Barman

22 reviews

Badges

Blog link

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bambu

Oltiin perheen kanssa syömässä minä otin 15 palan sushi setin. Mieheni otti lohisalaatin ja tyttö jäätelöannoksen. Halusin niin uskoa, että sushi olisi ollut hyvää, mutta tämä taitaa olla Helsingin huonoin tällä hetkellä. Hinta laatu ei kohdallaan millään tavalla. Kuten joku aikaisemmin kirjoitti riisi oli kovaa ja oudon makuista. Ei sushiriisiä laisinkaan. Lisäksi myyjä tiskin takana olli elämäänsä kyllästynyt. 15 eurolla saa Hakaniemen Rice Gardenista lähes tupla-annoksen. AInut mikä oli hyvää oli lapsemme jäätelöannos. Mieheni salaatin lohipalat oli pakkasesta otettuja ja osaksi jäässä. Paikka taisi olla S-ketjuun kuuluva, kun korttia kyseltiin. Mene ja tiedä, mutta huonoin pitkään aikaan. Valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.07.2012
Rating: 3

Restaurant: Happiness thai

Lounaspaikaksi sushit kondiksessa. Vaihtuvuus nopeaa ja vatsa tuli täyteen. Ehkä aavistuksen häiritsi ahdas tunnelma ja ruuhkasta johtuva pienoinen epäsiisteys, mut hei - sushibuffa 9,50 ei voi valittaaa. Menen uudelleen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.07.2012
Rating: -1

Restaurant: Rice Garden sushi

Otin pienimmän lounassetin. Hinta 8,90 euroa. 2 lohimakia, 2 kappamakia, 2 lohinigiriä ja 1 majoneesi. Otin setin mukaan. Makit ehkä isoja, mutta ei liian isoja. Kokonaisuudessaan 9- tai 8.5 setti. Mutta hintalaatu suhde ehkä stadin paras. Setti tuli mukaan nopeammin kuin missään muussa paikassa tähän mennessä (tämä pitää testata toistamiseen), joten tämän kerran perusteella voi suositella kiireiselle. Ainoa pettymys oli tonnikalamajoneesi nigiri. Sen luulisi olevan helpoin valmistaa, mutta se oli oudoin, ei huono, mutta outo. Suosittelen kuitenkin mielelläni tätä paikkaa. Ystävällinen ja nopea palvelu ja nuhjuisessa Hakaniemessä tämä on siisti ja tunnelmallinen paikka! Ovessa taisi lukea, että A-oikeudet! Ehdottomasti menen uudelleen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.05.2011
Rating: 5

Restaurant: Ravintola-Aya japanese

Helsingin ydinkeskustassa toistaiseksi paras lounas sushi paikka. Lounas settien hinta / laatu kohdallaan. Suuri plussaa hyvä palvelu ja kiva sisustus. Jos pitäisi valita Stokkan sushi piste tai Aya niin tänä kyllä voittaa hinnassa, laadussa ja viihtyisyydessä. Nyt neljä kertaa lounaalla käyty ja kerran viikonloppuna. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.12.2011
Rating: 0

Restaurant: Don Corleone italian

Söin Tagliatelle Mare e Montini pastan (pasta numero 26) ja ystäväni söi kanavartaan. Pastani oli ehdottomasti yksi parhaimmista pastoista joita olen koskaan Helsingissä syönyt! Ystäväni oli samaa mieltä. Palvelu oli rentoa, mutta erittäin ystävällistä sekä toimivaa. Annokset tulivat nopeasti. Kokonaisuudessaan täysi 10, mutta harmi vain, että ravintola sijaitsee kauppakeskuksessa joka verottaa tunnelmaa harmillisesti. Jos etsit hyvää pastaa, niin suosittelen lämpimästi. Lounaalla en ole koskaan käynyt, koska paikka näyttää aina olevan niin täynnä, mutta varmasti erinomainen lounaspaikka, joka pitää testata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.07.2009
Rating: 5

Restaurant: China Flavor

Perheen kanssa nyt pari kertaa haettu A la carte -listalta annos kotiin. Syötiin tulisin annos ja oli hyvää sekä kanaa ja pähinöitä. Sekin toimi. Yhdestä annoksesta riittää kahdelle keskinälkään. Ainesosat tuoreita ja hienosti eri makuja eri annoksissa. Ystävällinen palvelu ja varmaan sieläkin voisi syödä paikan päällä jos koti ei olis niin lähellä. Jos käy Arabiassa kaupassa niin tästä hyvät ruuat viikonloppuna mukaan kotiin :) suosittelen. Yksi parhaimmista kiinalaisista stadissa -> tuore, maku sekä hinta-laatu kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.05.2011
Rating: 1

Restaurant: Kaow Thip Thai thai

Went there with my family. Small place, but inside very comfy. Very good and polite service even our 1,5 year old kid did make little mess. Had chair for kid. I did eat noodels with prawns and just had eaten them yesterday at lemon grass in Hakaniemi. So I wanted to compare. So I think they are slightly better in Lemon Grass but my husbands chicken was better in Kaow Tip Thao than at Lemon Grass. It was more thai style and better spices. But I think in this area this is one of the best restaurants and not over priced. I hate over priced food! But loved this place and the owners. Will go again and try Tom yam khoon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 31.10.2010
Rating: 2

Restaurant: Lemon Grass thai

This was my 5th time in this place. Did have the noodels with fresh prawns - only 3 in my plate but then again I would not expect more with 10 euro price. But loved again and will go again. Even there was line before us (3 couples) we got our time in 10 minutes. And the food came fast. Will go again. And this is not gourmet thai but if you have been in thailand this is the way they cook. And with this price in sat evening you can not get this quality food. highly recommend! They said that they dont take table reservations.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 31.10.2010
Rating: 5

Restaurant: China Inn

Mielestäni yksi Helsingin huonoimmista kiinalaisista. En ymmärrä miten kiinalaisen ruuan voi pilata näin pahasti.... Jos ei nyt mitään muuta ruokaa saa, niin voi kokeilla...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.07.2009
Rating: 0

Restaurant: Eeron Keittiö lunch restaurant

Söimme illallista haastavalla kokoonpanolla. Kaksi lasta ja 8 aikuista. Ruoka oli mainiota, ainakin oma vuohenjuusto kanani kyseisessä hintaluokassa 18 euroa. Paikka on kodikas ja jostain rennon ja semi-juhlavan välimaastosta. Kivan fiiliksen ravintolaan tekee se, että Eero oli aika rennon oloinen tyyppi ja harvassa ravintolassa omistaja tuo itse annoksen pöytään ja häärii salin puolella katsomassa, että kaikki ok. Kunnon vanhan ajan menoa, jota arvostan! En tykkää valittaa, mutta pienen miinuksen saa nuori tarjoilija, jolta tippui hiukan tarjoilun etiketit hallita suurta ryhmää. Pääruuan viiniä tiedusteltiin juuri kun alkupalat oli saatu eteen ja jos listalla on vain muutama pääruoka-annos, niin sen yhden annoksen sienilakjikkeet voi opetalla ennen työvuoron alkua ulkoa. No, nuo oli pieniä asioita, mutta jos käy paljon ravintoloissa niin tuollaisiin kiinnittää huomiota. Menemme kuitenkin ehdottamasti testaamaan uudelleen eri kokoonpanolla. Jälkiruokatryffelit oli taivaallisen hyviä, kun maistoin kaverin annoksesta!! Ehdoton plussa siitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 17.11.2010
Rating: 3


Followers