Avautuu 11:00

Figaro

restaurant & winebistro
Arvosana 1.4 / 5

Restaurant & Winebistro – "Vuoden viiniravintola 2012, 2014 ja 2015"


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (83)

Tilasin etukäteen vegaanisen pääruoan ja jälkiruoan illalliselle. Odotin, että tämäntasoisessa ja -hintaisessa ravintolassa osataan valmistaa ei-eläinperäistä ruokaa.

Pääruoan hinta oli 23 euroa ja pettymykseni oli melkoinen, kun lautaselle tuotiin vain juureksia. Mitään kymmenistä mahdollisista ei-eläinperäisistä proteiininlähteistä ei oltu hyödynnetty - pääruoka oli "Savustettua punajuurta vuohenjuustolla" muokattuna siten, että vuohenjuusto oli poistettu ja tilalla oli juureksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 12.01.2018
Arvosana: 0

Maistelumenun ruoka oli kauttaaltaan huonoa, niin laatu kuin valmistustapa. Alkuruokakalassa (lohi) selkeästi vanhentunut maku, pääruokakala (siika) oli kuivaksi paistettu, taustalla myös eltaantunut maku. Linturuoka tarjoiltiin syvistä purkeista, joissa lihaa ei pystynyt leikkaamaan suupaloiksi. Lihanpalat sitkeitä ja jänteviä. Risoton koostumus ok. Viinipaketin viinit maistuivat usealta osin liian pitkään auki seisoneilta. Jouduimme ala-arvoisuuden vuoksi jättämään ruokailun kesken ja pyytämään tarjoilijalta laskun. Tarjoilija hoiti asian mallikkaasti ja pahoitteli tilannetta. Keittiöstä myös kuului saliin kovaäänistä naureskelua, joka ei mielestäni kuulu minkään tason ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 89€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kerrassaan upea pikkujouluelämys. Ruoka mahtavaa ja viinit myös. Palvelu sujui hienosti vaikka ravintola oli täynnä. Figaro winebistrossa otimme kuplivat ennen illallista, upea ja edullinen paikka!! Suosittelen❤️

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Moitteeton fine dining lounas, hyvä palvelu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

Figaron härkä oli erinomaista. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli suhteellisen nopeasti. Mukava, rento tunnelma. Tullaan toistekin, jos Jyväskylään suunnataan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Yhdeksän hengen seurue, kolme lasten annoksilla. Aivan loistava setti kaiken kaikkiaan ja vaikka kyseessä oli äitienpäivän kattaus ja paikka täynnä niin kaikki toimi täydellisesti. Loistava ruoka ja erittäin hyvä palvelu. Takuuvarmasti tulee palattua kun olemme taas Jyväskylässä. KIITOS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 3

Syötiin alusta loppuun ja kerrankin oli viinit ja ruuat yhdessä aivan loistavia. Minun sateenkaarirautua oli hieman liian suolainen, mutta kaikki muu oli kohdillaan. Hieno tunnelma ja aivan loistavat tarjoilijat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Ystävällistä ja nopeaa palvelua. Tunnelma hyvä. Ainoa miinus oli se, että kausiviinejä oli vain yksi ja se oli punkku. Ruoka erittäin hyvä. Figaron härkä oli loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: -1

Hyvä palvelu sekä maittava ruoka kaikin puolin.
Lasten toiveet myös huomioitiin kiitettävästi. Figaron härkä on aina yhtä loistava , suosittelen
Kiitos ja menestystä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: -1

Todella ala arvoinen ei kannata ajaa pariasataa kilometriä hakeakseen elämystä. Ruoka kylmää, suolaa runsaasti peitti virheet ruuassa.Palautetta ei noteerattu pihvi verinen piti olla medium, tarjoilijan vastaus ei kyllä ole medium lisäksi vielä sitkeä ei onnistu syömään palautettu kokille saamatta kommentia.
Emme palaa enään eikä tuttavammekaan jne
kokki hämeestä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: -4

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä - Reitti
020 766 9810
http://www.figaro.fi