Letzte Bewertungen: Vantaa

1 Bewertung

Ravintola on viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä, joskin suomen kielen osaamisessa on toivomisen varaa. Tilausta ei saatu pöytään ihan sellaisena kuin oli tilattu, koska tarjoilija ei ymmärtänyt tarpeeksi hyvin suomea. Virallisella kielellä tulisi saada palvelua paikassa kuin paikassa, siitä en lähde tinkimään vaikka osaankin puhua muitakin kieliä. Itse ruoka oli valitettavasti pettymys. Tilaamaani annosta ei voi kyllä edes hyvällä tahdolla kutsua carbonaraksi. Se on sellainen hyvä testipasta joka kertoo paljon ravintolan tasosta ja Makaronitehdas sai hylätyn. Kyllähän sen näki jo ruokalistasta että annokseen on sotkettu sinne kuulumatonta kermaa, mutta toisinaan se voi silti olla ihan hyvää. Tämä oli kuitenkin täysin mautonta. Seuralaisen tomaattipohjainen pasta näytti vetiseltä tomaattimurskalta ja jäikin häneltä lopulta syömättä. Harmillista, olisin toivonut tästä parempaa kokemusta mutta jälleen kerran kyseessä oli ravintola joka luulee pastan olevan läpihuutojuttu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.12.2019
Note 0
1 Bewertung

Kanatortillasta ei annettu mitään tietoja ruoan sisällöstä, eikä tortilla ollut yhtään odotusten mukainen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 14.10.2019
Note 0
1 Bewertung

Mahtavaa rakkaudella tehtyä Lähi-Idän ruokaa edullisin hinnoin! Paikka näyttää ulkoa päin perus pizzapaikalta, mutta ruuan taso yllättää! Tilasimme kolme eri ruokalajia: falafelit olivat täydellisen rapeita, kana-shawarma mehukasta ja paistettu munakoiso kastikkeineen maukasta. Ravintolaa pyöritetään perheen voimin ja asiakaspalvelu hymyilevää ja ystävällistä. Menen ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 16.08.2019
Note 0
1 Bewertung

Hiiligrilli on takaisin (ja on ollut jo varmaan pitkään), ei mikään tavallinen kebab mesta (miksi nimestä päätellen voisi kyllä luulla). Toki saa normi pitserian annoksiakin. Grilliannoksen kaikki kasvikset saa kyllä annoksen tuntumaan melko kaaottiselta, kenties niitä voisi vähän yksinkertaistaa? Ja hiiligrilli on arkisin vain klo 15 jälkeen :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.08.2019
Note 0
1 Bewertung

Kotiinkuljetus ei ole kotiovelle kuljetus, asun siis kerrostalossa missä ovet ei ole lukittuna ja kaksi viime kertaa ovat soittaneet talon edestä hakemaan pizzat! Voisivat toimittaa kyllä kotiovelle asti. Myöskään eivät olleet laittanut pizzaani ananaksia tuplana vaikka tilaukseen niin olin laittanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.08.2019
Note 0
1 Bewertung

Hyvän kokoinen megahamppari ja erinomainen maku. Suosittelen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.07.2019
Note 0
1 Bewertung

Tilasin keitton, kuski ei tunnut. Soitin ravintolan, toivat minulle väärän keitton. Tosi ikävä kokemus

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.07.2019
Note 0
1 Bewertung

Naudan lehtipihvi oli järkyttävän hyvää. Henkilökunta yhtä ystävällistä kuin aina.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.06.2019
Note 0
2 Bewertungen

Söin lounaaksi chicken tikka -annoksen. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, naan-leipä ja kahvi/tee. Lounasruoka oli hyvää, ei mitään valittamista.

Ravintola sijaitsee hieman sivussa muista lounaspaikoista, jotka ovat Myyrmannin kauppakeskuksessa (tämä Tilichokin oli ennen Myyrmannin kauppakeskuksessa), joten siksi ehkä Tilichoon ei tule niin helposti sattumalta mentyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 27.06.2019
Note 0