ObE

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Maya Bar & Grill mexikaniskt

Useaan otteeseen on tullut käytyä Mayassa eikä ole tarvinnut ruoan laatuun pettyä kertaakaan.

Suosittelen ehdottomasti koittamaan Minidillas -alkupaloja. Valikoima on runsas, joskin tuntuu että näiden osalta olisi menua hieman karsittu. 2-3 annosta herättelee kivasti ruokahalua.

Pääruuista Fajitaksissa on onnistuttu hyvin ja jos jotain pitää erikseen kehua niin se on Paella a la Maya (kuubalainen paella). Mauissa on onnistuttu välittämään karibian tunnelmaa kiitettävästi ja mausteitakin tarvittaessa löytyy kohtuudella. Lisäksi drinkkilista toimii genressään kivasti.

Oikeastaan ainoat negatiiviset kokemukset johtuvat palvelun hienoisesta hitaudesta. Ystävällisiä kyllä ollaan mutta liekkö sitten osunut aina ruuhka-aikaan vaiko olisiko henkilökunnassa pientä vajausta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 24.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Maya Bar & Grill mexikaniskt

Useaan otteeseen on tullut käytyä Mayassa eikä ole tarvinnut ruoan laatuun pettyä kertaakaan.
Suosittelen ehdottomasti koittamaan Minidillas -alkupaloja. Valikoima on suuri, joskin tuntuu että näiden osalta olisi menua hieman karsittu.
Pääruuista Fajitaksissa on onnistuttu hyvin ja jos jotain pitää erikseen kehua niin se on Paella a la Maya (kuubalainen paella). Mauissa on onnistuttu välittämään karibian tunnelmaa kiitettävästi ja mausteitakin tarvittaessa löytyy kohtuudella.
Lisäksi drinkkilista toimii genressään kivasti.

Oikeastaan ainoat negatiiviset kokemukset johtuvat palvelun hienoisesta hitaudesta. Ystävällisiä kyllä ollaan mutta liekkö sitten osunut aina ruuhka-aikaan vaiko olisiko henkilökunnassa pientä vajausta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 24.10.2011
Betyg: 0

Maukasta kiinalaista mukavassa miljöössä. Itse ruoka oli herkullista ja raaka-aineet tuoreita. Otin listan edullisemmasta päästä kanaa vihanneksilla ja chilillä. Ei mitään hienostelua mutta toimivaa ruokaa. Ravintola oli todella siistin oloinen ja tilava, sitä ei läheskään aina itämaiset ole. Mukava kokemus, tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 05.01.2010
Betyg: 0

Restaurant: Virgin Oil Co.

Alkupaloiksi Salsiccia ja todellakin oli alku"palat". .. 4 max 1cm paksuista palaa makkaraa ja tilkka tzatsikia. Ei ehtinyt kyllä edes herättämään nälkää, niin pieni oli annos. Pääruokana koitin pitsaa kun italialainen keittiö on kyseessä ja käsittääkseni erikoistuvat pitsoihin. Täytyy sanoa että minun suuhun oli pitsassa maut kohdallaan ja juustoja italialaiseen tapaan runsaasti. Miinuksena täytyy mainita taas annoksen koko. Miljöö oli ihan mukava ruuhkaisesta ajankohdasta huolimatta. Oli lauantai alkuilta ja jouduimme reilun 10min jonottamaan pöytää. Kaikenkaikkiaan ihan ok fiilis jäi paikasta annoskokoja lukuunottamatta. Palvelukin pelasi täpötäydestä ravintolasta huolimatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 21.12.2009
Betyg: -1

Restaurant: El Toro

Kuulemani mukaan "legendaariset" pippuripihvit, joten käytiin 3 hengen voimin sellaiset syömässä. .. eikä kyllä ollut valittamista. Liha oli hyvinkin laadukasta ja kermaisessa pippurikastikkeessa oli mukavasti potkua. Annoksessa lisukkeena runsaat uuniperunat.

Mukava, pieni, espanjalaistyyppinen miljöö, ei mitään ylimääräisiä hienouksia. Ilmeisesn suosittu paikka kun heti aamupäivällä varatessa oli jo 20 asti täyttä.

Ainoa selvästi heikko lenkki oli hinnoittelu. 30e/150g, 35e/200g pippuripihvistä on hieman yläkanttiin minun asteikollani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 09.11.2009
Betyg: 2

Restaurant: Chico's Salomonkatu

Hidasta perijenkkiläistä ruokaa meluisassa ympäristössä. Melu oli tosiaankin kuin teinien vallankumouksessa, en suosittele kyllä ainakaan viikolla alkuillasta tänne tulemaan jos tahtoo syödä rauhassa.

Ehkä yllämainitusta syystä, palveluakin sai odotella kohtuu kauan... vain lasku saatiin pöytään ripeästi.

Alkupaloina maistoin Gaucha Bread -chilijuustoleipiä joka on ilmeisesti ketjun oma juttu, ainakin tämän käsityksen sain. Ihan ok pienet kolmioleivät mutta ei mitenkään ravintolamaista.

