Kitchen is open

Purpur

Rating 2.9 / 5

Reviews (3)

Annoskoko reilu ja ruoan laatu erittäin hyvä! Karitsa ja porsas maistuivat herkulliselta. En tosin pidä menusta jossa lisukkeet ja kastikkeet eivät kuulu ruoan hintaan. Jos näin menetellään, odotan ainakin asiantuntevaa tarjoilijaa, joka osaa suositella pääruoan kanssa oikeat lisukkeet ja kastikkeet.

Palvelu oli muutenkin kehnoa. Jouduimme odottamaan ohjausta pöytiin pidemmän tovin tarjoilijoiden kipittäessä jatkuvasti ohitsemme, vaikka suurin osa pöydistä tyhjillään. Vasta kysyessäni tiskiltä meidät ohjattiin pöytään.

Tilaukset onnistivat sutjakkaasti ja ruoat tulivat nopeasti. Tarjoilijoiden otteista välittyi kiire ja palvelu oli ylimielistä ja töykeää.

Erityisesti jäi paha maku suuhun kun viinilasi oli tahrainen likaveden valumista ja läiskistä. Useissa laseissa oli etäältä nähtäviä läiskiä ja valumatahroja ja näytti siltä kuin ei laseja ei olisi huuhdeltu lainkaan. Tarjoilija paikkasi tilanteen kaatamalla saman viinin toiseen lasiin. Mistään ei pahoiteltu. Kyllä tällaiseen hintatasoon kuuluu laadukkaampi palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 37€ Added: 04.03.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mukava paikka ja ilmapiiri, ruoka oli hyvää mutta ei erinomaista. Itse arvostin siistiä ja arvokasta ilmapiiriä mutta ruokaa olisi voinut viilata hieman ronskimpaan suuntaan, jotkut annokset eivät oikein toimineet fine dining -versioina. Niiden vastapainoksi tosin lihavartaat ja hatsapuri olivat juuri sopivan rennon ja reippaan kokoisia ja oloisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2017
Rating: 0

Perus vänäläistyylistä ruokaa, mutta sinäänsä täyttävästä ja tavallisesta ruuasta piti maksaa aika suolaisesti. Palvelu oli persoonatonta, joskin tehokasta. Perussiisti tavallisen vähän hienomman ravintolan tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 30.10.2016
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Rikhardinkatu 4, 00120 Helsinki - Route
010 229 4016
http://www.purpur.fi/

Options