Kitchen is open

Figaro

restaurant & winebistro
Rating 4.4 / 5

Restaurant & Winebistro


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets
Free wifi

Reviews (84)

Erinomainen kahden ruokalajin pikaillallinen ennen lappiin lähtöä. Kasvisruokailija/vegaani otetaan tehokkaasti huomioon ilman ennakkovaroitusta. Viinibaari hauska hengailupaikka vaikka ennen ja jälkeen illallisen! Viinit ja viiniosaaminen kaupungin parhaimmistoa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 46€ Added: 23.04.2018
Rating: 0

Tilasin etukäteen vegaanisen pääruoan ja jälkiruoan illalliselle. Odotin, että tämäntasoisessa ja -hintaisessa ravintolassa osataan valmistaa ei-eläinperäistä ruokaa.

Pääruoan hinta oli 23 euroa ja pettymykseni oli melkoinen, kun lautaselle tuotiin vain juureksia. Mitään kymmenistä mahdollisista ei-eläinperäisistä proteiininlähteistä ei oltu hyödynnetty - pääruoka oli "Savustettua punajuurta vuohenjuustolla" muokattuna siten, että vuohenjuusto oli poistettu ja tilalla oli juureksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 12.01.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maistelumenun ruoka oli kauttaaltaan huonoa, niin laatu kuin valmistustapa. Alkuruokakalassa (lohi) selkeästi vanhentunut maku, pääruokakala (siika) oli kuivaksi paistettu, taustalla myös eltaantunut maku. Linturuoka tarjoiltiin syvistä purkeista, joissa lihaa ei pystynyt leikkaamaan suupaloiksi. Lihanpalat sitkeitä ja jänteviä. Risoton koostumus ok. Viinipaketin viinit maistuivat usealta osin liian pitkään auki seisoneilta. Jouduimme ala-arvoisuuden vuoksi jättämään ruokailun kesken ja pyytämään tarjoilijalta laskun. Tarjoilija hoiti asian mallikkaasti ja pahoitteli tilannetta. Keittiöstä myös kuului saliin kovaäänistä naureskelua, joka ei mielestäni kuulu minkään tason ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 89€ Added: 04.02.2016
Rating: -1

Kerrassaan upea pikkujouluelämys. Ruoka mahtavaa ja viinit myös. Palvelu sujui hienosti vaikka ravintola oli täynnä. Figaro winebistrossa otimme kuplivat ennen illallista, upea ja edullinen paikka!! Suosittelen❤️

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 29.11.2015
Rating: 0

Moitteeton fine dining lounas, hyvä palvelu

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 16.08.2015
Rating: 0

Figaron härkä oli erinomaista. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli suhteellisen nopeasti. Mukava, rento tunnelma. Tullaan toistekin, jos Jyväskylään suunnataan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 23.05.2015
Rating: 0

Yhdeksän hengen seurue, kolme lasten annoksilla. Aivan loistava setti kaiken kaikkiaan ja vaikka kyseessä oli äitienpäivän kattaus ja paikka täynnä niin kaikki toimi täydellisesti. Loistava ruoka ja erittäin hyvä palvelu. Takuuvarmasti tulee palattua kun olemme taas Jyväskylässä. KIITOS!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 11.05.2015
Rating: 3

Syötiin alusta loppuun ja kerrankin oli viinit ja ruuat yhdessä aivan loistavia. Minun sateenkaarirautua oli hieman liian suolainen, mutta kaikki muu oli kohdillaan. Hieno tunnelma ja aivan loistavat tarjoilijat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Ystävällistä ja nopeaa palvelua. Tunnelma hyvä. Ainoa miinus oli se, että kausiviinejä oli vain yksi ja se oli punkku. Ruoka erittäin hyvä. Figaron härkä oli loistava!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 21.03.2015
Rating: -1

Hyvä palvelu sekä maittava ruoka kaikin puolin.
Lasten toiveet myös huomioitiin kiitettävästi. Figaron härkä on aina yhtä loistava , suosittelen
Kiitos ja menestystä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 15.03.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä - Route
020 766 9810
http://www.figaro.fi

Options