Pääruokana aika perinteinen tuplajuustopurilainen jota tänne tulinkin alkuillasta syömään alennuskupongin houkuttelemana. Pitkän odotuksen jälkeen hyvin keskinkertainen hamppari, eikä ranskalaisetkaan juuri perunamuhjua kummempia. Luonnollisestikaan ranskalaisille ei ollut mitään vaihtoehtoja tai sitten niitä ei vain jaksettu tarjota. Jännä että ruokalistoilla oli sama purilainen yhdellä ja kolmella pihvillä mutta kahden pihvin versio oli aletuotteena.

Ei säväyttänyt yhtään vaikka en edes odottanut mitään kummosta ketjuravintolalta, tuskin tulen toiste muuten kuin ehkä oluelle ja parille nacholle. Hinnat nyt vielä oli ok mutta siihen vaikutti aika paljon "alennukset" joilla bonuskorttiin kätkettynä huiputetaan asiakkaita paikalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.03.2010
Betyg: 3

Restaurant: Pikku-Nepal

Täytyy todeta että nyt kun näitä Nepalilaisia on kiertänyt useampia niin aika samalla muotilla mennään.

Paikka oli kaikin puolin siistissä kunnossa ja ruuat erinomaisia (tällä kertaa otin kanacurryn) mutta välillä tuntuu että nämä kaikki ovat sitä samaa. Varmasti jos olisin käynyt täällä Nepalilaisen neitsytmatkalla niin olisin kehunut vuolaammin, nyt täytyy sanoa että vaikka raaka-aineet ja hinta onkin kohdallaan niin ei enää säväytä samalla tapaa.

Saattoi kuulostaa negatiiviselta mutta asia ei ole niin, suosittelisin kyllä tätä(kin) paikkaa siinä missä muita vastaavia itämaisen ystäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 24.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Gorkha

Ravintolan sisäänkäynti oli hieman erikoinen, hämärä porttigongi ja nousu kapeita kierreportaita. Paikan ilmapiiri oli rennon itämainen, eikä liikaa juuriaan korostava. Jopa taustamusiikki oli oikeasti taustalla, eikä pauhannut puheen yli lähes tyhjässäkään ravintolassa (olimme ensimmäiset lauantain asiakkaat 5min avaamisen jälkeen).

Ruoka oli varsin erinomaista, makuja piisasi ja Nan-leipä jaksaa kerta toisensa jälkeen viehättää. Mausteita oli käytetty mielestäni erinomaisesti ja kastikkeet oli loistavia. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia annoksessani oli hieman kuivaksi päässyt lampaanliha, vastapäätä istuva sanoi samaa kanastaan. Ruokajuomana maistoin Khatmandu-olutta ja taas sai todeta että kaikki lagerit maistuu suhteellisen samalta. :)

Jälkiruuan hunajafriteerattu banaani ja mansikkasorbetti oli ihan kivan raikas setti, valmiskermavaahto vähän vaimensi kokemusta.

Jos ruoka ja ilmapiiri oli vähintäänkin hyvää keskitasoa, palvelussa tuli moitteen sijaa. En huomannut jostain syystä heti laskun maksettuani tarkistaa ja niinhän siinä kävi että tarjoilija laski luonasseteleideni arvot väärin. Maksoin sitten tietämättäni tipitkin.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan hyvä kokemus, tosin ensi kerralla muistan tarkistaa laskuni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 05.03.2010
Betyg: 3

Restaurant: Da Vinci

Spagetti ja simpukat valkoviinikastikkeessa (15. 50e) oli varsin asiallinen setti. Mukavasti al dente ja visuaalisesti näyttävä (simpukankuoret oli mukana annoksessa) annos oli ruokailun parasta antia. Lisukeleipä oli yllättävänkin mauton vaalea perusleipä, tätä tuntuu tosin olevan muissakin Italialaistyyppisissä... liekkö sitten kuuluu asiaan. Ehkä piirun pienen annoksen päälle piti maistaa vielä Tiramisu (6e) jälkkäriksi jota oli selvästi tehty ennakkoon kylmään, sen verran nopeasti tuli pöytään. Jokatapauksessa hyvää oli ja makeanhimo kuoletettu.

Palvelu oli kohteliaan vähäsanaista, paikkapaikoin hieman verkkaista ottaen huomioon että ravintolassa ei ollut juurikaan muita asiakkaita. Jälkiruoka ja lasku tuli kyllä ennätysajassa.

Mielestäni varsin autenttisen oloiset ruuat ja hinta/laatu varsin hyväksyttävä. Knoppitietona, ruokalistalta löytyy aika erikoisia pitsoja... ainakin näin perus lihapitoisiin sunnuntaipitsoihin tottuneelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 24.01.2010
Betyg: 4

Toros toimii. On tullut vuosien varrella käytyä täällä useita kertoja niin lounaalla kuin iltasemmallakin, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä.

Ruoka on konstailematonta Tex-Mexiä joka toimii. Ruokalista on pitkä ja hintahaitari on 10e molemmin puolin, lounasaikaan varsinkin. Salaattipöytä on yleensä hyvin tuoretta ja vaihtoehtojakin on.

Miljöö on ihan perusjees mutta ei mitenkään loistokas... sopii kuitenkin lajityypilleen mainiosti. Eikä palvelussakaan mitään valittamista.

Edullisen "perusmexin" ystäville suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.04.2010
Betyg: 1


Followers

Followers (1)


Following (1)