Closed now

Tuk Tuk

Betyg 3.6 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Diet

Recensioner (201)

Edullista ja maukasta thaimaalaista. Hinta-laatu-suhde erinomainen, kunhan vain mahtuu sisään ja saa paikat. Suosittelen, ja sopisi varmasti myös take awayn noutamiseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2018
Betyg: 0

Jouduin heittämään melkein koko annokseni roskiin. Hain take awayta ja päädyin Pad Thaihin jättikatkaravuilla. Katkaravut olivat vanhoja ja kovia - en pystynyt syömään niitä. Annoksessa oli myös enemmäin kuin yksi hiuksi. Ajatus annoksesta saa vieläkin voimaan pahoin. Harmittaa kovasti koska haen harvoin ruokaa kotiin ja tämä maksoi 16,50 euroa. En mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Moo!

Phad krapao. On siinä jonkin verran potkua, muttei kyllä ehkä kolmen chilinkuvan verran kuitenkaan. Possua ei annoksessa ihan liiaksi ollut, ja maultaan se on aika perus, ei säväytä.

Olutvalikoima ei käsitä ainuttakaan voimaeläimen kuvalla varustettua thai-lageria, tästä miinusta..

Paikkahan on pieni kuin kalliolaisyksiön kylppäri, mutta musiikki sentää ihan ehtaa thaikkupoppia.Tästä plussaa..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 27.11.2016
Betyg: 0

Nam, maistuvaa thaikkuruokaa! Itse en ole kertaakaan mahtunut sisälle istumaan, mutta take away on toiminut sujuvasti ja hintakin on kohdillaan. Asiakaspalvelussa voisi olla parantamisen varaa, mutta ruoka on kyllä tosi hyvää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.11.2016
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa. Olin toista kertaa syömässä tässä paikassa, Molemmilla kerroilla aivan älyttömän hyvää thaikkua. Paikka on pieni ja jatkuvien noutoasiakkaiden käynti voisi häiritä syömistä, mutta maut on niin kohdillaan, että häiriöt unohtuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 12.11.2016
Betyg: 0

Loistava löytö, vaikka tilaa onkin niukasti. Ravintolassa on vain muutamia pöytiä, mutta onneksemme tilaa löytyi. Lista on kohtuullisen lyhyt, mikä on erinomaista kun yleensä aasialaisissa saa kahlata läpi kymmenen sivun verran pääruokia. Otin tofua "thaikastikkeessa", joka osoittautui mukavan suolaiseksi, peruskastikkeeksi, jossa soijaa ja jotain muita öljyjä/kastikkeita. Ruoassa oli tuoreita kasviksia ja todella runsaasti tofua, annos oli muutenkin iso. Riisi tuli kauniisti erillisellä lautasella pienen salaatin kera, mikä oli hauska lisä. Ruoka oli erinomaisen makuista ja sai haluamaan kokeilla listan eri pääruokia.

Palvelu oli ihan hyvää perustasoa, eli riittävää tällaiseen paikkaan. Hintatasoltaan mielestäni erittäin kohtuuhintainen, varsinkin tofuruoat (11 €) ovat todella halpoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 19.07.2016
Betyg: 0

Soitin klo 21. 20 tilatakseni kaksi annosta mukaan. Minulle kerrottiin, että keittiö on kiinni. Kysyin eikö ravintola olekaan auki kymmeneen? Kyllä kuulemma on ja keittiö menee puolelta kiinni. Kun kerroin, että kello ei ole vielä lähelläkään puolta, niin sain vastaukseksi vihaista mutinaa ja luurin korvaan. Kannattaa välttää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: -5

Laajentakaa bisnestä Punavuoreen, täältä päin ei saa mistään kunnollista thairuokaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.01.2016
Betyg: -4

Pieni ravintola joka lähes aina täynnä. Ruoka on hyvää, tulista ja lähellä orginaalia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 4

Ihan hyvää lounasruokaa. Seisova pöytä jossa kolme valinnanvaraa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.12.2015
Betyg: 4


Läge

Vaasankatu 19, 00500 Helsingfors - Route
050-4657655

Options