Avautuu 11:00

Bella Roma, Tampere

italialaista
Arvosana 1.9 / 5

D´Angelon perheen lempiravintola oli Bella Roma. He pitivät siitä kovasti, koska jokaiselle löytyi takuulla jotakin mieleistä.

Perheen pää Antonio rakasti isoja pasta-annoksia, äiti Maria taas pizzoja sekä raikkaita salaattiannoksia. Perheen pienimmät, Emilio ja Claudia, viihtyivät ruokailun lomassa lasten ikiomassa leikkinurkkauksessa. Claudian mielestä Bella Roman lihapullat olivat melkein yhtä hyviä kuin isoäiti Carmelan tekemät.

Antonio oli kiireinen liikemies ja välillä hän halusi myös poiketa Bella Romassa lounaalla. Se tarjoillaan jokainen arkipäivä klo 11-14.30. Jos bisneskumppaneillakin oli nälkä, Antonio saattoi joskus varata Bella Roman oman kokoustilan käyttöönsä. Siellä sopi ruokailun lomassa ideoida ja solmia tärkeitä sopimuksia.

Isoisä Ettoren mielestä Bella Romassa parasta oli kunnon pihvit sekä romanttinen tunnelma. Jokaikinen hääpäivä hän varasi sen tietyn kulmapöydän ja vei rakkaan vaimonsa kynttiläillalliselle.

Miksi Bella Romasta ei voisi tulla sinunkin lempiravintolaasi?

Benvenuti nella famiglia! Tervetuloa perheeseen!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (97)

Tänne ei kenenkään pidä mennä ainkaan pitsalle. Huonoin koskaan ravintolasta ostamani pitsa. Myös muilla samanlaisia kokemuksia ettei ollut yhden kerran epäonnistuminen. 15 € euron pitsalta voi jo jotain odottaakin, mutta täydellinen epäonnistuminen, roiskeläpät on parempia. Sinänsä harmi, koska ravintolan sijainti on hyvä ja mahdollisuuksia olisi hyvään ravintolakokemukseen myös viihtyisyyden puolesta, mutta ruoka on todella surkeaa- valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ravintolassa oli tarjouksena kaksi pääruokaa yhden hinnalla. Toinen meistä otti lohisalaatin, jossa kunnolla lohta. Tilaamani gluteeniton pizza oli todella hyvä!! Myös pohja paljon parempi mihin olen tottunut, ei mikään kuiva korppu. Menen varmasti uudelleen kun Tampereelle eksyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.06.2018
Arvosana: 0

Ravintolassa ei ruuhkaa, kun tilasin pitsan. Odotusajaksi luvattiin puoli tuntia, joka venyi kolmeen varttiin. Pitsa oli lähes syömäkelvotonta sontaa. Lähikebab-paikasta olisi saanut paljon paremman lätyn puoleen hintaan. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2018
Arvosana: 0

Lounaalle ei kannata mennä. Olimme odottamassa tunnin, vaikka sanottiin että menee 20min. Meidän jälkeen tulevat saivat kyllä ruokaa. Vasta kysyttäessä että missä safka on, tarjoilija syytti keittiötä huonosta arvioinnista. Hassua että silti kaikki muut sai ruokaa. Otimme pizzat mukaan kun ne saimme lopulta. Niissäkin täytteet väärin. Onneksi tajusivat edes

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.11.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.06.2017
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkeaa ei kannata kokeilla. Palvelu olematonta ja ruoka ala-arvoista lähes Rosson tasoa. Ihmettelen miten paikka kehtaa mainostaa itseään "aidoksi" italialaiseksi ravintolaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

ÄLKÄÄ menkö talvella ko. ravintolaan. Lähes yhtä kylmää sisällä kuin ulkona. Takit päällä ja lapsilla haalarit jouduttiin pukemaan uudestaan. Kun ruuat tuli, oli pakko hotkia, koska ei pysynyt ns. lämpöisenä ruokana. No, juomat pysyi kylmänä !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: -2

Kamalaa. Meidät ohjattiin pöytään keskelle ihmisiä vaikka ravintolan reunoillakin olisi ollut tilaa. Pöytään ohjaamisen jälkeen saimme 30minuuttia odottaa jonka jälkeen nousin kysymään tullaanko tilauksia kysymään? Ihmisiä ravintolassa ei ollut paljon. Tilasimme pizzat jotka olivat järkyttävän huonot. Alkusalaattipöytä oli syömäkelvoton, vain salaattia ja muutama purkkimandariini oli jäljellä. Pizzat tehtiin suht nopeasti mutta niiden toimittaminen pöytään kesti 20minuuttia jolloin pizzat olivat täysin kylmiä. Pöydästämme siis näki keittiön tiskille mihin ruoat valmistuttuaan kokilta tulevat. Olimme ravintolassa yhteensä noon puolitoista tuntia jonka aikana viereistä todella likaista pöytää ei siivottu vaikka tarjoilijat sitä vilkuilivat. Pöytä oli likainen jo tullessamme sekä myös vielä kun lähdimme. En suosittele paikkaa kenellekkään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Uusi lista ja hieman parempi laatu. Parannusta vanhasta, ihan ok mutta edellenkin parempaa pizzaa saa kyllä muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: -1

Jonotimme 30. 11. noin 20 minuttia, ohjattiin pöytiin. , odotimme tilauksen vastaanottoa 40 min!!!
kun pizzat vihdoin joskus tulivat. olivat tosella pohjanoteeraus!!!
Neidon pizza ihmeellinen kengänpoha, reunoilla n. 5 cn pelkkää pohjaa, omani oli taas hiiltynyt kova möykky!!!
Ravintolapäällikkö totesi saman, kysyi, haluammeko uudet, höh, uudet...emme.
Lopulta pizzoista emme maksaneet mitään, mutta Pepsii veloitettiin, 5.40 euroa, jes.
Näin meillä suomessa, eipä tule kehuja!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Itäinenkatu 5-7, 33210 Tampere - Reitti
010 423 3212
http://www.ravintola.fi/bellaroma

Vaihtoehtoisia ravintoloita