Morphling

16 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (16)

Ravintola: Ravintola Kajo Luonnonläheisiä makuja

Sain kunnian osallistua testi-illalliselle ja en voi sanoa kuin wau! Maistelimme läpileikkauksen menusta. Kajo on tulevaisuuden klassikko ja tulee ansaitsemaan paikkansa Tampereen ravintolaskenessä kirkkain arvosanoin. Varatkaa pöytä, rafla on pieni! Viinit, tunnelma, jaettavat annokset, puuhiiligrilli, kaikki on 6/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 14.04.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Rioni Georgialainen

Rioni on ruokansa puolesta autenttinen Georgialainen, 5/5 lounas! Niittykummun länsimetropysäkiltä on lyhyt mutta palkitseva kävelymatka. Illallistestausta odotellessa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.04.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Kaupungintalon ravintola Lounasravintola

Vietimme suurella seurueella itsenäisyyspäivän Kaupungintalon ravintolassa. Sijainti mitä mainioin, ruoan sekä juomien (etenkin viinien) hinnoittelu kohtuullista, hinta-laatu suhde kaiken kaikkiaan koko illallisen osalta erinomainen! Katselimme juhlavassa salissa isolta screeniltä linnan juhlia ja siirryimme ruokailun jälkeen katsomaan ilotulitusta kauppatorille ja mikäs sen helpompaa kun matkaa taittui alle sata metriä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Más Iberialaisvaikutteinen

Sijanti 5/5, safka erinomaista varsinkin hinta-laatusuuhteen osalta. Hauskoja moderneja näkemyksiä perinteisistäkin tapaksista sekä espanjalaisista annoksista. Viinit erittäin kohtuuhintaisia, pulloittain ostettuna lasillisen hinta erittäin siedettävä. Más ei ole nopean ruokailun paikka. 3-5 ruokalajin illallisessa saattaa mennä hetki, mutta tämä onkin osa konseptia ja ruokailukokemusta. Kannattaa varata aikaa ja nauttia ystävien seurasta ruokailun oheella. Paella oli hyvä ja täyttävä! Jos ei ota valmista menukokonaisuutta, suosittelen 3-5 tapasta ennen pääruokaa. Hauska ja ihan hyvä cocktail-lista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Panza Kuopio meksikolainen

Kannattaa suunnata Panzaan jos halajaa rentoa meininkiä, kohtuullisia hintoja (4 ruokalajia 36€! !!) ja silti kunnon safkaa joka pyyhkii ketjupaikoilla lattiaa. Ceviche on aina pakko ottaa alkuun ja onneksi annoksen pienet yksityiskohdat ja viimeistelyt muuttuu aika-ajoin, ei joudu joka kerta täysin identtistä versiota syömään. Cocktailit iso bonus, niitä saattaa mennä illallisen aikana helposti 4-6 kappaletta! Hinnoistaan huolimatta korkeatasoinen paikka vaikkakaan ei mikään tajunnanräjäyttäjä.. toisaalta jos sellaista odotit, olet väärässä paikassa. Elämysiltoja varten on esimerkiksi Urban tai Musta Lammas. Panzan kokonaisvaltaista rentoutta ei pysty päihittämään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 29.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Urban lounasravintola

Aina kun poikkean Kuopiossa pääkaupunkiseudulta, yritän käydä Urbanissa ainakin kerran lounaalla. HInta-laatu suhteeltaan ehkä paras pöytiin tarjoiltu lounas tai ylipäätään lounas. Lounasviini kohtuuhintaista, tulee melkein aina otettua lasillinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 29.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Thamel nepalilainen

noudettiin kasvissafkaa Thamelista. Kaikki sujui hyvin, safkat olivat erinomaisia ja hintakin kohdillaan. Riisiä ja kastiketta oli riittävästi jopa muutamaan santsikierrokseen mutta itse pääraaka-ainetta eli kasvispyöryköitä olisi voinut olla vähän enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 19.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

Atelje Finne on yhtiä Helsingin lempiravintoloita varsinkin hinta-laatu suhteeltaan. Finneä suosittelen samalla logiikalla kun joku kysyisi minulta luotettavaa, hintaansa pitävää, käytännöllistä sekä laadukasta autoa hyvällä hinta-laatu suhteella. Vastaan tähän aina VW Golf, josta löytyy käytännössä samaa tekniikkaa kuin Audista, Lamborghinista sekä Bentelystä. Atelje Finne on siis miltein michelin tähden tasoista ruokaa rennommalla tyylillä ja paremmalla hinta-laatu suhteella kuin high-end fine dining ravintoloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Kotka on yllättävän hyvä paikallispizzeria Viherlaaksossa. Tilatessa ruoat tulevat nopeasti eikä niissä ole valittamista. Iskender on vähän erilainen kuin muualla, suosittelen testaamaan. Ruoan laatu hintaan nähden hyvä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: AKA Oriental GastroBar asian, street food

AKA on ehdottomasti yhtiä lempimestoja pikaiselle lounaalle. Upea sijainti, herkulliset poke/ramenbowlit sekä hauska sisustus! Illallisella tulee vedettyä bowleja, pieniä naposteltavia sekä cocktaileja. AKA ei ole mikään pitkän illallisen mesta, mutta soveltuu erinomaisesti frendien kanssa rentoon nautiskeluun!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit