Köket är öppet

Ravintola Roux

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (51)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Upea viinipaketti hyvän menun kera. Rento tunnelma ja normaalia isommat annokset tämän tyyliselle paikalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 43€ Tillagt: 05.06.2016
Betyg: 0

Ylihintainen 7 ruokalajin menu. Suuria makuelämyksiä ei yrityksistä huolimatta saatu. Itse puitteet ok. Yliarvostettu paikka, kärkikymmenikköön Lahdessa toki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 03.11.2015
Betyg: 0

Valitettavan huono

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 27.10.2015
Betyg: -1

Seitsemän ruokalajin maistelumenu oli taivaallinen. Joskin kallis, mutta koin saaneeni rahoilleni vastinetta. Ihanat puitteet, loistava ruoka, hyvä palvelu. Lahden paras ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 23.10.2015
Betyg: 0

Hinta ei todellakaan kohdillaan. Siistihän paikka on mutta seitkytluku meni jo. Tarjoilijat hieman imeliä ja sanat laitettu suuhun. Vällttävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 19.10.2015
Betyg: 0

Top kolmoseen Lahdessa Lokin ja Haraldin jälkeen. Perusruokaa , maistuvaa mutta hinta/ laatusuhde onneton. Siisti paikka ja hyvä palvelu. Viinejä voisi tarjoilijat opiskella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 64€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: 0

Kaupungin paras paikka. Hintataso huomattavasti edullisempi kuin esimerkiksi Helsingin paremmissa ravintoloissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 11.10.2015
Betyg: 0

Järkyttävän hyvää ruokaa, eri ruokalajien ja viinin todellinen makusinfonia. Ja vielä lisänä uskomattoman ystävällinen, palvelualtis, ammattitaitoinen, viihdyttävä Päivi-tarjoilija. Päivi teki illastamme todellisen tapahtuman, kertomalla viineistä, jutustelemalla mukavia asioita ja uskomatonta, opetteli meidän nimemme illan aikana "ihan vaan ohimennen". Tänne on ihan pakko tulla uudestaan. Suosittelen, vaikka hintataso on korkea. Mutta joskus on ihan kiva maksaa, kun saa jotain todella spesiaalia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 0

Hyvä ruoka, miellyttävä kokemus.

Syötiin Rouxin blinibrusnssi. Oikeastaan hyvässä ravintolassa noutopöydästä hakeminen ei välttämättä ollut ensimmäinen vaihtoehto mutta ruoka oli kyllä erinomaista.

Alkukeittona ollut borsch oli oikein hyvää, joskaan ei mitenkään ihmeellistä (voiko se olla?).

Blinit olivat hyviä (isoja) ja ainakin minun saamani jopa rapeakuorisia. Lisukkeet erittäin hyviä. "Normaalien" Kalojen ja mädin lisäksi kylmät lihat olivat parasta antia, erityisesti yrttisuolattu härkä, miksei myös ylikypsä hirven lapa.

Jälkikruokabuffet oli myös kaikin puolin toimiva, muutamaa eri kakkua, joiden makeus sopi oikein mukavasti suolaisen bliniaterian jälkeen.

Tarjoilijan suosittelema cava alkuun sekä blinien kanssa nautittu riesling olivat oikein erinomaisia ja ruokaan sopivia. Kuitenkin, pidän 16 cl valkoviinilasillisesta 15 eur hintaa varsin korkeana (->n. 70 eur/pullo laseittain myytynä), siksi hinta-/laatusuhteesta alemmat pisteet.

38 Euroa itse brusnssista puolestaan ei ole pahasti ylihinnoiteltu, koska ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. :)

Tunnelma oli mukavan rauhallinen, eikä lähelläkään "ruotsinlaivamaista" seisovan pöydän tunnelmaa, vaikka asiakkaat käviätkin itse ruokia hakemassa. Miljöö kiva ja tyylikäs. Liian usein ei tulla takkia ottamaan vastaan heti, kun astuu ravintolaan sisälle. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja rennon oloisia sekä tuntuivat olevan aidosti innostuneita erityisesti viineistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 41€ Tillagt: 28.01.2015
Betyg: 0

Olimme syömässä itsenäisyyspäivää edeltäneenä perjantaina tuttujen suosittelemana, mutta petyimme. Palvelu ei ollut kummoista, vanhempi nainen kohteli meitä töykeästi vedoten kiireiseen iltaan. Viereisen pöydän asiakkaat saivat ruokansa ennen meitä vaikka tulivat meidän jälkeen. Ruoka oli onneksi hyvää, mutta tunnelma kaikkea muuta kuin rauhallinen, muutama isompi ryhmä möykkäsi viereisissä huoneissa. Tämän kokemuksen perusteella en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 13.12.2014
Betyg: 0


Läge

Rautatienkatu 7, 15100 Lahti - Route
0102 792 930
http://www.roux.fi/

Options