Lunch på gång

Kipsari

Betyg 4.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (28)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vaikka kasvissyöjä ja opiskelija olenkin, en varsinaisesti rakasta Kipsaria. Käyn toki aina seudulla liikkuessani, mutta ei ruoka nyt mitään "ravintolaruokaa" usein ole. Hinta-laatu suhde opiskelijalle toki erinomainen ja kiva käydä ravintolassa jossa ei ole lihaa tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 05.01.2017
Betyg: 0

Helsingin paras opiskelija Kasvisrafla. Aina tarjolla myös vegaanista ja gluteenitonta lounasta. Plussaa myös pitkästä aukiolosta joka mahdollistaa opiskelijan selviytymisen.

Asiakaspalvelu pelaa hyvin, en koskaan ole saanut huonoa palvelua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 04.11.2016
Betyg: 0

Paras opiskelijaruokala ikinä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2015
Betyg: -1

Kipsarin sämpylät ovat jumaltenruokaa (tofuversio aaah ja opiskelijakortilla vaan. 2,60e). Perusruoka toistaa hieman itseään mutta on ravitsevaa. Palvelu pelottavaa ja en kyllä uskalla edes omaa vettä siellä juoda...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 04.09.2015
Betyg: 0

Paras! Ruoka aina todella hyvää, monipuolista ja proteiinirikasta. Palvelu ehkä hiukan neuvostoliittolaista, mutta olen tainnut jo tottua. :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 12.02.2015
Betyg: 0

Helsingin opiskelijaravintoloiden paras ruoka, mutta melko huono palvelu. Suosittelen silti paikkaa ehdottomasti, koska ei täällä palvelun taki käydä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 09.02.2014
Betyg: 0

Surkein ravintola ikinä, törkeämpää kohtelua ei löydy edes maailman toiselta puolen. . "Siis ihan hirveä MÄLLI toi sun annos, voisit vähän kontrolloida tota ruoan ottamista, pitää alkaa laskuttaa tuplahintaa". Naurettava paikka, ei voi muuta sanoa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 01.10.2013
Betyg: 1

Paras opiskelijalounas!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 03.12.2012
Betyg: 0

On niin hurjan jäistä palvelua, ettei sellaista voisi kuvitella missään olevan. Kytätään paljonko otat ruokaa ja sitten kolmesti kielletään kovaan ääneen eri pisteissä linjastoa, ettei hummusta saa ottaa noin paljoa. Hieman kiusallista. Sämpylöitä jos yrittää ostaa mukaan, sinua epäillään ruuan välittämisestä kysymällä: "Aika paljon lähtee ruokaa opiskelijahinnalla, tuleeks nää varmasti sulle itelle?" Kyttäämistä ja halveksuntaa, ikään kuin kaikki opiskelijat olisivat syömässä paikkaa tahallaan konkurssiin. Hyi. Ruoka on valitettavasti aivan helkkarin hyvää ja sen takia siellä käynkin. On tarpeeksi proteiinia ja hyvät maut. Ärsyttävä ristiriita..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 30.11.2012
Betyg: 3

Kipsari on todellinen ALA-ARVOISEN palvelun ravintola. Yhtä hävytöntä kohtelua en ole saanut missään muussa ravintolassa tai kahvilassa. Ei voi antaa pisteitä sille puljulle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 05.10.2012
Betyg: 4


Läge

Hämeentie 135 E, 00560 Helsingfors - Route
(040) 7070 167
http://www.kipsari.com/

Options