Opens at 11:00

Ravintola Antika

greek
Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (56)

Nico's special on varma valinta! Baklava mahtava makuelämys jälkiruokakahvin kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Klassikkokierroksemme saapui tällä kertaa Antikaan. Rauhallinen tunnelma, miellyttävä tarjoilija(mies). Kreikkalainen luomuviini oli todella hyvää ja juuri oikean lämpöistä. Ja se sisäfileepihvi, kertakaikkiaan loistava. Täydellisen medium, keikkui herkullisesti juuri siinä mediumin ja raa'an välillä, mutta oikealla puolella. Suussasulava. Myös vaimon ottama ulkofileepihvi oli todella hyvä. Herkullinen jälkiruoka kruunasi illan. Erittäin positiivinen kokemus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 24.03.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.01.2016
Rating: 0

Mukavan vanhanaikainen tunnelma, ruoka ok. Erityinen kiitos mainiolle naistarjoilijalle, joka hoiteli isohkon seurueemme suvereenisti. Häntä kehuskeltiin porukalla vielä jatkoillakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 11.10.2015
Rating: -1

Täältä ei tarvitse nälkäisenä lähteä, annoskoot ovat reilut. Ruoka on hiukan "vanhanaikaista", mutta hyvää ja tietää aina mitä saa. Palvelu on ystävällistä, välillä ehkä liiankin aktiivista (huikan otat vedestä niin jo kaadetaan lisää ;). Mutta jos haluat vatsan täyteen suhteellisen maukasta ruokaa niin suositteleen käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.09.2015
Rating: -1

Odotukset olivat korkealla, sillä olen kuullut Antikasta puhuttavan paljon hyvää. Söin kana souvlakia ja täytyy sanoa, että sapuska oli todella kaukana autenttisesta kreikkalaisesta ruuasta. Pitaleipä kuivaa ja mautonta ja samaa kyllä voisi sanoa koko annoksesta. Seuralaisen jauhelihapasta kreikkalaisten tapaan oli ihan tavallista jauhelihasoosia. Annokset kyllä kieltämättä suuria, jos se toimii jollekin jonkinlaisena hyvän ravintolan mittarina.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 31.07.2015
Rating: 0

Asiakkaita oli paljon. Tarjoilija oli ystävällinen ja palvelu miellyttävää. Ruoka oli erittäin hyvää, annokset todella reilut. Nostalginen, vanha paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 26.07.2015
Rating: -1

Mukava kreikkalaisravintola kesäterasseineen. Söin pääruuaksi souvlakin (härkävarras, mausteriisiä, konjakkikermakastike), oikein hyvää oli. Kaverin kanssa tehtiin kreikkalaisittain eli tilattiin yksi mezelautanen ja yksi tsatsiki, jotka jaoimme keskenämme. Aurinko paistoi terassille, puussa olevasta soittimesta tuli kreikkalaista musiikkia ja nautimme ruuan kera viinilasilliset. Aivan kuin Kreikassa oltaisiin oltu :)
Ei tosiaan gourmet-ravintola, mutta esim terassilla ruokailuun näin kesällä kiva paikka. Huvitti kun eräs ohikulkenut mies selitti ehkä kuusivuotiaalle tyttärelleen että tuossa on "se Reinikaisen kantaravintola".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Taitaa vanha kunnon Antika vedellä viimeisiään. Alkuruoassa oli ötökkä, joka vaikutti koko ruokailutapahtumaan. Kreikkalainen salaatti oli mautonta ja oli koostumukseltaan varsin epäkreikkalainen. Souvlaki oli hukutettu makeahkoon konjakkikastikkeeseen, jota ilman annos olisi ollut kreikkalaisemman oloinen. Moussaka oli vähän mautonta mutta annos oli todella iso. Sen verran petyimme, ettemme enää mene. Harmittaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 27.06.2015
Rating: 1

Pelkäyään hyviö kokemusia. Paltin siihen aikaan upakkaa ja siellä oli katoavaa kansanperinntettä eli tihkakupit pöydissä.
Isäntä huumorimies olematts kuitenkaan imelä (tyyliin tulkaa toistekin). Erittäin kaunis tytär tarjoili tupakka suussa mikä silloin tintui mukavalta talon punaviini Othello erittäin hyvää

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2015
Rating: -3


Location

Väinölänkatu 1, 33100 Tampere - Route
(03) 2141 282
http://www.antika.fi/

Options