Kitchen is open

Lemon Grass

thai
Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (255)

Kävin taannoin kaverini kanssa hakemassa ruokaa mukaan Lemon Grassista. Kaveri tilasi suoraan menusta annoksen helminuudeleilla. Tiedustelin kassalta voisinko vaihtaa omaan annokseeni kuuluvan riisin myös helminuudeleihin. Kassa sanoi että toki voi vaihtaa. Hetken kuluttua hän kuitenkin tuli ilmoittamaan että keittiö olikin kieltäytynyt pyynnöstäni. Tarjoilija itsekin ihmetteli asiaa ja sanoi ettei ymmärrä mistä syystä en olisi voinut saada riisin tilalle helminuudelia kun ei ollut kyse siitä että se olisi loppunut tms. Tilanne tuntui hyvin kummalliselta, sillä kaverini kyllä sai annokseensa haluamansa nuudelit mutta minä jostain syystä en?! Tuli tunne että asiakkaita palvellaan pärstäkertoimen mukaan, ja minua syrjittiin tilanteessa. Kasvisruoka ravintolassa on muutenkin ollut melko kehnoa. Olen aina joutunut itse lisäämään mausteita kotona että olisi edes vähän makua. Tämän viimekertaisen jälkeen en aio enää käydä kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 15.04.2017
Rating: 0

Olen käynyt vuosien varrella Lemon Grassissa lounastamassa arviolta tuhat kertaa, ja sinä aikana ruoan taso ja palvelu ovat pysyneet hämmästyttävän samanlaisena – taannoinen remontti toki siisti paikkaa. Lounaaseen kuuluu alkukeitto ja pieni hedelmälautanen, ja ruoka tulee käytännössä poikkeuksetta pöytään erittäin nopeasti. Ruoka on varmaankin "perusthaikkua", mutta todella harva paikka on näin tasalaatuinen, ts. tasaisen hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.02.2017
Rating: 0
Restaurant's response

Kiitos - khop khun maa khap - LG/staff/Mara

Hyvin usein täynnä ja listan hinnat ovat yläkanttiin verrattuna lähistön kilpailijoihin. Ruoka on kieltämättä hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.01.2017
Rating: 0

Tarkoitus oli mennä kyseiseen paikkaan viettämään poikaystävän synttäreitä, mutta tarjoilija sanoi, ettei heillä ole anniskeluoikeuksia. Ruoka olisi varmasti ollut hyvää, mutta vaihdoimme paikkaa. Emme todellakaan halunneet juoda ainoastaan vettä näin erityisenä päivänä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2016
Rating: 0

Edelliseen käyntiin verrattuna ruuan taso parantunut. Samaa voi sanoa viikko sitten tehdystä tilauksesta, jonka hain ravintolasta. Perushyvää thaikkua, josta jäi hyvä maku suuhun. Kaikesta huolimatta odotan edelleen, että Korphai aukeaisi uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.10.2016
Rating: 0

Kahden hengen pöytäseurueella melko erilaiset kokemukset. Poikkesimme ystäväni kanssa tähän trendikkäänä pidettyyn kippolaan, jossa itse en koskaan ollut käynyt. Ensivaikutelma ei ollut kaksinen; paikka oli tupaten täynnä, ahdas, ankea sisustukseltaan ja pöytämme viereisessä tolpassa killuvat koristeet ja tuuletin yltäpäältä paksussa pölyssä. Noh, kokeillaan, kun tätä on kerran kehuttu. Hetikohta henkilökunta ilmoitti täpötäydelle ravintolalle joutuvansa hoitamaan 15 hengen kimppatilauksen ennen kenenkään muun jo paikalla olevan asiakkaan tilausta - arvioitu ruokien valmistumisaika 40 minuuttia. Tässä kohtaa ravintolasta tyhjeni pari pöytää, mutta itse päätimme jäädä - ja se kannatti, sillä omat annoksemme tuotiinkin pöytään jo noin vartin kuluttua?

