Uusimmat arvostelut: Vantaa

1 arvostelu

Saavuimme ravintolaan klo 21, meillä oli pöytävarattuna. Ensimmäinen tarjoilija, joka näki meidät, katsoi, käänsi selkänsä ja jatkoi haarukoiden ja veitsien tarkistelua. Hetken odottelun jälkeen tiskiltä mies huikkasi, että kolmas pöytä edestä on vapaa. Toisin sanoen, tämä oli heidän käsityksensä pöytiin ohjauksesta.
Pääsimme istumaan ja odotettuamme tuli tarjoilija kysymään juomia. Alkudrinkeistä toinen oli todella hyvä, mutta frozen strawberry margaritassa oli kummallinen jälkimaku. Maku tuli pakastemansikoista. Tarjoilija, joka toi juomamme tokaisi, että te olette varmaan jo tilanneet ruuat, johon vastasimme, että emme ole. Lapset tilasivat hampurilaiset, mieheni road tripin ja itse tilasin pork pibilin. Samassa tilasimme lasilliset valkoviiniä. Pöytäämme kuitenkin kannettiin punaviiniä, jonka tarjoilija tajusi itse, kun laski lasit pöydälle.
Ruokia saimme odotella 45 minuuttia, vaikka paikka ei ollut läheskään täynnä. Lapset saivat burgerinsa, jotka aikuisen silmään näyttivät hieman ”alastomilta”, mutta lapset olivat tyytyväisiä. Mieheni ruoka maistui oikein hyvin, mutta minun oli suuren suuri pettymys. Ensimmäisellä puraisulla se oli ok, toinen sai aikaan todella pahan polttelun suuhuni. Yritin muutaman palasen possua syödä, mutta se oli mahdotonta. Tulisuus oli aivan liikaa, niin että hiki valui otsalla. Myös mieheni maistoi annostani ja sanoi, että ei sitä pystynyt syömään. Tarkistin ruokalistasta, oliko mainintaa tulisuudesta, ei ollut. Jätin ruuan muutamaan haarukalliseen.
Ruokailun aikana yksikään tarjoilija, ei katsonutkaan meihin päin, että olisi pystynyt kertomaan, että ruoka oli syömäkelvotonta. Odotimme tovin, että tarjoilija ymmärtäisi tulla pöytäämme, jolloin voisin tilata esimerkiksi jälkiruokaa, jotta olisin päässyt kovasta nälästäni. Tarjoilija vain sanoi: ”Te haluutte vissiin laskun?” Tällöin tein päätöksen, että en laittaisi paikkaan enää yhtään rahaa, joten otimme vain laskun ja lähdimme.
Tarjoilijat eivät valitettavasti olleet kovinkaan halukkaita palvelemaan asiakkaita.
Itseä ihmetyttää kovin, miten Sokos hotel flamingo viitsii sisäänkirjautuessa edes mainostaa kyseistä paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 20.04.2019
Arvosana: 0
240 arvostelua

Harhailin lounasaikaan Tikkurilassa päätyen liikekeskus Dixiin ja siellä italialaiseen ravintolaan La Pasteria Italianaan. Hätäisesti etukäteen ehdin tsekkaamaan, että ravintola oli varsin korkealle sijoittunut Tripadvisorin Vantaan ravintoloiden osalta.

Tarjolla oli aikamoinen kattaus erilaisia lounasvaihtoehtoja: keittoa, salaatteja, lasagneja, pastaa, risottoa, paria pizzaa sekä kala-, kana- ja liha-annokset. Valitsin liha-annoksen (13,50 €) eli grillatun kotimaisen härän ulkofileen kerma-sienikastikkeella sekä perunoilla ja kasviksilla.

Pihvi oli jämäkkä pötkylä, jossa paistoaste oli onnistunut. Siihen onnistumiset valitettavasti jäivätkin. Annokseen valitsemani kerma-sienikastike oli harmillisen mitäänsanomatonta. Perunat ja kasvikset olivat mauttomia. Muutenkin pakastekasvikset vuodenajasta riippumatta tekevät pahan loven fiilikseen.

Ennen pihviannosta testasin köykäiseksi osoittautuneen alkusalaattipöydän antimia. Tarjolla oli myös kasvissosekeittoa, mutta sen passasin tyystin.

