Juhani

116 Recensionen

Uusi seikkailu, uudet maut

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Recensioner (110)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Haikaranpesä

Muistan aina, että nimi olisi Harakanpesä. Anyways, tänne on pitänyt monta kertaa tulla, valitettavasti osui suhmurainen päivä, eikä maisemista oikein päässyt nauttimaan.

Alkupaloina monipuolinen suomalainen kattaus, erinomainen valikoima ja maistuvaa ruokaa! Pääruokaan emme koskeneet, koska näytti essonbaari osastolta. Jälkiruoka ihan jees.

Emme kysyneet aluksi hintaa, eikä tympeä tarjoilija oikein edes kertonut miten homma toimii. Laskuntilausvaiheessa henkilökunta oli jo itse siirtynyt ruokapöydän ääreen, ja paikka tuntui sulkeutuvan jo ennen ilmoitettua aikaa (klo 17 ei enää sisään, mutta tyhjeni jo neljän jälkeen). Hinnassa oli mielestäni ainakin kymppi liikaa.

Nykymallilla en näe tälle tulevaisuutta, mutta silti tekee mieli tulla toiseen kertaan kirkkaalla säällä. Ja edelleen, se alkupalapöytä oli erinomaisen hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 38€ Tillagt: 28.02.2010
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Kolo bistro

Ei papukaijamerkkiä. Lohi oli pettymys, pinnalta kuivaa ja omaan makuuni jätetty sisältä turhan raa'aksi. "Uudet perunat" olikin vain 1,5 paistettua perunaa - annos oli kokonaisuutena turhan pieni, eikä uuden perunan mausta ollut tietoakaan. Seuralaiseni sai aluksi väärän aterian, eikä aikupalasta kerrottu mitä se oli (parsakeittoa, joka oli hyvää).

Emme saaneet myöskään ruokailuvälineitä vasta kuin pyytämällä, vaikka ruoka oli jo pöydässä. Alkupalakuppeja ei viety pöydästä pääruuan tullessa. Laskusta puuttuivat viinit. Ainoa hyvä palvelukokemus oli viinin maistattaminen ja esittely, siitä pisteet - lounasviini maksoi lisäksi vain 5 euroa.

Paikka on saanut muilta huippuarvosteluja ja se oli yhden jälkeen iltapäivällä täynnä, joten suositulta vaikuttaa - täytynee antaa toinen mahdollisuus ja toivottavasti tästä palautteesta on apua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 26.06.2012
Betyg: 0

Restaurant: Navy Jerry's

Miten voi yksi parhaista baareista olla myös erittäin hyvä ruokaravintola? Vahva suositus erityisesti hampurilaiselle, ribsit myös maistuivat. Illalla aukiolevassa sisäänkäynnin viereisessä baarissa taiotaan uskomattomia tikotiko-drinksujä :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 29.06.2012
Betyg: 0

Askeettinen lounasravintola. Hyvä valikoima perisuomalaista kastikkeessa uivaa ruokaa, mukava salaattipöytä ja tilaa löytyi ainakin tänään hyvin eikä tarvinnut jonottaa. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Coma

Nyt myös lounasta. Kotikeittiön tunnelmaa ja lämmintä palvelua, sekä erinomaista ruokaa. Täytyy tulla uudestaan paremmalla ajalla!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.03.2012
Betyg: 1

Restaurant: Miyako
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 23.01.2012
Betyg: 0

Restaurant: Oliva Verde italiensk

Voi miten kauas voikaan päästä picniceistä. Remontista huolimatta paikan sielu oli aistittavissa. Pientä take-away salaattia sai odotella, mutta vasta maistaessa ymmärsi miksi..

Annoskoossa oli kuitenkin toivomisen varaa. Ehkä suurempi koko sopisi peruslounashinnan rinnalle?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.05.2012
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Koskenranta

Upealla paikalla olevalta suurelta kaljaterassilta saa ruokaakin.

Brunssia en ole nähnyt, iltapäivällä oli tarjolla suppea muutaman annoksen menu, josta valitsin grillilautasen. Ruoka näytti ja maistui kuin itse grillattu, ei valittamista. Sanoisin jopa, että lihat olivat hyvälaatuisia ja hyvin tehty, yhtään sitkeää palaa ei osunut lautaselle.

Ruokaa joutui odottelemaan yli puoli tuntia, mutta tästä varoitettiin asianmukaisesti. Paikka näytti sisältäkin viihtyisältä esim. suuria juhlia varten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 27.05.2012
Betyg: 0

Restaurant: Café de Nopal

Tätä on odotettu - aitoa meksikolaista vihdoin Suomessakin. Palveluprosessissa on vielä hiottavaa - lounas alkoi tänään tunnin myöhässä ja palvelu toimi melko hitaasti, mutta oli erittäin ystävällistä ja henkilökohtaista. Sisustukseltaan paikka on kiva, tosin saisi olla vähän rähjäisempi ja kirkkaita värejäkin on käytetty säästeliäästi.

Pöytävarauksissa on tällä hetkellä pitkä jono.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.03.2011
Betyg: 6

Restaurant: Trattoria Rivoletto italjeniskt/pizza
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.03.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers