Opens at 11:00

Lemon Grass

thai
Betyg 3.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan

Recensioner (260)

Ystävällinen palvelu, lapsi sai ruuan nopeasti. Annokset olivat kuin valmisruokaa, maut keinotekoisia. Katkaravut eivät olleet kypsiä -kuten ei myöskään riisi, joka oli kuivaa ja kovaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2020
Betyg: 0

Vuosien jälkeen palasin tänne.
Söin punaisen tofucurryn ja se oli erinomaista, täysin vertailukelpoista parhaiden mestojen kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 20.07.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lemon Grass? I live in Thailand and i’ve had thai curry probably literally thousands of times, so I know how it should taste like authentically. I ordered a Phanang Curry, which is one of the classic curry dishes in Thailand along with Green curry (Gaeng Khiaow Waan), and I must say I was greatly disappointed, seeing that anything that was on the plate was nothing same as in Phanang that is served in Thailand. In fact, it was a mix mess and mash-up of western vegetables and beans and strange vegetables that have hardly even used for this type of dish, like a Finnish style of Thai food thrown-together. The waitress agreed to make another one to show her hospitality, but this was actually just as bad; it lacked spice and spiciness (typical western style food) and had no taste. Besides, when I was eating for 45 minutes, the waitress came to me and told me I had to eat faster because the queue was getting longer (note: this was at a Sunday noon when the restaurant was full but there were no people queueing). I marked them that it was terrible poor customer service to rush the customer who pay for the food but she just walked away and ignored and refused to listen. Sorry, not recommended at all. I think you might find better luck trying another restaurant.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 07.05.2018
Betyg: -1

Kävin lounaalla syömässä ja valitsin keltaisen tofucurryn. Paikka on pieni ja aika ahdas eikä asiakaspalvelu ollut mitään huikeaa, mutta ruoka oli herkullista ja alkupalaksi tuodut tuoreet melonin palaset ihastuttivat. Alkukeitto oli myös maukas. Curryn maku oli herkullinen ja ruokaa oli riittävästi. Lisää tunnelmaa saa siitä, että viereen voi istua kuka vain, koska ravintola on niin pieni. Hinnat kohtuulliset, laatu hyvä. Käyn varmasti uudelleenkin, mutta paikassa on jotain hieman epämukavaa (ahtaus?), joka ei saa minua vierailemaan täällä useammin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 20.04.2018
Betyg: 0

Jälleen kerran täydet pisteet tälle ravintolalle! Green curry tofu annos oli erittäin herkullinen. Nam ja Kiitos :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2018
Betyg: 0

Kävin taannoin kaverini kanssa hakemassa ruokaa mukaan Lemon Grassista. Kaveri tilasi suoraan menusta annoksen helminuudeleilla. Tiedustelin kassalta voisinko vaihtaa omaan annokseeni kuuluvan riisin myös helminuudeleihin. Kassa sanoi että toki voi vaihtaa. Hetken kuluttua hän kuitenkin tuli ilmoittamaan että keittiö olikin kieltäytynyt pyynnöstäni. Tarjoilija itsekin ihmetteli asiaa ja sanoi ettei ymmärrä mistä syystä en olisi voinut saada riisin tilalle helminuudelia kun ei ollut kyse siitä että se olisi loppunut tms. Tilanne tuntui hyvin kummalliselta, sillä kaverini kyllä sai annokseensa haluamansa nuudelit mutta minä jostain syystä en?! Tuli tunne että asiakkaita palvellaan pärstäkertoimen mukaan, ja minua syrjittiin tilanteessa. Kasvisruoka ravintolassa on muutenkin ollut melko kehnoa. Olen aina joutunut itse lisäämään mausteita kotona että olisi edes vähän makua. Tämän viimekertaisen jälkeen en aio enää käydä kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 15.04.2017
Betyg: -1

Olen käynyt vuosien varrella Lemon Grassissa lounastamassa arviolta tuhat kertaa, ja sinä aikana ruoan taso ja palvelu ovat pysyneet hämmästyttävän samanlaisena – taannoinen remontti toki siisti paikkaa. Lounaaseen kuuluu alkukeitto ja pieni hedelmälautanen, ja ruoka tulee käytännössä poikkeuksetta pöytään erittäin nopeasti. Ruoka on varmaankin "perusthaikkua", mutta todella harva paikka on näin tasalaatuinen, ts. tasaisen hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.02.2017
Betyg: 0
Restaurangen svarar:

Kiitos - khop khun maa khap - LG/staff/Mara

Hyvin usein täynnä ja listan hinnat ovat yläkanttiin verrattuna lähistön kilpailijoihin. Ruoka on kieltämättä hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.01.2017
Betyg: 0

Tarkoitus oli mennä kyseiseen paikkaan viettämään poikaystävän synttäreitä, mutta tarjoilija sanoi, ettei heillä ole anniskeluoikeuksia. Ruoka olisi varmasti ollut hyvää, mutta vaihdoimme paikkaa. Emme todellakaan halunneet juoda ainoastaan vettä näin erityisenä päivänä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2016
Betyg: 0

Edelliseen käyntiin verrattuna ruuan taso parantunut. Samaa voi sanoa viikko sitten tehdystä tilauksesta, jonka hain ravintolasta. Perushyvää thaikkua, josta jäi hyvä maku suuhun. Kaikesta huolimatta odotan edelleen, että Korphai aukeaisi uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 05.10.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (100)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kolmas linja 12, 00530 Helsingfors - Route
(09) 876 3279

Options