Tapastelija

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nomu

Nomussa parasta ovat sushi lohinigirit, niitä tulee pikkuannoksena 3 kpl, joten joskus tilasin itselleni kaksikin annosta. Pikkulihavarras skewer on aika raakaa, mutta hyvin pehmeää. Ruokajuomana pidän savannah dry siideristä. Ranskalaiset merilevämaustettuina ovat hyviä, mutta ne toiset kierteiset perunasipsit maistuivat mielestäni kitkerälle oliiviöljylle ja uivat rasvassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.10.2016
Note 0

Täällä oli maukas kotimainen black angus-pihvi ja hyvät perunalohkot valkosipulikastikkeella. Bearnaisekastiketta en olisi tarvinnut. Arki-iltana ei ollut ruuhkaa ja palvelu oli hyvää. Terassi-ikkunoiden vieressä on hieman viileämpää näin syksyllä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.10.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Antika

Mukava kreikkalaisravintola kesäterasseineen. Söin pääruuaksi souvlakin (härkävarras, mausteriisiä, konjakkikermakastike), oikein hyvää oli. Kaverin kanssa tehtiin kreikkalaisittain eli tilattiin yksi mezelautanen ja yksi tsatsiki, jotka jaoimme keskenämme. Aurinko paistoi terassille, puussa olevasta soittimesta tuli kreikkalaista musiikkia ja nautimme ruuan kera viinilasilliset. Aivan kuin Kreikassa oltaisiin oltu :)
Ei tosiaan gourmet-ravintola, mutta esim terassilla ruokailuun näin kesällä kiva paikka. Huvitti kun eräs ohikulkenut mies selitti ehkä kuusivuotiaalle tyttärelleen että tuossa on "se Reinikaisen kantaravintola".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Restaurant: Sualaspuar

Söin lounasaikaan pariloitua lohta bearnaisekastikkeella ja keitetyillä perunoilla. Hyvää oli! Hintaan kuului alkusalaattipöytä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Liput linnaan pitikin ostaa jo täältä (turhaan kävelin ensin linnalle asti), joten lipunoston yhteydessä nautin täällä kahvilavitriinistä tanskalaisen makean leivonnaisen. Se oli tosi hyvää ja sokerista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 4€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Restaurant: La Vida

Tammisaaren kaupunginhotellin ravintolassa oli hyvä jälkiruoka. Raparperiparfait oli aivan erinomaista! Suklaafondant & sorbet oli keskinkertaista (fondant oli liian kuivaa makuuni, sorbetpallo oli hyvää). Palvelu sunnuntai-iltana oli pirteän ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Kävin heinäkuisena sunnuntaina syömässä ravintola Bossanovassa alkuruoka Tiikerirapu pil pilin. Ihan hyvää oli, varsinkin aiolilla höystettynä. Olisin kaivannut tämän alkupalan kanssa pikkulautasta, kun näiden osien syöminen oli pientä "askartelua" ja rapu ei tahtonut jäähtyä millään. Toast Skagenissa itse leipä tarjoiltiin pieninä muruina, erikoinen ratkaisu. Palvelu pelasi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Restaurant: Hjalmars Pub & Bistro

Hyvä siika-ateria. Lounasaikaan alkusalaattipöytä sisältyi hintaan. Lounasvaihtoehdoissa ollut siika valkoviinikastikkeessa muusin kera oli ihan hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 18€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Restaurant: Bella Roma, Tampere

Pienemmät pöydät alatasolla sisääntullessa ovat hieman ahtaasti sijoiteltuja mielestäni, siihen meidätkin ohjattiin keskelle ruokailijoita. Ylätasolla olisi ollut tilaa. Lohisalaatti oli ihan hyvää, runsas annos. Hintaan kuului myös alkusalaattipöytä, tosin se oli hiukan aneeminen. Kerroimme tarjoilijalle, että meillä on hieman kiire, ja ruoka tuli noin 25 minuutissa. Ihan ok paikka tämmöisenä arki-iltana piipahtaa ohimennessä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.06.2015
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites