähdettyä kun tarjonnasta ei tiedä. Gustavelundissa on positiivista yrittämisen meininkiä, loistavat tilat ja sijainti, mutta viestintää ei osata hoitaa, ja henkilökunnan suhtautuminen asiakkaisiin on turhan jäykkää eikä turhan ystävällistä, kahdeksankymmentäluvun kaikuja kuten myös kokin tapa upottaa ranskalaiset aromisuolaan. Näkee, että on mietitty miten asiakkaita saataisiin houkuteltua paikalle, mutta ei miten tarjonnasta viestitään, miten myydään lisää, millainen asiakaskokemus luodaan askel askeleelta, ja kuinka saadaan asiakas palaamaan. Osasia on kehitetty, mutta hallitseeko kukaan kokonaisuutta? Onko henkilökunnan koulutus ajantasalla? Harmillista, kun paikalla on niin huima potentiaali! Varsinkin Tuusulasta puuttuvana fast casual paikkana G:n ranta voisi olla massiivinen menestys kesäkaudella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssi.

Aivan loistava palvelu ja ruoka! Monipuolinen buffet-valikoima kylmine kaloineen, lihoineen, juustoineen ja salaatteineen, lämpimissäkin hyvin valikoimaa, kaikki maukasta ja paikalla tehtyä, ei geneerisiä einesvaihtoehtoja. Juomina erilaiset mehut ja marjasmoothie. Jälkiruokapöytä oli myös monipuolinen, hyvästä kahvista erityismaininta.

Istuimme rauhallisessa ikkunapöydässä viihtyisässä salissa, jonne elävä musiikki (pianisti) vielä loi lisätunnelmaa. Mikäs siinä oli brunssista nauttiessa, järvimaisemia katsellessa!

Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin miellyttävä, palvelukin pelasi moitteettomasti alusta loppuun asti. Erityisruokavaliot huomioitiin kiitettävästi, kokit kertoivat pyydettäessä ystävällisesti raaka-aineista; moniallergikkokin sai tavallisuudesta poiketen tästä buffet'sta kerättyä monipuolisen brunssiannoksen. Joustavasti onnistui järjestää keliaakikko-pähkinäallergikolle sopivaa syötävää myös jälkiruokapöydästä, joka osoittautui allergioiden kannalta haastavimmaksi.

Hinta-laatu-suhdettakin ajatellen aivan loistava valinta. Pitää palata kesällä, sitten kun on mahdollisuus aterioida myös ulkoterassilla. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Brunssi oli maittava, ja tunnelma rauhaisa. Salaatit runsaita ja erimakuisia. Ei mikään eines brunssi. Jälkkäripöytä oli suppea, mutta riittävä. Palvelu oli ystävällistä ja rentoa. Voi suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Hotellimainen, mutta valoisa ja avara paikka hienoilla näkymillä. Joululuonas oli perinteinen ja perushyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Söin buffetin ja se oli hintansa (18,50€) väärti. Tänään tarjolla oli siikaa ja broileria lisukkeineen sekä juustoinen keitto ja runsas salaattipöytä. Siika oli kypsennetty taidolla ja siinä oli kalan oma maku vielä tallella, broileri oli aavistuksen haaleaa ja perustylsää, litteää filettä. Lisukkeet olivatkin sitten varsinainen makuelämys; lohkoperunoissa oli rapea kuori ja niin tuhti maku, että olisin hakenut lisää jossen olisi ollut jo täynnä! Ratatouille-tyylinen kasvisjuttu oli makeaa ja mietoa, sahramiriisi hyvin kypsennettyä ja maukasta perusriisiä. Salaattipöydässä kaikki tuoretta, mutta maalaisleipä taisi olla eilistä..? Siltikin, neljän tähden setti buffetlounaaksi.

Jälkiruoka, tryffelimäinen suklaakakku, oli aivan huikea esitys. Kakku näytti huolestuttavan kuivalta, mutta suorastaan suli suuhun (ja samaan aikaan mureni lautaselle) ja oli koristeltu kermavaahtonokareella, jossa taisi olla sitruunaa mausteena. Kruunuksi pala mansikkaa. Aivan täydellistä! Tämä leivos oli kovatasoinen ja kauniisti esillepantu.

Summa summarum: maut hyviä, erottuvia, selkeitä. Keittiössä osataan hommat ja sali palvelee hyvin. Vanhentuneen ulkonäön ei kannata antaa hämätä, pilviselläkin säällä näkymä Tuusulanjärvelle tuo valoisuutta saliin ja ainakin buffet on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 24.06.2014
Arvosana: 0

Lounasarvostelu parilta päivältä. Kokonaisuuden voi summata: Ruoka on hyvää, mutta puitteet eivät parhaat mahdolliset. Tila on parhaat päivänsä nähnyt ja kaipaisi pientä (ehkä suurempaakin!) ehostusta. Ruokaa sen sijaan oli osattu laittaa.

Lounaalla alkuun riittävän runsas ja sopivan raikas salaattipöytä, joka sisälsi molempina päivinä vihersalaattia, raasteita/kasviksia, ruokaisampaa pastasalaattia ja proteiinipitoisempaa (lohta, raejuustoa). Salaateista pisteet. Myös sosekeittoa ja leipää – niissäkään ei varmasti valittamista, mutta itse jätin väliin. Vesikannut pöydissä.

Pääruokana lihaisaa ja kalaisaa. Pitäydyin kalassa. Ensimmäisenä päivä lautaselleni päätyi lohta. Rasvaista lohta paksuna kokofileenä kermasoosissa. Tuhtia, mutta hyvää. Toisena päivänä kampelarullaa, josta jäi hieman ristiriitaiset fiilikset. En tiedä tarkemmin, miltä paistetun kampelan tulisi maistua, mutta tämä ei ollut täysin omaan makuuni. Ihan kuin olisi ollut vähän raakaa ja hieman kumista (jos näin kalaa voi kuvailla).

Jälkkärinä vielä kahvia, keksejä ja hedelmiä. Ainakin nälkä tällä setillä lähtee.

Missään vaiheessa ruoka ei loppunut laareista ja käytettyjä astioita haettiin pöydästä tehokkaasti pois. Tarjoilu ja palvelu siis pelasi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkotie 36, 04310 Tuusula - Reitti
09 273 751
http://www.gustavelund.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita