Stängd

Töölönranta

restaurang
Betyg 3.7 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (103)

Pariin otteeseen brunssia ja illallista. Oikein hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0

Joululounas oli todella hyvä. Alkupalapöytä monipuolinen ja herkullinen. Pääruoka tuotiin pöytiin. Tämä on hyvä idea, sillä monesti buffetissa lämmin ruoka on pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2017
Betyg: 0

Ruoka oli maukasta ja raaka-aineet laadukkaita. Palvelussa hieman parantamisen varaa, mutta kokemuksena käynnistä jäi positiivinen kuva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2017
Betyg: 0

Söin alkuun korvasienikeiton lohitartarilla. Keitto maistui, mutta tartaria oli ehkä pienen peukalon pään kokoinen klimppi, joka oli painunut lähes näkymättömiin. Sen rooli jäi hieman epäselväksi. Pääruuaksi söin tofua, joka valitettavasti oli mautonta ja mitäänsanomatonta. Vuohenjuustokreemi ja omena-salottisipulipyree, sekä retiisit ja vihreät pavut maistuivat ihan hyviltä, mutta eivät olleet mitään kovin erikoista. Vuohenjuustokreemin koostumus oli jotenkin epätasaista ja paikoin hyvin jähmeää. (Ehkä se oli pursotettu johonkin valmiiksi aiemmin päivällä ja sitten laitettu kylmään odottamaan.) Jälkiruoka Crème Brûlée maistui siltä miltä pitääkin. Mieheni oli tyytyväinen alkuruokaansa, eli parsaan, mutta pääruoka oli täysi katastrofi. Medium rare -kypsyydellä tilattu grillattu naudan entrecôte oli vaalen ruskea lähes umpikypsä köntsä, josta ei tunnistanut mikä raaka-aine oli kyseessä. Kokin toinen yritys onnistuikin sitten paremmin ja bearnaisekastike oli erittäin hyvää. Mutta sillä välin kun mieheni odotti uutta pääruoka-annosta, minä olin tietenkin syönyt omani. Emme tosin olleet odottaneetkaan samantasoista makuelämystä kuin mitä jotkut toiset vastaavan hintaluokan ravintolat Helsingissä tarjoavat, mutta toivoimme, että miljöö ja tunnelma hyvittävät sen. Toisin kävi. Olimme illan viimeiset asiakkaat ja tarjoilijat pyörivät salissa pyyhkimässä viereisiä pöytiä, siirtämässä huonekaluja, kattamassa pöytiä ja valmistellen seuraavan päivän brunssia. Tunnelma oli kuin koulun ruokasalissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 06.06.2016
Betyg: 1

Tulimme ravintolaan heti sen avauduttua klo 16. 00. Olimme ainoat asiakkaat. Tilasimme karitsan potkaa sellerillä ja lipstikkakastikkeella. Pöytään tuotiin hintaan sisältyvä leipäkori täynnä vaalea, tuoretta hötöleipää. Ruoka tuli pöytään yllättävän nopeasti. Annokset olivat suuria. Liha oli hyvin haudutettua ja maukasta. Selleri ja lipstikka OK. Kastikkeessa tuntui olevan reippaasti sokeria: ei siis mikään diabeetikon unelma-annos. Kuten yleensäkin Royal-ravintoloissa, hintataso on laatuun nähden korkeahko. Lasillinen tsekkiolutta maksoi 8,80. Palvelu sujuvaa ja asiallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 15.04.2016
Betyg: 1

Hyvä hinta-laatusuhde brunssi. Ruoka ehkä "vain" keskivertoa, mutta kaikki oli fressiä ja nätisti esillä. Tuore itse tehty leipä oli erinomaista. Blinit ei niin rapsakkaa, mutta ei voi vaatia että olisi seisovassa pöydässä. Kiva miljöö. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 37€ Tillagt: 03.03.2016
Betyg: 0

Kävimme viime lauantaina 10-hengen purukka syömässä Blinibuffetti ennen Indigo-oopperaa. kaikki oli kohdallaan!!!Buffettipöydällä sopivasti hyviä kalajuttuja. Bliniit kivankokoisia eikä liian paksuja. Tosi maukkaita,rapeita ja LÄMPIMIÄ!!! Jälkiruoka tosi herkullinen! Ja kaiken ihanan lisäksi meillä oli ihastuttava tarjoilija joka palveli meitä tosi hyvin. Hyvällä mielellä jatkettiin Oopperaan. Indigokin oli elämys! Siis täydellinen ilta meille ja meidän ystävillemme Vaasasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Töölönranta on mainio ravintola. Kävin siellä tammikuussa sekä blinibuffetissa että brunssilla. Jos kiinnostaa lukea aiheesta enemmän ja katsoa kuviakin, käy blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 0

Sunnuntaibrunssi jokunen viikko sitten. Töölönranta on aina kiva paikka käydä. Kivalla paikalla viihtyisä ravintola. Brunssilla vaihtoehtoja on sopivasti. Ei liikaa, mutta sopivan paljon. Alkuruuat oli tällä kertaa hyviä. Ei mitään erityisesti mieleenpainuvaa, mutta ei mitään valittamistakaan. Pääruoka oli todella maukasta. Niissä Töölönranta onnistuu aina. Jälkiruokien kanssa sama juttu kuin alkuruokienkin. Ei liian montaa vaihtoehtoa. Ja maut olivat aivan loistavia. Tämä on takuuvarma brunssiravintola.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 40€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Joitain kertoja täällä syöneenä, ruoka ollut aina hienostuneen maukasta. Yleensä olen syönyt kalaa, kuten viime kerrallakin, mikä oli syksyllä 2015. Annoskoot ovat aika pieniä, mutta jättävät tilaa jälkiruoallekin ilman ähkyä. Kesäisin aurinkoisena päivänä ihana paikka syödä ulkona terassilla, samoin hyvä valinta ooppera-illan yhteyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 0


Läge

Helsinginkatu 56, 00260 Helsingfors - Route
+358 9 6128 5700
http://www.royalravintolat.com