Senaste recensioner: Vantaa

1 Recension

Tilasin keitton, kuski ei tunnut. Soitin ravintolan, toivat minulle väärän keitton. Tosi ikävä kokemus

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2019
Betyg: 0
1 Recension

Naudan lehtipihvi oli järkyttävän hyvää. Henkilökunta yhtä ystävällistä kuin aina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Söin lounaaksi chicken tikka -annoksen. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, naan-leipä ja kahvi/tee. Lounasruoka oli hyvää, ei mitään valittamista.

Ravintola sijaitsee hieman sivussa muista lounaspaikoista, jotka ovat Myyrmannin kauppakeskuksessa (tämä Tilichokin oli ennen Myyrmannin kauppakeskuksessa), joten siksi ehkä Tilichoon ei tule niin helposti sattumalta mentyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.06.2019
Betyg: 0
1 Recension

Mielestäni burgerit ovat aivan ylihinnoiteltuja. Listalla burgerit maksaa n 13 euroa, johon ei sisälly muuta kuin pelkkä burgeri. Kaikki muu tulee tilata erikseen. Jo pelkät ranskikset nostavat hinnan 16-17 euroon. Vielä jos olisi halunnut mukaan vähän jotakin vihreää, niin hinta olisikin jo 20 euroa tai yli! Myös annoksia sai odotella noin 40 minuuttia, mikä on melkoisen pitkä odotus aika, kun mukana oli vielä nälkäisiä lapsia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Sushi ei pysynyt kasassa, lämmin ruoka täysin mautonta. Nälkäisenä oli pakko syödä, mutta fiilis oli etsiä buffasta vähiten pahaa. Sisustus ja puitteet olisivat loistavat, mutta ruoka aivan ala-arvoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 02.06.2019
Betyg: 0
1 Recension

Saavuimme ravintolaan klo 21, meillä oli pöytävarattuna. Ensimmäinen tarjoilija, joka näki meidät, katsoi, käänsi selkänsä ja jatkoi haarukoiden ja veitsien tarkistelua. Hetken odottelun jälkeen tiskiltä mies huikkasi, että kolmas pöytä edestä on vapaa. Toisin sanoen, tämä oli heidän käsityksensä pöytiin ohjauksesta.
Pääsimme istumaan ja odotettuamme tuli tarjoilija kysymään juomia. Alkudrinkeistä toinen oli todella hyvä, mutta frozen strawberry margaritassa oli kummallinen jälkimaku. Maku tuli pakastemansikoista. Tarjoilija, joka toi juomamme tokaisi, että te olette varmaan jo tilanneet ruuat, johon vastasimme, että emme ole. Lapset tilasivat hampurilaiset, mieheni road tripin ja itse tilasin pork pibilin. Samassa tilasimme lasilliset valkoviiniä. Pöytäämme kuitenkin kannettiin punaviiniä, jonka tarjoilija tajusi itse, kun laski lasit pöydälle.
Ruokia saimme odotella 45 minuuttia, vaikka paikka ei ollut läheskään täynnä. Lapset saivat burgerinsa, jotka aikuisen silmään näyttivät hieman ”alastomilta”, mutta lapset olivat tyytyväisiä. Mieheni ruoka maistui oikein hyvin, mutta minun oli suuren suuri pettymys. Ensimmäisellä puraisulla se oli ok, toinen sai aikaan todella pahan polttelun suuhuni. Yritin muutaman palasen possua syödä, mutta se oli mahdotonta. Tulisuus oli aivan liikaa, niin että hiki valui otsalla. Myös mieheni maistoi annostani ja sanoi, että ei sitä pystynyt syömään. Tarkistin ruokalistasta, oliko mainintaa tulisuudesta, ei ollut. Jätin ruuan muutamaan haarukalliseen.
Ruokailun aikana yksikään tarjoilija, ei katsonutkaan meihin päin, että olisi pystynyt kertomaan, että ruoka oli syömäkelvotonta. Odotimme tovin, että tarjoilija ymmärtäisi tulla pöytäämme, jolloin voisin tilata esimerkiksi jälkiruokaa, jotta olisin päässyt kovasta nälästäni. Tarjoilija vain sanoi: ”Te haluutte vissiin laskun?” Tällöin tein päätöksen, että en laittaisi paikkaan enää yhtään rahaa, joten otimme vain laskun ja lähdimme.
Tarjoilijat eivät valitettavasti olleet kovinkaan halukkaita palvelemaan asiakkaita.
Itseä ihmetyttää kovin, miten Sokos hotel flamingo viitsii sisäänkirjautuessa edes mainostaa kyseistä paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 20.04.2019
Betyg: 0
238 Recensionen

