Keittiö auki

El Toro

pihviravintola
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (38)

Pippuripihvi todella hyvää ja mehevää. Täällä osataan paistaa pihvit. Ravintolan sali hieman kolkko, mutta hyvä palvelu ja hyvä ruoka kompensoivat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Saan pakasteperunoita ja kohtalaista lihaa kotonakin - reilusti halvemmalla. Paikassa on puolensa, mutta minusta pakasteperunat eivät kuulu 30 euron ruoka-annokseen. Myös lihan laatu on huonontunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 23.10.2015
Arvosana: 0

Torossa pitää syödä pippuripihviä! Se on todella hyvä ja annos on täyttävä. En ole enää moneen vuoteen syönyt pippuripihviä muualla kuin Torossa. Enkä syö jatkossakaan, koska muiden ravintoloiden pippuripihvitekeleet ovat mitätöntä moskaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 01.10.2015
Arvosana: 0

Ensimmäistä kertaa menin pari viikkoa sitten, enkä toista kertaa mene. Ainut asia mikä oli kohdallaan oli asiakaspalvelu. En ymmärrä miksi tutut käyvät niin usein ja maksavat tuosta.. Kasvikset ovat kamalia ja vetisiä, sekä liha sitkeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Kävimme 25. 10. lauantaina kääntymässä noin klo 18 ja tupa täysi. Täystyöllistetyt tarjoilijat vilkuilivat toisiaan kuka nuo hoitaisi ja lopulta yksi kysyi onko meillä pöytävaraus. Valitettavasti ei tilaa ollut, mutta eipä tarjottu mahdollista myöhempääkään aikaa tai ehdotettu muuta. Jäi ikävä maku 150km päästä tulleille kun ei tajuttu varata pöytää ajoissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: -2

Siisti ja asiallinen palvelu, annosten maut ihan ok. Nälkäisenä ei tosin kannata mennä: annoskoot pieniä piperryksiä ja ruoat roimasti ylihinnoiteltuja. Nälkäisinä poistuimme, onneksi lähellä oli Hesburger, mihin menimme suorinta tietä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu, vähän vanhanaikainen sisustus, sitkeää lihaa, välttävä paella, hämmentävän korkeat hinnat, ei niin lapsiystävällinen paikka, ahdasta. Tulipahan koettua, emme mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

Alkuruuaksi tilatut simpukat syömäkelvottomia, purukumia, olivat kuulema purkista. Samoin oli tilaamani kallis kuha-annos, ilmeisesti pakasteena säilötty, puiseva, ei minkään makuinen, kastike myös huono, ns. keitetyt perunat "kumipalloja" otettu ilmeisesti myös pakasteesta. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2013
Arvosana: 0

Söin sen, listan mukaan kuuluisan, pippuripihvin. Pihvi oli laadukas pala lihaa ja reilulla kädellä lisätty kastike riittävän pippurista sekä todella kermaista. Kasvisten virkaa toimitti uuniperuna. Hyvin raskasta, mutta toimivaa ja ihan maukasta. Sisustus tosiaan jotenkin tunkkainen ja palvelu lähinnä tylsistynyttä. Paikka kaiken kaikkiaan vähän ylihinnoilteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mariankatu 8, 15110 Lahti - Reitti
(03) 7825 388
http://www.eltoro.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita