Specsa

48 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (47)

Restaurant: Sushi Panda Helsinki

Ystävällinen palvelu ja hyvä meininki sekä Helsingin huonoin sushi. Mikään ei ollut pilaantunutta tai muuten syömäkelvotonta, mutta makumaailma ei ollut edes sushiksi tunnistettavaa. Plussaa vegaanisista vaihtoehdoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.08.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalese

Valitettavasti aiemmin niin mainion Katmandun taso on laskenut radikaalisti. Miljöö ja palvelu on toki pysynyt tasaisena mutta tilaamani Maccha Masala oli lähes syömäkelvotonta, daal mautonta ja naan raakaa. Tämä oli viimeinen käyntini.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 29.12.2011
Rating: 2

Lämminhenkinen Etiopialainen kortteliravintola. Palvelu erinomaista ja Etiopialaista keittiötä tuntemattomille avataan annoksien salat. Myös kasvissyöjille soveltuva menu, ja kotiin et taatusti lähde nälkäisenä - kokonaisuus on mitä mainoin musiikista lähtien. Erittäin jees.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 21.04.2013
Rating: 1

Naan-leipä on sitä samaa pakastetta mitä saa joka marketista. Annoksiin on sotkettu sweet-chili -kastiketta joka peittää kaikki muut mahdolliset maut. Yleisfiilis on se että ruoat on valmistettu lähes kokonaan pakasteista. Positiivisena puolena miellyttävä ja hyväntuulinen palvelu, mutta valitettavasti se ei pelasta tilannetta jossa ruoan laatu on näin onnetonta. Jos pidät Intialaisesta safkasta, vältä tätä paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola 931

Erittäin päteviä salaatteja ja pikkupurtavia. 931:n pääpaino ei taida olla yleisesti ottaen ruoalla, mutta kokonaisuus, tunnelma ja henkilökunta takaavat loistavan viihtyvyyden. Bonuksena pleikkaa ja näyttelyjä. Käyn joka kerta Tampereella ollessani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.12.2011
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Siipiweikot hotwings

Kalvakka pikaruokala, etikkaisia wingsejä, kastikkeet eivät kovinkaan tulisia. Hesetason ruokaa mutta palvelu ei yllä edes sille tasolle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.12.2011
Rating: -1

Restaurant: Il Bucatino

Erinomaista Italialaista ruokaa. 15+ kerran lounaskokemuksella pettymyksiä ei ole toistaiseksi ollut. Ruoka varsinaisesti Italialaista eikä siitä suometettua versiota. Kasvissyöjille lounaalla rajatusti mahdollisuuksia mutta aina jotain sopivaa on löytynyt. Henkilökunnalla tuntuisi olevan hyvä meininki. A la cartesta ei kokemuksia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 16.08.2012
Rating: 2

Restaurant: Café Veganissimo

Toivottoman huono. Tampereella aikaisemmin toimineen Veganissimon kanta-asiakkaana ja suurena fanina pettymys oli valtava kun testasin Cafe Veganissimon tarjonnan. Normaaliin lounasaikaan käydessämme ravintola ei ollut täynnä, mutta kaikki vapaat pöydät olivat täynnä astioita, joiden keskelle jouduimme raivaamaan itsellemme ruokailupaikan. Pöytää ei siivottu koko ruokailumme aikana. Vasta lounaan etukäteen maksettuamme tarjoilija ilmoitti että mitään päivän pääruoista ei ollut enää saatavilla. Saimme kasattua buffet-pöydästä jonkinlaiset annokset, mutta ilman mitään kastikkeita hyvin yksinkertaiset salaatit ja einespihvit eivät vaikutusta tehneet. Leipää ei salaatin kanssa myöskään ollut tarjolla. Jos ravintola ei ole lähelläkään kapasiteettiaan ja sekä palvelun että ruoan taso on näin onnetonta, kannattaa jättää väliin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.03.2012
Rating: 1

Restaurant: HOKU pacific rim

Erinomaisia lounaita Japanilaisessa hengessä. Miellyttävä palvelu ja ambienssi. Kaikki lounaslistan annokset maistuivat toistuvilla käynneilläni. Suosittelen varauksetta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 16.03.2012
Rating: 1

Varsin tavanomainen tampereen thaikku. Palvelu erittäin ystävällistä ja mutta ruoka ei järisytä maata jalkojeni alla suuntaan tai toiseen. Huomiona vielä kasvisannoksiin vain lisätilauksina tuleva tofu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.01.2012
Rating: 0


Images


Followers