Uusimmat arvostelut: Tuusula

Elmo55
13 arvostelua

Kolmannen kerran tulin nyt nauttimaan kausimenunä tarjottavan lounasblinipöydän. Aikaisempien kertojen perusteella tiesin odottaa yhtä monipuolisimmista ja maistuvimmista blinikattauksista. Hinta tosin 28€, joten kerta kaudessa riittänee. Kokemuksesta muistin, että lounastarjoilu alkaa klo 11 ja olin sopinut tapaamisen tänne siksi ystäväni kanssa, joka tuli varta vasten Helsingistä. Samoin aikaisemmilla kerroilla, kuten nytkin, ei saapuessamme ollut paikalla ketään muuta näin ajoissa. Siksi en ollut nyt(kään) älynnyt tehdä pöytävarausta. Tämän seikan perusteella tarjoilijat kyllä pitivät kovaäänisesti huolen alleviivata, kuinka tökeröä käytökseni asiakkaana oli. Mitään ongelmaa mahtumisen suhteen meillä sivussa sijaitsevan kahden hengen pöydässä ollut, olimme lähes valmiit kun isompi ryhmä saapui. Toisen kerran meille osoitettiin tylysti moukkamaisuutemme, kun erehdyimme menemään n 2-3min yli klo 11:a lounaspöytään, joka ei kuulema ollut valmis ja meidät kuulema tullaan kyllä noutamaan. Mistähän sekin olisi pitänyt tietää? Jos maksan tuollaisenkin hinnan lounaasta haluan poistua ravintolasta kaikin puolin tyytyväisenä enkä kurinpalautuksen saaneena.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.01.2018
Arvosana: 0
zmone
7 arvostelua

Lounas maksoi 11 € johon kuului salaatti + leipä. Pääruokavaihtoehtoina oli keitto-, liha- tai kala-annos.
Otin "Kalaa ja kasviksia limenlehti-currykastikkeessa ja riisiä", joka osoittautui kaiken kaikkiaan katastrofiksi.

Ruoka oli laitosruoan tyyppistä. Annokseen kuului huonosti keitetty valkoinen riisi jonka päällä oli porkkana- ja vesikrassisiivuja, herneitä, pangasius fileen palasia ja jonkinlainen maustettu vesiliemi. Tuntui lähinnä, että riisin päälle oli kaadettu epäonnistunut kalakeitto. Positiivisena puolena annos oli varmasti terveellinen ja porkkana oli tuoretta.

Paikkana ravintola on meluisa tehdashalli. Keittiön kolistelut kaikuu liiaksi, eikä paikka pidä radiota tai muuta musiikkia auki.

Leivät ravintolassa ovat sen sijaan todella hyviä, jotka tulevat suoraan paikan yhteydessä olevasta leipomosta ja valikoimaa on riittävästi. Esimerkiksi ruispatonki on erittäin hyvää. Salaattipöytä on ihan asiallista lounaspaikka-tasoa. Lisäksi oli tarjolla ilmeisesti porkkanakakkua (sen yhteydessä luki ainoastaan, että sisältää mantelia) ja tarjolla olevat pussiteet on laadukkaita.

11 € tästä lounaasta oli joka tapauksessa reilusti liikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 28.11.2017
Arvosana: 0
lavas
13 arvostelua

Ensin uimaan ja sitten hampalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 04.11.2017
Arvosana: 0