pulivari

60 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (59)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Makalu

Minun ja mieheni vakiopaikka ollut jo parin vuoden ajan. Täällä saa aina todella ystävällistä palvelua. Lounasaikaan paikka on tupaten täynnä, mutta paikkoja myös vapautuu nopeaan tahtiin kun kiireiset lounastajat palailevat töihinsä. Ovensuussa on lähes aina joku odottamassa mukaan tilattuja ruokia ja tilauksia soitellaan usein etukäteen puhelimitse.

Päivittäin vaihtuva lounaslista tarjoaa yleensä viittä eri vaihtoehtoa, joista vähintään yksi on kasvisannos. Ruuat on aina tosi maukkaita ja sopivan voimakkaita. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, kahvi/tee ja naanleipä. Tosin lounasaikaan annokset tulevat keittiöstä niin nopeasti, että salaatin rohmuaminen alkuun on mielestäni ihan turhaa.

Paikka on suosittu myös iltaisin, ja erityisesti viikonloppuiltoina kannattaa suurempien seurueiden tehdä pöytävaraus. Omat suosikkini listalta ovat Paner Gobi Aloo ja Malai Kofta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: -1

Restaurant: Cafe Regatta

Loistava paikka pysähtyä kahville aurinkoisella säällä. Kävimme lauantaipäivänä koirien lenkityksen lomassa nauttimassa täällä kahvikupposet ja kakkuset. Monipuolinen gluteeniton valikoima yllätti positiivisesti eikä hinnatkaan päätä huimanneet. Tiskille joutui jonottamaan melko pitkään ja maksuvälineenä kävi ainoastaan käteinen, mutta onneksi oli aikaa ja käteistä mukana. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 28.02.2016
Betyg: 1

Restaurant: Korphai Helsinginkatu

Ruoka todella maukasta ja raaka-aineet tuoreita. Lähes kaikkien muiden lähellä olevien ravintoloiden ollessa suomalaiseen tapaan jo kiinni, kävimme sunnuntai-iltana neljän hengen porukalla testaamassa tämän meille uuden thaimaalaisen ja yllätyimme iloisesti. Menu oli aika epäselvä todella kömpelöiden kirjoitus-/käännösvirheiden takia, mutta englanninkieliset tekstit auttoivat. Ruoka saapui nopeasti ja palvelu oli todella ystävällistä ja rentoa. Red curry tofulla oli todella herkullista, lientä oli reilusti ja se oli hyvin maustettu. Muutama ananaspala sopi sekaan hyvin, pilaamatta ruokaa kuitenkaan liialla makeudella. Tänne mennään kyllä uudestaankin. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.07.2015
Betyg: 1

Restaurant: Kampela

Kotoisa ja lämminhenkinen kahvila loistavien ulkoilureittien lähellä. Käytiin kaverin kanssa täällä lohikeitolla ja kahvilla pienen vaunukävelyreippailun jälkeen. Ulkona alkoi loppumatkasta sataa ja olimme aikalailla jäässä, joten lämmin lohikeitto tuli todellakin tarpeeseen. Keitto oli ihan hyvää peruskeittoa, mutta parempaakin olen syönyt ja suolaa olisi voinut olla hiukkasen enemmän. Keiton kanssa sain pyytämällä gluteenitonta leipää.

Kahvilan muu valikoima näytti todella herkulliselta ja runsaalta. En katsonut oliko vitriinissä mitään vehnätöntä herkkua, mutta se pitänee käydä uudelleen testaamassa. Jossain mainittiin että Kampelaan olisivat myös koirat tervetulleita, joten ensi kerralla yhdistän koiran lenkityksen tähän kahvilareissuun.

