Avautuu 10:00

Kampela

kahvila/ravintola
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (22)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sympaattinen paikka mutta lohikeitto järkyttävän suolaista. Kampela sijaitsee Uutelan kainalossa ja sen sijainti on ihanteellinen ulkoilijoille, jotka käyskentelevät Aurinkolahden rannoilla tai ovat tulossa Uutelasta.

Tarjoilujen laadussa on paljon parantamisen varaa. Kahvi on vähän laihaa ja lohikeitto on jatkuvasti liian suolaista, joten tilaan sitä vain harvoin. Lohikeiton suolan määrän voisi ainakin puolittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.01.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Söpö punainen tupa meren äärellä.

Paikkahan on soma ja kaukana ketjukahviloiden persoonattomasta ulkoasusta. Tuvan edustalla mukava terassi, jonne koiratkin ovat tervetulleita.

Valitsimme juustokakun, omenalörtsyn ja yhden limsan. Hintaa näille ostoksille kertyi reilut 12 euroa.

Kakku maistui siltä, että nyt oli tullut seisottua vitriinissä vähän turhan pitkään. Kun lusikalla painoi kakun pintaa, se ei murtunut vaan pongahti takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Maku oli tympeä. Menin esittelemään kakkua kassalle takaisin, että kuuluuko tämän tosiaan olla sellainen, ettei lusikka pysty kakkuun, jolloin kokki kutsuttiin paikalle. Ensimmäinen kysymykseni kokille oli, että leivotaanko kakku heillä itse, koska maku ja koostumus vastasivat pitkään sulaneena ollutta pakastekakkua. Kokki vakuutti, että kakku on itse tehty ja että koostumus johtuu siitä, että "kylmiö on liian kylmällä ja kakussa on niin paljon liivatetta". Okei.

No se kakusta. Lörtsy oli paperisen kuiva ja parhaat päivänsä nähnyt sekin. Jäi syömättä loppuun kakku ja lörtsy.

Harmitti. Tämä paikka ansaitsisi parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.05.2016
Arvosana: 0

Kotoisa ja lämminhenkinen kahvila loistavien ulkoilureittien lähellä. Käytiin kaverin kanssa täällä lohikeitolla ja kahvilla pienen vaunukävelyreippailun jälkeen. Ulkona alkoi loppumatkasta sataa ja olimme aikalailla jäässä, joten lämmin lohikeitto tuli todellakin tarpeeseen. Keitto oli ihan hyvää peruskeittoa, mutta parempaakin olen syönyt ja suolaa olisi voinut olla hiukkasen enemmän. Keiton kanssa sain pyytämällä gluteenitonta leipää.

Kahvilan muu valikoima näytti todella herkulliselta ja runsaalta. En katsonut oliko vitriinissä mitään vehnätöntä herkkua, mutta se pitänee käydä uudelleen testaamassa. Jossain mainittiin että Kampelaan olisivat myös koirat tervetulleita, joten ensi kerralla yhdistän koiran lenkityksen tähän kahvilareissuun.

Suosittelen lämpimästi poikkeamista Kampelassa ja ulkoilua lähimaastossa merenrannalla. ^_^

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: 1

Vähän myöhässä tämä arvosteluni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Kävin kesällä kolme kertaa ja henkilökunta tosi avuliasta ja iloista.
Ekalla kerralla olin sen verran myöhään liikkeellä, ettei tuota kehuttua lohisoppaa enää ollut. sen sijaan aukioloaika on iloksen venyvä, kun asiakkaita riittää illallakin.
Mielestäni tämä voisi olla ainakin kesällä muutenkin pidempään auki.
Söin siis ekalla kerralla muistaakseni kaalipiirakkaa joka oli todella hyvää. Ei niin hyvää kuin faijan tekemä, mutta hyvää kyllä.
Seuraavalla kerralla söin sitten tuota lohisoppaa.
Ei se kyllä ihan niin hyvää ollut, kuin mitä kehutaan. Itse teen kermaisempaa ja maukkaampaa ja niin moni muukin. Oli silti ihan hyvän makuinen, vaikka kermaisuutta olisin kaivannut lisää ja hieman suolaa ja enemmän purjon ja tillin makua. Mutta kuka mistäkin tykkää.
Kaikinpuolin positiiviset kokemukset silti ja kun sielläpäin liikun niin tulen varmasti käymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Lohisoppaa varten kannattaa tehdä retki itä-Helsinkiin. Paikan sijainti ja meininki on täydellistä. Keep it simple. Varoitus pannarista- pala iso, hillo ja kermis annostellaan varmaan litran kauhalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 0

En tiedä miksi tämä lohikeitto kerää kehuja. Lohenpalat heitetty soppaan nahkoineen päivineen. Kauhea kasa tuli sitä harmaata nahkamössöä, kun viimeksi käytiin. Ei maistu lapsille. Pullat jotain raaka-pakasteita. Paikka tosi kivalla paikalla, se hieman kompensoi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Mainiota keittoja ja suolaiset & makeat loistavia
Salaattia jäin kaipaamaan. Noin kehitysehdotulsena. Palvelu ihanaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Kampela on kiva kesäpaikka, paikan terassilla on mukava nauttia auringosta. Paikasta saa herkullista saaristolaisleipää ja pannukakkua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Lohikeitto tehty pakastejuureksista molemmillla kerroilla. Keiton tuoreudesta ei tietoakaan. Pannari ok. Kyseiseen keiton hintaan voisi kuvitella saavansa lohikeiton muusta kuin styroksikupista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 1

Lohikeitto ja pannari molemmat vähän mauttomia, ja kermavaahtona myytävä tuote ei ole kermavaahtoa vaan jotakin kreemiä tms. Pulliakaan ei valitettavasti ole itse tehty ja leivät vaatimattomia. Sijaintihan on loistava ja maisemat kauniit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.01.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Uutelantie 1, 00970 Helsinki - Reitti
044 384 4464
http://www.kahvilakampela.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita