Fudodachi

230 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (224)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Maistuvaa. Ennakko-odotustani selvästi parempi ruoka, tuhdit annokset. Toimiva palvelu. Jotkut paikat hieman ahtaita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 27.11.2017
Note 0

Ei ehkä aivan sisarravintolansa veroinen, mutta toki oikein mainio sushi shokudo. Paikka on jotenkin kalsa, koska muita asiakkaita ei ole lainkaan näin klo 15.30 arkipäivänä. Ehkä on niin, että tämä maittavaa ruokaa tarjoava ravintola on aivan liian syrjässä; Espoon väki on kaiketi vieressä sijaitsevan Ison Omena ravintolatarjonnan pauloissa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.02.2017
Note 0

Restaurant: Grilli Toro

Toro ratsastaa vanhalla maineellaan. Keskinkertaista vaisumpi sipulipihvi heikon oluen kera 22 e. Ruoka ei ole samaa tuttua Toroa kuin kultaisella 1980-luvulla -- tai ehkä makuni on muuttunut...? Valkosipuliperunat haaleata einestavaraa, ulkofile kaukana mureasta. Nuori tyttö kassalla melko nyrpeä tapaus. Samassa segmentissä oleva Ribis on parempi. Eiköhän tämä ollut tässä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 20.03.2011
Note 1

Restaurant: Mura Sushi

Oikein hyvää. Tuntuu olevan kovin suosittu paikka ainakin joulun välipäivinä, mikä ei ole yllätys: tarjolla on huolella valmistettua sushia varsin asiakasystävällisin hinnoin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 04.01.2017
Note 0

Restaurant: Vaakon Nakki

Vävymiehen suositus: ota makkaraperunat tuplamakkaralla! Juttuja olin kuullut riittävästi, ja nyt pääsin tutustumaan tähän snagariin ihan itse, vieläpä passelisti illan muuhun ohjelmaan saumattomasti nivoutuen.

Muutama aste pakkasta, hämmentävän kostea ilma. Kymmenisen minuuttia jonotusta. Palvelu on suuntautunut suoraviivaisesti tuotantoon: "Kerro nyt vaan se tilaus ensin ja sen jälkeen mä kyselen ne mausteet tähän paperille."

Viitisen minuuttia annoksen odottelua. Ja se annos toimii aivan helkkarin hyvin. Tämä on sitä samaa herkkua kuin 40 vuotta sitten Kurikassa. Tai Jämsässä, Outokummussa, Paraisilla. Näitä alkuperäisen valmistustavan nimiin vannovia luukkugrillejä ei taida olla enää kovin monta tässä maassa. Katoavaa kansanperinnettä suorastaan. Kiitos.

Seuraavalla kerralla otan jotain höyrystä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.12.2016
Note 0

Restaurant: Bystro

Eipä tarvitse empiä arviossa: loistavaa ruokaa. On makumaailma kohdallaan läpi aterian. Erinomaiset alkupalat. Täydellisesti kypsennettyä karitsaa. Myös blini muikunmädin kera on kuulemma herkullinen. Kenelläkään seurueessamme ei ole mitään huomautettavaa ruuan suhteen. Viinivalintamme ei mene ehkä aivan nappiin, mutta Zubrowka on pehmeää... Jälkiruokajäädyke katoaa nopeasti suuhun tyytyväisen maiskuttelun myötä. Ison seurueemme laskutus ei nasahda kohdilleen ihan ykkösellä, mutta hoituu kuitenkin hymyjen saattelemana. Kaiken kaikkiaan laadukas paketti ilman turhaa hienostelua tai teennäisyyttä. Enkä malta olla toistamatta: loistavaa ruokaa. Vieläpä kohtuuhintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 13.12.2016
Note 0

Tämähän olikin oikein hyvä! Ennakkokäsitys tästä ravintolasta oli jostain syystä negatiivinen, mutta kyllä täällä ainakin Carbonara osataan. Pöytäseurueemme muutkin jäsenet tykkäsivät annoksistaan. Pieni miinus looshipöydän ahtaudesta; pöytään kulku on kankealle ja isokokoiselle ihmiselle hieman haastavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 06.12.2016
Note 0

Parempi pikapihvipaikka kuin luulin. Jouduin tänne vasten tahtoani. Onneksi paikka on kuitenkin aivan erilainen kuin etukäteismielikuvissani: olemus on lupaava. Liha on hyvää, mureaa. Palvelu on rentoa, nopeaa ja huomaavaista. Ei mikään kulinaristinen huippuesitys, mutta aivan kelvollinen ateria.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 09.12.2014
Note 1

Restaurant: Masu

Parempaa kuin odotin. Ennen tätä iltaa Masu oli ehtinyt olla luullakseni pari vuotta muistilistallani: “täytyy käydä täällä sopivan tilaisuden tullen.” No, tänään se tilaisuus tuli: minulle nimittäin ilmoitettiin aamulla, että illastamme Masussa. Ehdin iltapäivän mittaan vilkaista arvosteluja, jotka eivät luvanneet kovin hyvää. Ehdinkin jo ihmetellä, miksi olin kuitenkin merkannut tämän muistilistalleni.

Härkää sarvista. Seurueemme kaikki alkupalat ovat herkullisia: possu sulaa suussa, hienosti maustettu kana on hämmentävän mureaa, simpukat ovat kastiketta myöten oivallisia. Jossain on aavistuksen liikaa korianteria. Pääruuaksi valitsemme pelkkiä makeja ja nigirejä, jotka tarjoavat kerroksittaisia ja puhtaita makuja. Pientä ihmetystä kuitenkin aiheuttaa Spicy Salmon Maki, joka ei ole aivan nimensä veroinen: maku on turhan kevyt — chili saisi potkia hieman tanakammin. Annokset ovat sopivan kokoisia. Olutvalikoima on valitettavan suppea, eikä viinilistaa osu silmiin lainkaan. Muutama tilaamamme juoma aperitiivi- ja digestiiviosastolta on päässyt loppumaan — harmi.

Herkällä sushitutkallani arvioiden ruoka on lähellä viitosta, mutta ehkä nyt kuitenkin annan vain nelosen. Ei, kyllä tämä on lähempänä viitosta kuin nelosta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 22.10.2016
Note 0

Restaurant: Mount Sherpa

Mainio ateria! Tarjoilijatar ilmoittaa asiallisesti, että Poleko Lamb -annokseni valmistus ottaa hieman aikaa. Sopivasti. Kuminamaustetut perunat ovat omalle kitalaelleni hieman liian suolaisia, mutta pääasia eli lammas on loistavaa! Myös ystäväni Country Prawns on maittava satsi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 14.08.2016
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites