salve

23 reviews

Badges

Blog link

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bar Favela

Herkullinen härkäleipä ja Fish'n'Chips. Ystävällinen palvelu, ei turhaa yliyrittämistä. Kiva, rento sisustus ja tunnelma. Tätä voi suositella pieneen nälkään ja janoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.11.2015
Rating: 1

Restaurant: Mountain nepalese

Mountain ei petä koskaan. Palvelu on aina ripeää ja ystävällistä, juomat ja ruoka tulevat pöytään nopeasti, eikä laskua tarvitse odotella. Omat suosikkini löytyvät kasvislistalta. Tällä kertaa otin Malai koftaa (pehmeitä kasvispyöryköitä, jotka on valmistettu cashew-pähkinästä, tuorejuustosta ja perunasta ja tarjoillaan tomaatti-kermakastikkeessa). Annos oli herkullinen. Ystävä otti mix-annoksen, jossa oli kanaa ja lammasta. Kana oli hyvää, mutta lammas kuulemma ei erityisen. Annosten mukana tulee aina ihanan kuumaa naan-leipää, mihin ei voi olla tarttumatta. Miinuspuolella on ainoastaan täysinäinen olo suurten annosten ja leivän jälkeen, mutta sehän ei suinkaan ole ravintolan vika. Täällä on kiva käydä arki-iltoina ja lounaalla, koska laatu on tasaisen luotettavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Mountain nepalese

Kaupungin parasta nepalilaista. Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, kohtuullinen hintataso. Siisti paikka, jonne on aina kiva tulla ja josta lähtee hyvillä mielin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.06.2013
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Pompei italian

Valitettavasti en huomannut, että viimeiset arviot olivat reilusti yli vuoden takaa, sillä pisteiden perusteella odotukset olivat korkeammalla. Menu oli hyvin perus, pizza ja pasta painotteinen. Spaghetti Carbonara oli täynnä narskuvaa, huonosti paistettua kinkkua (tai jotain huonolaatuista pekonia), jota ei tehnyt mieli syödä. Pasta oli jotain huonoa tehdasvalmisteista, eikä lähelläkään al dente, vaan ylikypsää mössöä mauttomassa kermakastikkeessa. Gamberetti spaghetti oli vielä tätäkin huonompi. Keittiöstä tuleva lemu jo varoitti, että kovin tuoretta tavaraa ei ole tulossa. Huonosti valmistetun tomaattikastikkeen päällä nokotti rivissä kolme rapua, joista ei ollut poistettu suolta ja rapuihin oli jätetty pää, kun yleisempää on jättää pyrstö, johon ruokailija voi tarttua. Parmesaania ei tietenkään tarjottu, ja pippurimyllykin, jolla makua olisi saattanut saada syömäkelpoiseksi, vietiin nopeasti viereiseen pöytään. Tarjoilija oli ihan ystävällinen, mutta vuoronperään ovensuussa tupakoivat kokit ja tarjoilija vahvistivat vielä lisää paikan epäsiistiä tunnelmaa. Paikka on tosi pieni, ja "tunnelma" riippunee siitä, kuinka mielenkiintoisia tai mielenkiinnottomia ihmisiä viereiseen pöytään tulee. Emme odottaneet huippuravintolaa, vaan ihan tavallista kulmakuppilaa, mutta tästäkin huolimatta ruoan tulisi olla tuoretta ja syötävää. Missään nimessä ruoan laatua ei voi kutsua "yhdeksi parhaista" vaan valitettavasti ollaan ennemminkin skaalan toisessa päässä eli syömäkelvottomassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.09.2016
Rating: -1

Restaurant: Aa han thai ravintola

Mukava ja kohtuuhintainen pieni paikka arkiseen ruokailuun. Listaa on uusittu, ja ruokaan on selkeästi panostettu aiempaa enemmän. Suurin osa asiakkaista näyttää hakevan noutoannoksia arki-iltaisin, mutta paikassa on myös kiva syödä ystävällisen ja nopean palvelun vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 26.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Restaurant Lime Tree thai, malay and asian

Kun ravintola aloitti, ruoka ja palvelu oli todella hyvää vaikka tunnelmaa ei täällä koskaan ole ollutkaan. Silti ravintolalle ei voinut toivoa kuin hyvää menestystä. Nyt kolme viimeistä ja erityisesti viimeisin lounaskerta ovat olleet niin surkeita kokemuksia, että tätä ei voi enää suositella. Sushi on kuivunutta, ja buffan laareissa on vain jämät jäljellä klo 14, kun lounas päättyy klo 14:30. Sekin mitä vielä löytyi oli jollain maustekastikkeella pilattua, ja ainesosia voi enää vain arvailla. Ehkä iltaisin on vielä onnistuttu säilyttämään tasoa annoksissa, mutta lounasta en voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Restaurant Lime Tree thai, malay and asian

Ensimmäinen vierailukokemus heti ravintolan avauduttua antoi positiivisia lupauksia. Tarjoilijana oli itse omistaja, ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Ruoka oli raikasta ja toteutus töölöläisiä aasialaisravintoloita korkeatasoisempaa. Musiikin ja asiakkaiden puute teki paikasta hieman ruokalamaisen. Sisustus on myös raikasta, ei turhaa krääsää seinillä, ja luo mielikuvia myös puhtaista raaka-aineisa. Toisella vierailulla myös asiakkaat olivat löytäneet paikan, mikä toi hieman tunnelmaakin. Ruoka on todella raikasta ja maukasta, pöydässä ei edes ole tyypillisiä soija- ja chiliastioita, koska mausteita ei tarvitse lisäillä. Palvelu on ystävällistä. Täytyy toivoa, että tämä linja jatkuu ja Töölö on saanut uuden pysyvämmän ravintolatulokkaan torin laidalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 27.02.2014
Rating: 0

Restaurant: BLINIt russian restaurant

Sateisessa syysillassa kiva, edullinen ja värikäs paikka. Palvelu oli nopeaa, toisin kuin pelkäsin aiempien arvioiden perusteella. Herkkusieniblini (lettu suomalaisittain) oli maistuva, tee hyvää ja viinilasillinen kohtuuhintainen. Asiallinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Corretto

Lämminhenkinen italialaisravintola keskellä hallia. Plussaa pöytiin tarjoilu, joka oli ystävällistä ja nopeaa. Lasagna classico todella herkullinen, pizza ohutpohjainen, kunnolliset raaka-aineet ja hinnatkin sen mukaisesti yli 13€. Italialainen musiikki toi tunnelmaa. Täällä ei istuta pitkää iltaa, mutta lyhytkin ravintolavisiitti toi hyvän fiiliksen ja täytti tehtävänsä: hyvä ruoka, parempi mieli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Ruokalista lupasi hyvää, ja ruoka onkin ihan hyvää. Fine Dining -paikka tämä ei ole, eikä edes Brasserie, mikä olisikin ollut hienoa. Keittiö toimii, mutta sali ei. Vuorossa ollut salihenkilökunta pelkäsi ilmeisesti kiirettä, ja pisti harvat asiakkaat surkeille paikoille keskelle salia vierekkäin istumaan. Leffaan vaeltava kansa kulki ohi popcorneineen. Todella outo kokemus. Paljon on salin puolella petrattavaa asiakaspalven parantamiseksi, jotta brasserien idea toteutuisi myös käytännössä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 12.11.2015
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites