Latest reviews: Tuusula

barbarossa
37 reviews

Ruuan määrä ja laatu korvaa paikan nuhjuisen yleisilmeen. Olen kokeillut erilaisia kebabeja, pizzoja ja leikkeitä. Kaikki on olleet oikein hyviä ja hinnat kohtuullisia. Paikan yleisilme on valitettavan nuhjuinen, kaipaisi selvästi remonttia tai ainakin perusteellista pesua. Palvelu on vaihtelevaa, välillä hyvää välillä huonompaa. Paikkakunnan paras pizza&kebab.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.02.2018
Rating: 0
Kari_K
1 review

Metsästäjänleipä-lounas perjantaina 19. 1. oli aika heikko esitys. Paksun briossisämpylän puolikkaan päällä oli majoneesia (!), kuitenkin jauhelihapihvin päällä oli sienikastiketta. Ranskalaiset oli taidettu ottaa suoraan "oolannin" pakastepussista. Kaikki tämä oli aseteltu kummallisesti pastalautaselle, josta sen syöminen oli vielä hankalaa. Sienikastikkeen maku oli hyvä. Harmi, parempaa odoteltiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 21.01.2018
Rating: 0
Elmo55
13 reviews

Kolmannen kerran tulin nyt nauttimaan kausimenunä tarjottavan lounasblinipöydän. Aikaisempien kertojen perusteella tiesin odottaa yhtä monipuolisimmista ja maistuvimmista blinikattauksista. Hinta tosin 28€, joten kerta kaudessa riittänee. Kokemuksesta muistin, että lounastarjoilu alkaa klo 11 ja olin sopinut tapaamisen tänne siksi ystäväni kanssa, joka tuli varta vasten Helsingistä. Samoin aikaisemmilla kerroilla, kuten nytkin, ei saapuessamme ollut paikalla ketään muuta näin ajoissa. Siksi en ollut nyt(kään) älynnyt tehdä pöytävarausta. Tämän seikan perusteella tarjoilijat kyllä pitivät kovaäänisesti huolen alleviivata, kuinka tökeröä käytökseni asiakkaana oli. Mitään ongelmaa mahtumisen suhteen meillä sivussa sijaitsevan kahden hengen pöydässä ollut, olimme lähes valmiit kun isompi ryhmä saapui. Toisen kerran meille osoitettiin tylysti moukkamaisuutemme, kun erehdyimme menemään n 2-3min yli klo 11:a lounaspöytään, joka ei kuulema ollut valmis ja meidät kuulema tullaan kyllä noutamaan. Mistähän sekin olisi pitänyt tietää? Jos maksan tuollaisenkin hinnan lounaasta haluan poistua ravintolasta kaikin puolin tyytyväisenä enkä kurinpalautuksen saaneena.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 18.01.2018
Rating: 0
googleMapsPlatformApiKey