maxk

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Borneo

Erinomainen lounas, kattava buffa, sopivasti tulisuutta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 25.02.2014
Note 0

Restaurant: Amarillo Flamingo

Kertakaikkiaan pettymys. Kävimme lauantaina lounaalla ja valitsimme sekä Beef Pocket että Shrimp Pocket.

Palvelu oli hidasta vaikka ravintolaan saapuessamme (klo 13) ei ollut mitenkään erityisen täyttä.

Itse ruoasta; Beef versiossa tuntui olevan enemmän papuja kun lihaa. Katkarapu versiosta taas kaadoimme puoli desiä nestettä lautaselle. Kummankin ruokailijan mielestä ruoka lähes kokonaisuudessa kaipaisi mausteita ja makuja.

Kerrottuamme asiasta tarjoilijalle ei hän mitenkään erityisesti pahoittelut asiaa; Totesi että vie palautteen keittiöön.

Kaiken kaikkiaan jäi kyllä huono maku kokemuksesta ja kynnys seuraavaan visiittiin on varsin korkealla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 20.02.2013
Note 0

Restaurant: Chief & Chef

Vaihteleva kokemus. Söimme pitaleivät grillihärkä ja grillikana täytteillä. Olisi ollut kiva nähdä annoksen valmistus eikä seistä odottamassa lähes 10 min kun sitä valmistettiin takahuoneessau, mikron kellon kilinän saattelemana ja mustassa rasiassa tarjoiltuna (take away annos). Palvelu oli kuitenkin ystävällistä. Grillihärkä oli ok mutta kanatäyte aivan liian vetinen ja grillikanaksi liian Intialaisesti maustettu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.03.2012
Note -1

Restaurant: Sevilla Vantaa

Ruoka hyvää mutta hidas tarjoilu varjosti kokemusta. Kävimme lauantai-iltana yhdeksän hengen seurueen kanssa syömässä ja harmikseni täytyy myöntää että eipä näytä meno olevan parantunut paljoa viime kerrasta.

Vaikka ravintola oli vain puoliksi täynnä ja tilasimme alkuruuat tapas- ja suosituslistalta kesti niiden tulo pöytään 45 minuuttia. Pääruokia saimme odotella toiset 40 minuuttia. Ymmärrettävästi emme enää jälkiruokia jaksameet tuon kokemuksen perusteella enää tilata.

Kehnosta palvelusta huolimatta ruoka tosin oli hyvää, itsellä tomaattikeitto vuohenjuustolla alkuun ja 12h haudutettua häränrintaa pääruuaksi. Häränrinta oli erinomaisen mureaa joskin siinä olisi voinut olla hieman enemmän makua. Kastike, perunat ja lisäkkeet täydensivät kokonaisuuden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.01.2011
Note 2

Restaurant: La Torrefazione

Erinomaiset kahvit ja viihtyisät puitteet, mukavaa vaihtelua keskustan ketjupaikkoihin. Asiakaspaikkoja on rajoitetusti, vapaiden paikkojen löytäminen voi olla haasteellista ruuhkahetkinä. Tilauksesta tehtävät täytetyt ciabattat täytyy ehdottomasti vielä tulla kokeilemaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.01.2011
Note 1


Bilder


Followers