Senaste recensioner: Vantaa

1 Recension

Kanatortillasta ei annettu mitään tietoja ruoan sisällöstä, eikä tortilla ollut yhtään odotusten mukainen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Mahtavaa rakkaudella tehtyä Lähi-Idän ruokaa edullisin hinnoin! Paikka näyttää ulkoa päin perus pizzapaikalta, mutta ruuan taso yllättää! Tilasimme kolme eri ruokalajia: falafelit olivat täydellisen rapeita, kana-shawarma mehukasta ja paistettu munakoiso kastikkeineen maukasta. Ravintolaa pyöritetään perheen voimin ja asiakaspalvelu hymyilevää ja ystävällistä. Menen ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.08.2019
Betyg: 0
1 Recension

Hiiligrilli on takaisin (ja on ollut jo varmaan pitkään), ei mikään tavallinen kebab mesta (miksi nimestä päätellen voisi kyllä luulla). Toki saa normi pitserian annoksiakin. Grilliannoksen kaikki kasvikset saa kyllä annoksen tuntumaan melko kaaottiselta, kenties niitä voisi vähän yksinkertaistaa? Ja hiiligrilli on arkisin vain klo 15 jälkeen :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.08.2019
Betyg: 0
1 Recension

Kotiinkuljetus ei ole kotiovelle kuljetus, asun siis kerrostalossa missä ovet ei ole lukittuna ja kaksi viime kertaa ovat soittaneet talon edestä hakemaan pizzat! Voisivat toimittaa kyllä kotiovelle asti. Myöskään eivät olleet laittanut pizzaani ananaksia tuplana vaikka tilaukseen niin olin laittanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2019
Betyg: 0
1 Recension

Hyvän kokoinen megahamppari ja erinomainen maku. Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2019
Betyg: 0
1 Recension

Tilasin keitton, kuski ei tunnut. Soitin ravintolan, toivat minulle väärän keitton. Tosi ikävä kokemus

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2019
Betyg: 0
1 Recension

Naudan lehtipihvi oli järkyttävän hyvää. Henkilökunta yhtä ystävällistä kuin aina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Söin lounaaksi chicken tikka -annoksen. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, naan-leipä ja kahvi/tee. Lounasruoka oli hyvää, ei mitään valittamista.

Ravintola sijaitsee hieman sivussa muista lounaspaikoista, jotka ovat Myyrmannin kauppakeskuksessa (tämä Tilichokin oli ennen Myyrmannin kauppakeskuksessa), joten siksi ehkä Tilichoon ei tule niin helposti sattumalta mentyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.06.2019
Betyg: 0
1 Recension

Mielestäni burgerit ovat aivan ylihinnoiteltuja. Listalla burgerit maksaa n 13 euroa, johon ei sisälly muuta kuin pelkkä burgeri. Kaikki muu tulee tilata erikseen. Jo pelkät ranskikset nostavat hinnan 16-17 euroon. Vielä jos olisi halunnut mukaan vähän jotakin vihreää, niin hinta olisikin jo 20 euroa tai yli! Myös annoksia sai odotella noin 40 minuuttia, mikä on melkoisen pitkä odotus aika, kun mukana oli vielä nälkäisiä lapsia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Sushi ei pysynyt kasassa, lämmin ruoka täysin mautonta. Nälkäisenä oli pakko syödä, mutta fiilis oli etsiä buffasta vähiten pahaa. Sisustus ja puitteet olisivat loistavat, mutta ruoka aivan ala-arvoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 02.06.2019
Betyg: 0