Opens at 14:00

Ravintola Siipiweikot

hotwings
Betyg 2.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (36)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Väitetysti Tampereen paras siipiravintola oli pienoinen pettymys. Tämä oli toinen vierailuni ravintolassa ja kyllä ne siivet vaan ovat todella etikkaisia minunkin makuuni. Olut huurteisesta tuopista oli kyllä kympin arvoinen lisä ruuan kylkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2017
Betyg: 0

Siipikastike omaan makuuni todella etikkaista, ranskalaisissa ei lainkaan mausteita ja talon "punainen kastike" oli todella mielenkiintoista, ei niin positiivisessa mielessä. Toinen kerta kyseisessä ravintolassa, tuskinpa tulee kolmatta. Hinta ihan kohdallaan sekä palvelu ok. Tosin laskua jouduimme melkoisen tovin odottelemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2017
Betyg: 0

Täällä piti olla ne parhaat siivet. No, ei ollut, mutta tulihan käytyä toteamassa. Setti oli ihan ok, mutta jäi kyllä tähän yhteen kertaan.
Edit: päätin sittenkin antaa paikalle toisen mahdollisuuden. Kannatti. Nyt pari kertaa saanut tasalaatuisen hyviä siipiä. Todennäköisesti käyn vastakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2016
Betyg: 0

10 siiven setti medium kastikkeella. Soossi oli ihan jees ja tulisuus piti paikkansa! Siivet hieman hassusti maistuivat joltain oudolta (kalalta ehkä?), mutta muuten olivat ihan ok valmistettu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.02.2016
Betyg: -2

mietin täs et onks kellään tietoo mikä on ennätys kamikaze kastikeella syötyä siipiä esim kpl määrä ja aika ja onks juoma sallittu välistä...?? jos joku tietää nii kirjoita

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.08.2015
Betyg: -1

The siivet. Ainoat oikeat siivet. Parhaat siivet Tampereella. Yläkerta vähän ahdas, mutta ruoan laatu korvaa sen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: 0

Kelpo hinnoittelu ja perusvarmat siivet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.11.2014
Betyg: -1

Kamikaze — kun suu ja nenä ovat niin tulessa, että hengittäminenkin tekee kipeää. .. Siivet ovat sinänsä maukkaita, mutta kastike (神風) meni nyt kyllä pykälän ja parikin yli sietokyvyn. Silti söin kaikki. Masokisti lienen. Huh! Miedoinkin kastike oli kuulemma tuntuvaa. Olut oli kylmää ja sitä meni paljon... Kokemus, joka ei ihan heti unohdu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2014
Betyg: 0

Tulisuuden perässä tänne tultiin ja sitä toki saimme. Itse siivet olivat ehkä hieman kuivia ja toisaalta sitten taas kierreranskalaiset vetisiä. Kastikkeesta (hot) kyllä tykkäsin, seuraavalla kerralla uskaltaa kokeilla jo extrahottiakin. Jäähdytetyt tuopit oliva kiva lisä kuumana päivänä ja tulisen ruoan yhteydessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.05.2014
Betyg: 0

Heti alkuun myönnän, että en ole mikään siipiasiantuntija, vaikka siipiä olen aikaisemmin syönytkin. Testasin tämän sillä ajatuksella, että olen pizzeriaa, kebabpaikkaa tms. vastaavassa paikassa. Tällä mittarilla Siipiweikot on ihan hyvä, mutta ei loistava ravintola.

Annan kiitosta todella kivasta palvelusta, se oli huomioivaa, ja huumoriakin oli mukana. Paikka oli tosi pieni, mutta häkellyttävän siisti ollakseen "äijäravintola", en haistanut edes rasvaa.

Siivet olivat omaan makuuni aika kuivia ja kastike kovin etikkaista. Pidän enemmän chilisestä/mausteisesta soosista. Dippisysteemi oli hieman sekava. Osaan annoksista kuului automaattisesti dippi, jota ei mainittu menussa. Listalla on kuulemma jälkiruokaakin, mutta sitä pitäisi osata kysyä keittiöstä.

Sormiruoat olivat niin hyviä, kuin friteeratut pallerot vain voivat olla. Hinta-laatusuhde on todella hyvä, edukas paikkahan tämä on. Mutta luulen, että omaan makuuni Tampereen parhaat siivet löytyvät jostain muualta.

Koko arvio ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/kaikkea-mahdollista-ja-mahdotonta-ruoasta/arvostelu-siipiweikot-on-yllattavan-siisti-aijaravintola/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (7)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere - Route
(03) 212 9394
http://www.hotwings.fi/

Options