Suosittelen lämpimästi poikkeamista Kampelassa ja ulkoilua lähimaastossa merenrannalla. ^_^

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 1

Restaurant: Sävel restaurang

Hyvää ja maukasta kasvisburgeria. Ja annoksen sai gluteenittomana! Harvoin kun saa nauttia tavallisista hampurilaisista, maistuu ihan simppelikin annos niin hyvältä! :)

Sävelessä pidän siitä, että tilaukset tehdään suoraan kassalle ja maksetaan heti. Vaikka ruokia joutuisi joskus odottaa pitkäänkin, ei se haittaa kun ruokailun jälkeen ei enää tarvi odottaa laskua vaan voi poistua heti kun itse on valmis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 1

Restaurant: Wanha Pehtoori

Vasta vähän aikaa sitten kävin ensimmäistä kertaa Pehtoorin kahvilassa terassikauden ulkopuolella. Kesäisin täällä on kyllä tullut monia kesäpäiviä vietettyä. Sisätilat yllättivät iloisesti kotoisuudellaan ja tarjolla näytti olevan niitä kuuluisia munkkirinkeleitäkin. Hyllystä ei valitettavasti löytynyt mitään vehnätöntä, joten tyydyin pelkkään kahviin.

Kahvilan ympäristö on todella miellyttävä ja rauhallinen. Ulkona voi katsella lehmiä, lampaita ja muita maatilan eläimiä, ja mukaan voi ottaa myös oman koiran. Kahvilan vierestä lähtee loistavat luontopolut, joita kannattaa ehdottomasti tutkia jos sellaisesta yhtään tykkää. Maistuu kahvikin sitten paremmalta pienen reippailun jälkeen. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Nilgiri

Pieni pettymys, mautonta ruokaa. :( Suurena nepalilaisten ystävänä jouduin valitettavasti pettymään. Pari kertaa olen täällä käynyt lounasaikaan, ensimmäisellä kerralla ruoka oli aika mitäänsanomatonta, ei pahaa mutta ei oikein minkään makuistakaan. Toisella kerralla tilasin neljälle annokset mukaan ja pyysin kaikki extra tulisena. Petyimme jälleen, koska annokset olivat kyllä tulisia (todella tulisia!) mutta mitään muuta makua niissä ei sitten ollutkaan.

Viimeisestä käynnistä on nyt jo muutama kuukausi, joten tilanne on voinut toki muuttuakin tämän jälkeen. Mutta koska muita hyviä nepalilaisia on kuitenkin lähiseudut pullollaan, annan tuskin tälle enää kolmatta mahdollisuutta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Soi Soi

Muistutus siitä että salaattikin voi olla herkullista! Kyselin vehnättömiä vaihtoehtoja ja sainkin asiallista opastusta siitä mitä voin valita. Tilasin salaatin tofulla ja halloumilla (toinen täyte pieneen lisähintaan). Annos oli valtava ja sisälsi sopivassa suhteessa erilaisia aineksia, perus salaatin ja valitemieni täytteiden lisäksi mm. avocadoa, kahta erilaista tahnaa,paahdettua sipulirouhetta...

Yli kympin hinta salaatista tuntui aika kovalta, mutta niin hyvää se oli että poikkean tänne joskus varmasti uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Susan Grilli

Hyvää ja konstailematonta grilliruokaa. Mieheni tilasi täältä lihiksen kahdella (Wotkinsin) nakilla ja kaikilla mausteilla. Mausteita oli runsaasti ja maut tuoreita (ei mitään mikrotettua).

Vähän harmitti etten itse voinut tilata täältä mitään, koska kaikissa annoksissa oli vehnää (listalla ei ollut esim. ollenkaan ranskalaisia). Jos vehnästä ei ole haittaa niin kasvissyöjä löytää täältä kyllä ainakin kasvisburgerin. Itselle hain ruuat viereisestä Chinamanista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0

Loistava paikka poiketa kahville kävelylenkin lomassa. Sisätilojen puute ei hyvällä ilmalla haittaa, koiran voi ottaa helposti mukaan ja taisi siellä puun varjossa olla koirille oma vesikuppikin valmiina.

Hienot maisemat ja simppelit tuotteet. Pieni miinus siitä ettei tarjolla ollut mitään vehnätöntä (ellei suklaasydämiä lasketa), plussaa hyvin tehdystä americanosta. Myös peruskahvi on täällä hyvää.

Vaikka ilmeisesti melko uusi työntekijä vasta opettelikin joitain asioita, oli palvelu kuitenkin todella iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (2)


Following (1)