Olin ottanut listalta tamarindi-kookos-tofu-annoksen, joka olikin erinomaisen maukasta. Annos maksoi alle 12 euroa ja siinä oli runsaasti syötävää, joten olin erittäin tyytyväinen. Toisin oli kuitenkin ystäväni laita, sillä hänen tilaamansa yhdellä chilinkuvalla merkattu salaattiannos osoittautua todella tuliseksi jopa tottuneelle syöjälle. Maistoin haarukallisen verran salaatista itsekin ja nokka rupesi vuotamaan samantien. Ystäväni valitti tästä tarjoilijalle, joka ei pahoitellut saati lähtenyt vaihtamaan annosta, toi vain lisää riisiä tilalle. Riisistä huolimatta syöminen tuotti tuskaa ja punaisin kyynelehtivin silmin sai ystäväiseni annoksensa lopulta mitenkuten syötyä. Maksuvaiheessa hän otti asian uudestaan puheeksi toisen tarjoilijan kanssa jonkinmoisen hyvityksen toivossa (annos kuitenkin maksoi 15 euroa), mutta turhaan, edelleenkään ei edes anteeksipyyntöä vaan hommaa vaan nopeasti eteenpäin. Melko kökköinen fiilis jäi reissusta enkä todellakaan voi sanoa ymmärtäväni paikan suosiota.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2016
Rating: 0

Odotin kahdeksan vuotta että Lemon Grassiin mahtuisi ohikulkumatkalla sisälle. Valitettavasti vuosien aikana taso on ilmeisesti laskenut.

Rapeat, maukkaat kevätrullat alkupaloiksi antoivat odottaa jotain parempaakin, mutta pääruoaksi tilaamani red curry fried rice oli mitäänsanomatonta. Punaista currya ei maistanut annoksessa juuri ollenkaan ja riisi oli vähän vetistä, eikä sitä oltu edes sekoitettu kunnolla, vaan lautasella oli muutamia täysin valkoisia kiimppejä.

Lounasseurani massaman curry oli parempaa, mutta laimeaa sekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.08.2016
Rating: 0

Aika perusthaikkumättöä, ei säväyttänyt. Mielummin teen kotona saman setin itse ja säästän. Harmitti kun niin vähän valikoimaa ruuissa, olisiko ollut 3-4 ruokaa mistä sai valita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2016
Rating: -1

Ei säväyttänyt, mutta ajoi asiansa. Otin jonkun perustyyppisen paistettu nuudeli -hässäkän, jossa oli paljon nuudelia, ja ehkä ihan tarpeeksi muutakin täytettä. Makuelämystä ei ruoasta saanut, samanlaisen olisi voinut tehdä himassakin, mutta ei ruoka pahaa ollut. Aikaisemmat kommentoijat sanovat keskinkertaiseksi perusthaikuksi, tästä olen samaa mieltä. Muualta olen saanut parempaa samalla hinnalla, mutta jos sattuu olemaan alueella, kyllä täälläkin voi piipahtaa. A la carte -lista on tolkuttoman pitkä, mikä aina vähän lisää epäluuloja ja tietysti vaikeuttaa valintaa. Palvelu suomalaiselta tarjoilijattarelta oli mukavaa, muttei erityisen henkilökohtaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.04.2016
Rating: 0

Nälkä. Ei aikaa laittaa itse ruokaa tai etsiä sitä kaukaa. Lemon Grass sattuu sopivasti kohdalle. Pieni paikka on ilmeisesti usein täynnä, mutta arki-iltana hieman kasin jälkeen oli pöytiä mistä valita. Listat eteen. Valinnan varaa riittää. Minulle laab phak eli lämmin tulinen thai-salaatti vihannesten, kuivatetun chilin, tofun ja thai-yrttien kera. Seuralainen tilasi jotain possuruokaa kookosmaidossa. Kuten asiaan kuuluu, annokset saadaan ilman pitkiä odotteluja. Riisiä tulee yhteinen kulho. Hyvää thaikkua – etenkin hintaansa nähden, mutta ei mitenkään erikoista. Yhdestä chilistä huolimatta annoksessani riittää potkua. Ei-niin-hieno thaimaalainen, jonne helppoa ja mutkatonta pistäytyä syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 07.04.2016
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kolmas linja 12, 00530 Helsinki - Route
(09) 876 3279