Uusimmat arvostelut: Vantaa

kurikatarna
2 arvostelua

Tässä on aiemmin annettu aika kriittistäkin palautetta, mutta mitä itse koettiin eilen puolisoni kanssa, oli mitä parhaimmasta päästä ainakin palvelun osalta. Oli tarkoitus piipahtaa keskellä sunnuntaipäivää vain kahville. Jäätiinkiin sitten pidemmäksi aikaa. Syötiin pientä naposteltavaa, otettiin drinkit - palvelu oli kympin luokkaa. Olisi jääty pidemmäksi aikaa ellei olisi pakollista menoa. Varmasti tullaan syömäänkin nyt tämän jälkeen kun saatiin lahjakortitkin mukaan (tarjoilija osasi kaupata :) ).

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
founders
6 arvostelua

Sain todella huonoa asiakaspalvelua. Vaikka kerroin että asiakaskokemus oli mielestäni huono, ei henkilökunta ottanut sitä kuuleviin korviinsa vaan käyttäytyi hyvin ylimielisesti. Ruoka ihan ok eikä odotusaika ollut kovin pitkä. Aika lounasruokala-fiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
tarinatupa
1 arvostelu

Nykyisin osoitteessa sijaitsee Rivano ravintola. Tandoor kana oli hyvää, mutta Vegetable koftassa olisi parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.11.2017
Arvosana: 0
Jukka81
1 arvostelu

Todella kallista pastaa. Ruoassa todella paljon öljyä, tuoreita vihanneksia ei listalla näy!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0
simo79
516 arvostelua

Täy-del-lis-tä! Ruoka mielettömän hyvää ja annokset monipuoliset. Parempia falafeleja en ole syönyt missään, juuri oikea rapeus ja mehevyys. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja asiakkaat huomioivaa. Hintakin enemmän kuin kohdallaan, etenkin kun se sisältää maukkaan alkukeiton, leivän, jälkiruuan ja lounasaikaan limun.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.10.2017
Arvosana: 0
Hjaltefafa
1 arvostelu

Maukasta ja runsasta BBQ Safkaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: -12€ Lisätty: 22.10.2017
Arvosana: 0
OsmoS
35 arvostelua

Miellyttävä puuhiiligrilliravintola. Hampurilaisen pihvi oli erinomaisen mehevä (ja sopivan medium) ja ranskalaiset olivat hyviä. Annoskokokin oli aika hyvä, vaikka ranskalaisia olisi saanut olla hieman enemmän (isoon nälkään).

Ravintola itsessään on erinomaisen viihtyisä, sopivan tunnelmallinen. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista olematta kuitenkaan tyrkyttäviä.

Kokonaisuudessaan vallan mainio kokemus, täällä tulen käymään toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.10.2017
Arvosana: 0
Rruza
1 arvostelu

Olimme ajaneet Helsingistä asti kokeilemaan tätä ravintolaa ja yllätykseksi saavuimme 21. 22. Tarjoilija sanoi että keittiö sulkeutuu 21.30, kävi kysymässä kokilta ja keittiö oli kuulema jo kiinni, ymmärrämme kyllä että keittiö sulkeutuu aikaisemmin, mutta miksi siitä ei voi informoida mitenkään. Miksi nettiin ei ole kirjoitettu muuta kuin, että ala carte on auki klo22 asti sekä kyltissä ulkona luki myös vain tämä sama informaatio? Ravintola menetti juuri kolme maksavaa asiakasta. Onneksi tässä lähellä on Oklahoma, joka otti ilosylin meidät syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2017
Arvosana: 0
190799
34 arvostelua

Täällä taas. Lounaslistan lasagne parasta mitä olen missään syönyt!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0
ruokalija
1 arvostelu

Ilmeisesti tarkoitettu Starfoodin henkilökunnalle, joka saa ruoan verotusarvolla. Ei tuola juurikaan muut käy syömässä, kun on tasoltaan niin heikko. Muutaman kilometrin säteellä saa samaan hintaan paljon laadukkaampaa lounasta monista paikoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.10.2017
Arvosana: 0