Harhailin lounasaikaan Tikkurilassa päätyen liikekeskus Dixiin ja siellä italialaiseen ravintolaan La Pasteria Italianaan. Hätäisesti etukäteen ehdin tsekkaamaan, että ravintola oli varsin korkealle sijoittunut Tripadvisorin Vantaan ravintoloiden osalta.

Tarjolla oli aikamoinen kattaus erilaisia lounasvaihtoehtoja: keittoa, salaatteja, lasagneja, pastaa, risottoa, paria pizzaa sekä kala-, kana- ja liha-annokset. Valitsin liha-annoksen (13,50 €) eli grillatun kotimaisen härän ulkofileen kerma-sienikastikkeella sekä perunoilla ja kasviksilla.

Pihvi oli jämäkkä pötkylä, jossa paistoaste oli onnistunut. Siihen onnistumiset valitettavasti jäivätkin. Annokseen valitsemani kerma-sienikastike oli harmillisen mitäänsanomatonta. Perunat ja kasvikset olivat mauttomia. Muutenkin pakastekasvikset vuodenajasta riippumatta tekevät pahan loven fiilikseen.

Ennen pihviannosta testasin köykäiseksi osoittautuneen alkusalaattipöydän antimia. Tarjolla oli myös kasvissosekeittoa, mutta sen passasin tyystin.

La Pasteria Italianan miljöö ei ole kaksinen, mikä on valitettava totuus useimpien kauppakeskusravintoloiden kohdalla. Kohtuullisen pientä tilaa rajaavat lasiset seinät kolmella sivustalla.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 17.03.2019
Betyg: 0
238 Recensionen

Käyskentelin lounasaikaan kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon lukuisilla käytävillä. Oli nälkä. Lounaspaikaksi valitsin Flamingon puolella sijaitsevan Ristorante Il Sicilianon. Italialaisiin voi aina luottaa, jos ei nyt taloudenpidossa, niin ainakin ruoanlaitossa, eikö vain?

Il Siciliano tarjoaa lounaalla useampaa eri vaihtoehtoa alkaen päivän salaatista (9,50 €) jatkuen pastojen ja pizzojen kautta päivän annokseen (10,80 €), johon itse päädyin. Se oli Saltimbocca alla Siciliana eli possun sisäfilettä parmankinkulla ja salvialla sekä paahdettua perunaa. Annos oli raskassoutuinen ja tuhdinpuoleinen sekä olemukseltaan että makumaailmaltaan. Öljyiset kasvikset eivät luonnollisesti raikastaneet kokonaisuutta. Suolainen possupihvi, jonka päällä oli
parmankinkkua, oli varsin kelvollinen ja kohtuullisen maukas setti. Se olikin annoksen paras osio, mikä onkin toivottavaa pääroolin esittäjälle. Kokonaisuutena annos tasapainotteli kahden ja kolmen tähden rajamaastossa. Alkusalaattipöydän köykäisyys ja kuivuneet leivät sekä seuralaisen kommentit jäähtyneestä pasta-annoksesta tasoittivat kuitenkin tietä kohti kahden tähden ruokakokemusta.

Il Sicilianon tilat ovat valtavat. Miljöö on rakennettu ajatukselle, että oltaisiin syömässä ulkona italialaisessa pikkukaupungissa. Punainen väri ja katossa risteävät suuret ilmastointiputket hallitsevat muutoin maisemaa. Palvelu oli vähäeleistä, eikä jäänyt mieleen erityisen ystävällisenä tai välittävänä.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 17.03.2019
Betyg: 0