Kitchen is open

BLINIt

russian restaurant
Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Free wifi

Reviews (133)

Ruoka oli positiivinen yllätys, sillä blinit ja pelmenit olivat erinomaisen herkullista. Yhdellä blinillä lähtee helposti pieni nälkä ja tilaa jää jälkiruuallekin. Paikka on hieman eriskummallisen näköinen, mutta ehdottoman siisti ja puhdas. Palvelu oli ystävällistä. Varmasti tulemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.11.2018
Rating: 0

Aidot venäläiset pikaruokablinit! Tämä paikka on kuin kotikutoinen versio Venäjällä supersuositusta blineihin erikoistuneesta Teremok-ketjusta. Sisustus on sympaattinen, vaikkakin ikä alkaa jo näkyä. Menu löytyy tablet-tietokoneesta, jonka saat mukaasi pöytään.

Blinit ovat siis aitoja venäläisiä blinejä, eivätkä niitä pieniä ja paksuja, joita Suomessa ravintolat virheellisesti markkinoivat bliniviikoillaan. Venäläinen blini on ohut ja iso kuin lettu. Taitellun letun sisällä on suolainen tai makea täyte. Blinien lisäksi tarjontaan kuuluvat slaavilaiset keitot ja pelmenit. Juomapuolikin on laaja ja venäläiseen makuun, joskin kvassia jäin kaipaamaan.

Pidän siitä, että tilatessasi usean ruokalajin, niitä ei tuoda samaan aikaan pöytään jäähtymään, vaan tuoreena yksi kerrallaan. Paikan isännällä on pelisilmää sen suhteen. Minä pidän tästä paikasta, mutta jos sinulla on erikoisia toiveita, kuten peruna-sienipelmenit ilman sieniä, niin todennäköisesti poistut tyhjin vatsoin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Blini paistetuilla sienillä, sipulilla, juustolla ja smetanalla maistui eikä yhtään huonommaksi jäänyt keitetyt kanapelmenitkään. Edullista ja hyvää. Arki-iltana oli täyttä ja se huomioiden paikan isäntä hoiteli yksin paitsi keittiötä myös tilauksia, tarjoilua sekä pöytien siivoamista varsin ripeästi ja kiitettävästi. Positiivisella tavalla kotikutoista, rentoa ja konstailematonta. Hyvän ruuan ja hyvän mielen paikka. Täytyy tulla toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.08.2016
Rating: 0

Lounas-ruoat muuttunut ala carteksi, eli lounaaseen ei sisälly enää alkuruokaa, eikä jälkiruokaa, kuten ennen. Hinnat silti ennallaan, blini-lätty 8,00 euroa, on kyllä yläkanttiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 31.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

En yleensä jätä kommenteja ravinoloille enkä kovin usein käykään ravintoloissa. Mutta tähän olettaisin, että tulen vielä. Täst saa hyvää safkaa. Kohtuulisilla hinnoilla! Ei oikein muuta lisättävää. Ei muuta ku hyvää ruokahalua teille people´t!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.05.2016
Rating: 0

Valikoimassa vain pelmenejä sekä suolaisia ja makeita (ohuita) blinejä. Hintalaatusuhde erinomainen; edullinen paikka ja ruoka yksinkertaista ja hyvää. Kahden hengen henkilökunta palveli rivakasti täyttä ravintolaa; 45min sisällä olimme syöneet 2 ruokalajia ja maksaneet. Palvelu ihan kohteliasta ja ok, ei valittamista. Tulen uudestaan :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.03.2016
Rating: -1

Sateisessa syysillassa kiva, edullinen ja värikäs paikka. Palvelu oli nopeaa, toisin kuin pelkäsin aiempien arvioiden perusteella. Herkkusieniblini (lettu suomalaisittain) oli maistuva, tee hyvää ja viinilasillinen kohtuuhintainen. Asiallinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Venäläistyylinen paikka. Jos odottaa länsimaalaista palvelua tai ruokaa niin turha tulla. Tänne tullaan fiilistelemään venäjätuoksuja ja tunnelmia. Ruuat on hyviä ja runsaita. Aika tuhteja tosin eli kevyttä lounasta ei ole tarjolla. Keitot todella maistuvia. Teekin on ollut aina hyvää ja samoin venäläistyyppinen kotikalja. Palvelu on ystävällistä, mutta venäläistyyppistä (eli hymy on tiukassa, mutta tässä on kyse kulttuurieroista, ei töykeydestä). Ravintola on ollut usein kiinni, mikä kieltämättä on vähentänyt jaksamista kävellä katsomaan tilannetta. Olisi mukava jos infoisivat kotisivuilla / facebookissa aukioloajoista. Mutta kyllä meikä silti tästä paikasta tykkää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2015 View previous reviews (2)
Rating: 1

Kun lopetatte ravintolanne (Vantaa) tai vain suljette sen loman ajaksi (Helsinki), ilmoittakaa tästä, mielellään hyvissä ajoin, kotisivuillanne. Nehän ovat olemassa asiakkaita varten, mainostamassa ja tiedottamassa. Neuvostohenkinen palvelutaso ei riitä Suomessa, asiakkaat äänestävät jaloillaan, kuten minäkin. Terveisin turhaan ovien takana käynyt.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.09.2015
Rating: -3


Location

Sturenkatu 9, 00510 Helsinki - Route
040 090 9603
http://www.blinit.fi

Options