Uusimmat arvostelut: Vantaa

LaKo
1 arvostelu

lounas tuoreista raaka-aineista. Söin parhaan Suomessa saamani falafelin täällä. Falafelit oli valmistettu samana aamuna. Mangomehu tuli lounasaikaan kaupan päälle ja syötyäni valmiiksi pöytään tuotiin vielä pieni baklawalautanen jälkiruoaksi, sekin tuoretta. Ihanaa, että tällaisia helmiä löytyy yhtäkkiä arjen keskellä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.03.2018
Arvosana: 0
OsmoS
42 arvostelua

Erinomainen sushipaikka hassulla paikalla. Kävin veljeni kanssa vihdoin testaamassa Luckiefun'sin lounasbuffetin.

Ruoka oli todella hyvää. Susheja oli todella laaja valikoima ja kaikki maistamani olivat erinomaisia, lähellä parhaita maistamiani. Myös erikoisempia susheja (kuten maissigunkan ja uppopaistettu maki) oli ilahduttavasti tarjolla. Lämpimät ruuat olivat myös todella hyviä, toki tulisuutta olisi saanut olla (jo lähtökohtaisesti enemmän) parissa ruokalajissa.

Paikkana Luckiefun's on kaksijakoinen. Toisaalta (kun ei ollut paljoa ihmisiä liikkeellä) tilaa oli ihan hyvin ja paikka oli viihtyisä, mutta toisaalta ärsyttävä. Luckiefun's sijaitsee turhauttavalla paikalla keskellä Myyrmannin Ravintolamaailmaa, joten sen joka puolella on muita ravintoloita ja se luo hieman "sekamelska"-fiiliksen. Lisäksi (ensimmäistä kertaa mennessä) ärsytti, kun ei heti nähnyt mistä ravintolaan itseasiassa pääsee, vaan piti kiertää käytännössä toiselle puolelle koko Ravintolamaailmaa kuin mistä Luckiefun'sin ekaa kertaa pystyy selvästi näkemään.

Kaikkiaan kuitenkin mukava paikka, ja henkilökunta (pienistä kieliongelmista huolimatta) ystävällistä ja palvelualtista.

Bufferin hinta on normaalisti 12,90 € (sushin kera, ilman muistaakseni 10,90 €), käydessäni oli joku -10 % tarjouskampanja. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.03.2018
Arvosana: 0
OsmoS
42 arvostelua

Tyydyttävä buffet. Kävin syömässä Let's Deal/Offerilla -tarjousbuffetin paikassa (normaalihinta n. 12 €). Olin liikkeellä torstaina vähän lounasajan loppumisen jälkeen, muita syöjiä ei juurikaan ollut.

Ruoka oli kohtuullista. Buffetiin kuului normaaleiden itämaisten ruokalajien (frittikana, sika-, kana- ja nautakastikkeet, alkukeitto yms.) lisäksi sushit. Lämpimät ruuat olivat hyviä, sika ehkä erottuvin koska oli oikeasti suht vahvasti maustettua. Ikävä kyllä ruuat olivat pääosin hieman seisseen oloisia. Sushit olivat jotensakin pettymys, valikoima todella kapea eikä uutta juuri kuulunut sinä aikana, kun olin syömässä.

Paikkana Kultaleopardi oli hyvä, mukava penkit ja rauhallinen sisustus.

Jos tämä sijaitsisi yhtään vilkkaammalla (=enemmän muita ruokapaikkoja), ei tällä tasolla pärjäisi. Pitää ehkä antaa joskus toinen mahdollisuus, tosin aika epätodennäköistä että näillä suunnilla ihan kauheasti liikun ruokailun merkeissä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 26.02.2018
Arvosana: 0
paara
3 arvostelua

Pieni mutta pätevä nepalilainen paikka, jossa on tullut käytyä useaan otteeseen lounaalla sopivan sijaintinsa vuoksi. Lounaslistalla on koko kattaus nepalilaisia ruokia joka lähtöön. Ruoka on hyvää perusnepalilaista ja palvelu on nopeaa ja miellyttävää, herkullisesta nepalilaisesta teestä plussaa. Lounasruoat lähtevät kahdeksasta eurosta, joten hintakin on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.01.2018
Arvosana: 0
Maalivahti
1 arvostelu

Käymme usein Kreikassa, ja joutuu sanomaan että täällä on jopa parempi ruoka kuin monissa paikallisssa ravintoloissa. Iso suositus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2018
Arvosana: 0
Xia
1 arvostelu

I and my family ( 11 people) went to Parilla for birthday dinner yesterday. We reserved the table at 6:30 p.m. And arrived on the time, but we waited 1,5 hours to finally get our food!!! We all were starving. Nobody came to ask anything, till i went to tell them we have been waiting for one hour, where our food is. Then the waiter came to apologize. However, we still had to wait half hour more to get our food, it was 8 p.m. already. And some people's Burger bun and steak were overcooked and burned. What a big disappointment!!!! WE will never go back to this restaurant again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2018
Arvosana: 0
hammasteri
11 arvostelua

Söin chevre chickenin ja oli todella hyvää, jälkiruoaks otin talon juustokakkua mikä oli aivan kamalaa. Juustokakun ei kuulu maistua ja tuntua suussa siltä kuin siinä olisi kilo liivatetta. Hyh.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 09.01.2018
Arvosana: 0
hammasteri
11 arvostelua

Hampurilaiset ovat aina olleet hyviä ja todella täyttäviä. Niin täyttäviä ettei tarvitse ottaa edes alkupalaa tai jälkiruokaa. Kana on kyllä mautonta, sitä voisi vähän maustaa. Usein saa odottaa ruokaa sen 40min kun on niin kiirettä mutta tarjoilijat kyllä kertovat siitä ennenkuin menee edes pöytään istumaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.01.2018
Arvosana: 0
hammasteri
11 arvostelua

Ruoka on aina ollut hyvää mutta pieni pettymys tuli kun he muuttivat menuuta. Ennen hyvät annokset ovat nykyään sellaisia mitä ei halua edes kokeilla, harmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.01.2018
Arvosana: 0
hammasteri
11 arvostelua

Otimme kotiinkuljetuksen ja ruoat tulivat hyvissä ajoin. Ruoka oli maukasta ja annokset olivat isoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.01.2018
Arvosana: 0