La Pasteria Italianan miljöö ei ole kaksinen, mikä on valitettava totuus useimpien kauppakeskusravintoloiden kohdalla. Kohtuullisen pientä tilaa rajaavat lasiset seinät kolmella sivustalla.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 17.03.2019
Arvosana: 0
240 arvostelua

Käyskentelin lounasaikaan kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon lukuisilla käytävillä. Oli nälkä. Lounaspaikaksi valitsin Flamingon puolella sijaitsevan Ristorante Il Sicilianon. Italialaisiin voi aina luottaa, jos ei nyt taloudenpidossa, niin ainakin ruoanlaitossa, eikö vain?

Il Siciliano tarjoaa lounaalla useampaa eri vaihtoehtoa alkaen päivän salaatista (9,50 €) jatkuen pastojen ja pizzojen kautta päivän annokseen (10,80 €), johon itse päädyin. Se oli Saltimbocca alla Siciliana eli possun sisäfilettä parmankinkulla ja salvialla sekä paahdettua perunaa. Annos oli raskassoutuinen ja tuhdinpuoleinen sekä olemukseltaan että makumaailmaltaan. Öljyiset kasvikset eivät luonnollisesti raikastaneet kokonaisuutta. Suolainen possupihvi, jonka päällä oli
parmankinkkua, oli varsin kelvollinen ja kohtuullisen maukas setti. Se olikin annoksen paras osio, mikä onkin toivottavaa pääroolin esittäjälle. Kokonaisuutena annos tasapainotteli kahden ja kolmen tähden rajamaastossa. Alkusalaattipöydän köykäisyys ja kuivuneet leivät sekä seuralaisen kommentit jäähtyneestä pasta-annoksesta tasoittivat kuitenkin tietä kohti kahden tähden ruokakokemusta.

Il Sicilianon tilat ovat valtavat. Miljöö on rakennettu ajatukselle, että oltaisiin syömässä ulkona italialaisessa pikkukaupungissa. Punainen väri ja katossa risteävät suuret ilmastointiputket hallitsevat muutoin maisemaa. Palvelu oli vähäeleistä, eikä jäänyt mieleen erityisen ystävällisenä tai välittävänä.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 17.03.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Mahtavaa ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2019
Arvosana: 0
2 arvostelua

Tuoretta ja tosi maukasta ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.01.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Tilasin 17 pv monster omavalinta, 5 eri täytteellä jauheliha kastike 2x beef & roast naudanjauheliha, aurajuusto,pepperonimakkara ranch dippi, beef&roast naudanliha täytteessä oli luunsirpaleita mukana palojen sisällä,tein reklamaation,mutta, ravintola ei hyvittänyt tilaustani edes uudella pizzalla.

Sellaisiin voi tukehtua jos ovat tarpeeksi kookkaita, tai ne voivat tehdä ikävää jälkeä jos joutuvat nielun mukana elimistöön,onneksi näin ei käynyt.

Näin ollen, en voi olla tyytyväinen laatuun.

Kotipizzan olisi syytä kiinnittää paremmin täytteiden laadunvalvontaan huomiota!

Harmittaa ravintolan ylimielinen asenne asiakaspalveluun ei edes pahoiteltu!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.12.2018
Arvosana: 1
1 arvostelu

Pizza liian kuiva, annoksessa olevat raaka-aineet ei ole tuoreita.
Tilatessamme meille tuotiin väärä annos, aihetta ei pahoiteltu millään tapaa, eikä saatu edes hinnanalennusta tätä pyydettäessä.
Leipää ei saatu pöytään, palvelu oli hyvin huonoa ja tuntui kiireiseltä.
Hinta ei todellakaan vastaa sitä, mitä pöytään tuodaan ja mitä palvelun taso pitäisi olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 19.12.2018
Arvosana: 0
53 arvostelua

Hyvä pizza, juustoa todella paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.12.2018
Arvosana: 0
5 arvostelua

Lounas-buffet on aivan loistava. Ruoassa on paljon makua ja on muutenkin hyvää ja laadukasta hintatasoon nähden.

Tämä nousi kiilasi kärkeen kun vertaa muihin kokemuksiin kiinalaisten ravintoloiden buffeteista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 23.11.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Meidän kantis kiinalainen, edulliset annokset ja täydelliset friteetarut katkikset ja kanat! Enemmän noutopaikka, mutta löytyy pari pöytääkin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0