Suljettu nyt

Figaro

Restaurant & Winebistro
Arvosana 4.4 / 5

Restaurant
Modernisoitu 70-paikkainen ruokaravintola sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisän rento ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

Winebistro – "Vuoden viiniravintola 2012, 2014 ja 2015"
Viininystäville suunnatussa Winebistrossa on laaja valikoima laseittain maisteltavia, erikoisempiakin viinejä. Viinien lisäksi Figaro Winebistrossa voi nauttia pientä syötävää ja seurueen kesken jaettavia annoksia.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (84)

Erinomainen kahden ruokalajin pikaillallinen ennen lappiin lähtöä. Kasvisruokailija/vegaani otetaan tehokkaasti huomioon ilman ennakkovaroitusta. Viinibaari hauska hengailupaikka vaikka ennen ja jälkeen illallisen! Viinit ja viiniosaaminen kaupungin parhaimmistoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 23.04.2018
Arvosana: 0

Tilasin etukäteen vegaanisen pääruoan ja jälkiruoan illalliselle. Odotin, että tämäntasoisessa ja -hintaisessa ravintolassa osataan valmistaa ei-eläinperäistä ruokaa.

Pääruoan hinta oli 23 euroa ja pettymykseni oli melkoinen, kun lautaselle tuotiin vain juureksia. Mitään kymmenistä mahdollisista ei-eläinperäisistä proteiininlähteistä ei oltu hyödynnetty - pääruoka oli "Savustettua punajuurta vuohenjuustolla" muokattuna siten, että vuohenjuusto oli poistettu ja tilalla oli juureksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 12.01.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maistelumenun ruoka oli kauttaaltaan huonoa, niin laatu kuin valmistustapa. Alkuruokakalassa (lohi) selkeästi vanhentunut maku, pääruokakala (siika) oli kuivaksi paistettu, taustalla myös eltaantunut maku. Linturuoka tarjoiltiin syvistä purkeista, joissa lihaa ei pystynyt leikkaamaan suupaloiksi. Lihanpalat sitkeitä ja jänteviä. Risoton koostumus ok. Viinipaketin viinit maistuivat usealta osin liian pitkään auki seisoneilta. Jouduimme ala-arvoisuuden vuoksi jättämään ruokailun kesken ja pyytämään tarjoilijalta laskun. Tarjoilija hoiti asian mallikkaasti ja pahoitteli tilannetta. Keittiöstä myös kuului saliin kovaäänistä naureskelua, joka ei mielestäni kuulu minkään tason ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 89€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: -1

Kerrassaan upea pikkujouluelämys. Ruoka mahtavaa ja viinit myös. Palvelu sujui hienosti vaikka ravintola oli täynnä. Figaro winebistrossa otimme kuplivat ennen illallista, upea ja edullinen paikka!! Suosittelen❤️

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Moitteeton fine dining lounas, hyvä palvelu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

Figaron härkä oli erinomaista. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli suhteellisen nopeasti. Mukava, rento tunnelma. Tullaan toistekin, jos Jyväskylään suunnataan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Yhdeksän hengen seurue, kolme lasten annoksilla. Aivan loistava setti kaiken kaikkiaan ja vaikka kyseessä oli äitienpäivän kattaus ja paikka täynnä niin kaikki toimi täydellisesti. Loistava ruoka ja erittäin hyvä palvelu. Takuuvarmasti tulee palattua kun olemme taas Jyväskylässä. KIITOS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 3

Syötiin alusta loppuun ja kerrankin oli viinit ja ruuat yhdessä aivan loistavia. Minun sateenkaarirautua oli hieman liian suolainen, mutta kaikki muu oli kohdillaan. Hieno tunnelma ja aivan loistavat tarjoilijat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Ystävällistä ja nopeaa palvelua. Tunnelma hyvä. Ainoa miinus oli se, että kausiviinejä oli vain yksi ja se oli punkku. Ruoka erittäin hyvä. Figaron härkä oli loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: -1

Hyvä palvelu sekä maittava ruoka kaikin puolin.
Lasten toiveet myös huomioitiin kiitettävästi. Figaron härkä on aina yhtä loistava , suosittelen
Kiitos ja menestystä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä - Reitti
020 766 9810
http://www.figaro.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita