Margo

127 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (121)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Töölönranta restaurang

Töölönrannan baarissa hidasta tunnelmaa. Baarinpuoli oli mukava olohuone, mutta palvelu on onnettoman hidasta. Sunnuntaipäivänä ainoana asiakkaana sain odottaa ensin palvelua ties kuinka pitkään ja sen jälkeen vielä lämmintä juomaani toisen mokoman. Muuten ihan hyvä paikka, mutta palvelussa reilusti parannettava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Lyon

Lyon ja seitsemän ruokalajia + muutama tervehdys. Lyon ei jättänyt kylmäksi tälläkään kerralla. Keittiön tervehdykset veivät kielen mennessään. Eikä vain kieltä vaan silmät myös, annokset oli todella näyttäviä ja kekseliäitä. Jotkut varsinaisen menun ruuista ei olleet ihan täydellisiä, mutta kokonaisuus sitä hipoi kyllä. Suosikki oli ankanmaksa-annos, joka on ihan klassikko. Toivon sen säilyvän menussa. Viinimenun viinit olivat mielenkiintoisia. Osa erityisiä, joihin ei ole aikaisemmin tutustunut, mutta myös hyvin valittuja klassikkoja. Tänne tahdon aina uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 78€ Tillagt: 06.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Lyon

En malta pysyä poissa täältä. Oli jälleen kerran aivan huikea menu kaikkine keittiön tervehdyksineen ja suositusviineineen. Sanat ei vain riitä kertomaan miten upea elämys tämä taas oli. Erityisesti jäi mieleen keittiöntervehdyksenä ollut kurkkukeitto sekä pääruoka, joka oli kotimaista härkää (oikeastiko?). Niin ja tietenkin jälkiruoka. Miten voikin olla niin yhteensulautuvia eri makuja samalla lautasella. Viinit olivat loistavia. Erityisesti härän kanssa tullut punaviini sekä jälkiruuan kanssa makeahko kuohuviini. Perinteistä, mutta hienolla tavalla yllättävää. Kohta varmaan taas kohdataan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 05.11.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kuu finskt

Hopeinen Kuu. Tästä käynnistä on jo jonkin verran aikaa, mutta mieleen on jäänyt, että oli oiken positiivinen kokemus. Ruoka oli todella maittavaa ja viinilista loistava. Palvelu sujui hyvin ja koko ilta oli oikein mukava. Voin suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 06.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Ranta

Upean pyöräretken levähdyspaikka. Nälkä lähti, mutta ei nyt jäänyt mieleen mitenkään erityisen hyvänä ravintolana. Oma valintani oli Klubileipä. Oli ihan maukkaasti maustettu, mutta kana oli liian kuivaa. Sama ongelma vaivasi seuralaisen viinurin kanaa. Klubileivän mukana tulleet ranskanperunat olivat kyllä rapeita ja hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Bistro O mat

Bistro O mat hemmotteli jälleen. Hiukan alussa jouduimme odottamaan ruokalistoja, vaikka ravintola oli mellkein tyhjä. Juteltuamme ruokavaihtoehdoista huomasimme, että pöytäseurueella oli erilaisia listoja. No se asia selvisi ja sitten päästiin ruokia tilaamaan. Listalla paljon hyviä houkuttelevia vaihtoehtoja. Alkupalaksi valitsin tartarpihvin. Se oli hyvin maukas ja valtavan kokoinen. Lihaa oli varmaan 150g. Pääruuaksi olin onneksi valinnut kuhaa, joka hiukan kevensi koko menua. Myös kuha-annos oli maistuva. Viinit olivat hyviä ja miljöö miellyttävä. Tänne tullaan uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 06.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Bistro O mat

Kirkkonummen helmi. Tämä kehuttu ravintola ei tuottanut pettymystä. Maut olivat raikkaat ja yleelliset. Tänne matkaan uudelleen herkuttelemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Toca

Toca luikerteli vatsan kautta suoraan sydämeen. Viiden ruokalajin menu viinisuosituksineen oli aivan huikea kokemus. Annoksista löytyi häränhäntää, tartaria, ravioleja, ankkaa ja jännittävä jälkiruoka. Viinisuositukset sai puolikasannoksina, mikä oli ihan sopiva määrä näin pitkälle menulle. Viinit olivat poikkeuksellisia ja todella hyviä. Annoksissa paljon hyvin yhdisteltyjä makuja. Toca on nyt suosikkilistani kolmen parhaan joukossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 29.01.2017
Betyg: 1

Restaurant: Pastor Restaurant

Pastorin ylä- ja alamäet. Kuuden ruokalajin menussa oli vaihtelua. Osa annoksista oli OK, osa mitäänsanomattomia ja yksi ihan huippu. Alussa tuli kaksi pienen pientä annosta, joista ensimmäinen oli melko tulisesti maustettu. Suurimman pettymyksen tuotti kampasimpukat. Makua jäätiin kaipaamaan ja ainakin yhdellä seurueessa simpukka oli jäänyt hiukan liian raa'aksi. Illallisen kruunasi pitkään kypsytetty lammas. Siinä oli makua monelta suunnalta. Oli intialaiseen vivahtavia makuja kuten myös aasialaiseen. Oikein loistava annos. Sitä täytyy itsekin tavoitella omassa keittiössä. Vaikka ruokalajeja oli kuusi, ei tullut ollenkaan ähky. Pikemminkin niin, että kotona piti käydä vielä jääkaapilla. Jos miettii muutamaa tasoltaan heikompaa annosta ja annosten kokoa, niin täytyy arvosanaksi antaa "hieman ylihinnoiteltu". Miljöö on ihan miellyttävä. Vähän teollinen, mutta ei liian karu. Palvelu toimi ihan OK. Ehkä joskus uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 15.01.2017
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Aino

Aino ei sävähdyttänyt. Tässä paikassa olen vuosia halunnut käydä ja vihdoin se tuli tehtyä. Valitettavasti kokemus oli hiukan pettymys. Söin vain alkuruuan ja pääruuan. Pöydän toiselta puolelta maistoin vähän jälkiruokaa. Sellerikeitto alussa oli kyllä aivan mainiota ja sille valittu suositusviini oli myös hyvä. Pettymys tuli sitten pääruokana olleen siian kanssa. Siinä annoksessa ei toiminut oikein mikään. Samoin jälkiruoka jätti kylmäksi. Parhaiten tällä kertaa onnistuttiin viinien kanssa. Palvelu oli mukavaa ja mutkatonta. Miljöö pelkistetty hyvin suomalainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 41€ Tillagt: 10.01.2017
Betyg: 0


Followers