Suljettu nyt

Ravintola Pompei

italialaista
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (80)

Valitettavasti en huomannut, että viimeiset arviot olivat reilusti yli vuoden takaa, sillä pisteiden perusteella odotukset olivat korkeammalla. Menu oli hyvin perus, pizza ja pasta painotteinen. Spaghetti Carbonara oli täynnä narskuvaa, huonosti paistettua kinkkua (tai jotain huonolaatuista pekonia), jota ei tehnyt mieli syödä. Pasta oli jotain huonoa tehdasvalmisteista, eikä lähelläkään al dente, vaan ylikypsää mössöä mauttomassa kermakastikkeessa. Gamberetti spaghetti oli vielä tätäkin huonompi. Keittiöstä tuleva lemu jo varoitti, että kovin tuoretta tavaraa ei ole tulossa. Huonosti valmistetun tomaattikastikkeen päällä nokotti rivissä kolme rapua, joista ei ollut poistettu suolta ja rapuihin oli jätetty pää, kun yleisempää on jättää pyrstö, johon ruokailija voi tarttua. Parmesaania ei tietenkään tarjottu, ja pippurimyllykin, jolla makua olisi saattanut saada syömäkelpoiseksi, vietiin nopeasti viereiseen pöytään. Tarjoilija oli ihan ystävällinen, mutta vuoronperään ovensuussa tupakoivat kokit ja tarjoilija vahvistivat vielä lisää paikan epäsiistiä tunnelmaa. Paikka on tosi pieni, ja "tunnelma" riippunee siitä, kuinka mielenkiintoisia tai mielenkiinnottomia ihmisiä viereiseen pöytään tulee. Emme odottaneet huippuravintolaa, vaan ihan tavallista kulmakuppilaa, mutta tästäkin huolimatta ruoan tulisi olla tuoretta ja syötävää. Missään nimessä ruoan laatua ei voi kutsua "yhdeksi parhaista" vaan valitettavasti ollaan ennemminkin skaalan toisessa päässä eli syömäkelvottomassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Arki-iltapäivällä löytyi hyvin tilaa. Ystävällinen palvelu (suomeksi mutta mukana myös sopivasti italiankielisiä tarjoilufraaseja tunnelman vuoksi) ja hyvä rapeatyylinen käsityöläispizza. Seuralainen ihasteli että tällainenkin paikka voi olla piilossa sivukadulla..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.02.2015
Arvosana: 2

Ystävällinen palvelu ja maukas rapea pizza. Ystävän pasta oli myös maukas. Alkupalalistan ruuat hieman ylihinnoiteltuja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 1

Aitoa tunnelmaa ja maistuvaa ruokaa. Hinta hieman arvokkaammasta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Vastaavanlaista, aitoa italialaista pizzaa oon syönyt tän paikan lisäks vaan Italiassa. Loistavat raaka-aineet. Tää on hyvä valinta sillon kun tekee mieli jotain muuta kun niitä perus kebabpaikkojen rasvakiekkoja. Tarjoilija mukava ja paikka kotoisa. Hiukan kallis, mut hyvästä ruuasta voikin maksaa vähän ekstraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 2

Ainoa paikka helsingissä mistä löytää aidon italialaisen pizza margaritan. Italialaisia perinteitä kunniottaen valmistettu, oikea määrä laadukkaita täytteitä ja rapea pohja takaavat täydellisen nautinnon. Margarita ehdottomasti sinulle joka haluat jotain muuta kuin suomalaisia perus pizzoja jotka eivät ole mistään kotoisin. Aidon italialaisen pizzan ystävälle!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.03.2014
Arvosana: -1

Käytiin täällä tyttöjen kanssa syömässä kolmen ruokalajin menu. Paikka on ihana tunnelmallinen, "aito italialainen", kokki ja tarjoilija ovat italialaisia ja puhuvat italiaksi keskenään, sitä oli ihana kuunnella. Söin bruschetta (paras mitä olen koskaan maistanut), gnoccheja ja jälkiruuaksi tiramisua. Kaikki listan punaviinit olivat hyviä arvosteluja saaneita ja niissä ei voi valita väärin. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus. Miinusta antaisin ainoastaan siitä että sali on kovin pieni, vain 18 paikkaa jos oikein laskin ja niin pienessä salilla ei voi käydä kovin salaisia keskusteluja. Lisäksi penkit olivat hieman epämukavia. Suosittelen lämpimäisti kokeilemaan!! ++

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.02.2014
Arvosana: 2

Parhat pizzat helsingissä. Ystävällinen palvelu.
Kodikas paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.01.2014
Arvosana: 0

Kiva paikka, OK pizzat. Ei erityisen rapeita, ei erityisen maukkaita - ei kerrottavaa jälkipolville.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: 0

Erinomaiset pizzat, alkupalat perustavaraa ANTIPASTO ALLA POMPEI 14,50€, oli hieman kallis mielestäni. Pizza oli todella hyvä, otin CALZONE FARCITO 15,50€, ricottaa suorastaan mahtavat määrät, upea annos. Suosittelen! Interiööri oli rustiikki ja elämänmakuinen, kuitenkin suht siisti, sopii paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.10.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Snelmanninkatu 16, 00170 Helsinki - Reitti
09-135 4827
http://ravintolapompei.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita