hhatinen

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Bud's Pizzeria

Kallion parhaat ja halvimmat pitsat. Paikka tosin sattuu samalla olemaan alan miesten (ja naisten) vakkaripaikka. Joitakuita tämä voi häiritä, mutta itse vaan pidän siitä että paikassa on vähän elämää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 25.08.2014
Note -3

Restaurant: Kiila Food & Bar

Brunssi oli ainakin oikein mukiinmenevä! Hieman varautuneena negatiivisista kommenteista tulin testaamaan eikä tämän saitin negatiiviset kommentit tuntuneet olleen samasta ravintolasta. Buffet oli monipuolinen, laadukas ja riittoisa. Palvelu ystävälllistä eikä paikassa liikaa tunkua. Kiilaa kannattaa ainakin kokeilla, jo ihan sen hyvän sijaintinsakin vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 14.04.2013
Note 0

Restaurant: Lemon Grass

Hei hei Tuk Tuk, tervetuloa Lemon Grass. Kävin testaamassa cashew-kanan ja olin heti myyty. Listalla näyttäisi olevan riittävästi vaihtelua, hinnat mukiinmeneviä ja tilaakin paikasta löytyy. Seuralaisen fried rice kana oli myös hyvää ja annoksessa riitti kokoa, joskin, (ei mitenkään yllättäen,) riisin laatu oli kaukana aidosta kaakoisaasialaisesta keittiöstä. Täytyy vielä kokeilla uudestaan, mutta tässä on potentiaalia uudeksi thaikkuvakkariksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 29.07.2012
Note 1

Restaurant: Siltanen

Inhottaa myöntää, mutta Siltasella on niin hyvä terassi ja salaattipöytä että täällä on kiva käydä lounaalla ja brunssilla. Paljon haukuttu nyrpeä palvelu on kyllä parantunut, mutta ei paikassa ole edelleenkään yleinen standardi. Välillä annoksia saa odotella ja tilaukset häviävät jonnekin limboon - mutta toisaalta mikäs siinä terassilla odotellessa jos on hyvä sää. Paikan puolustukseksi on sanottava myös että viimeksi keittiö hyvitti 1,5 tunnin pihvin odotuksen tupla-annoksella, jäi hyvä mieli :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 29.07.2012
Note 0

Restaurant: Café Veganissimo

Samoissa tiloissa ennen toimineesta kasvisravintola Artesanasta ei olla menty lounaan suhteen ainakaan alas päin - päinvastoin. Vegaanisen lounasbuffan antimista löytyy reilusti makua ja ruokaisuutta, ja Artesanan vitsauksena jatkuvasti lopussa ollut ruoka ei näyttänyt olevan täällä ongelma. Muutenkin henkilökunta oli mukavan symppista. Tänne on mukava tulla uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.03.2012
Note -1

Restaurant: Ravintola Aleksandria

Täydellinen kokemus. Ruoka oli laadukasta, herkullista ja ennen kaikkea edullista, henkilökunta hymyilevän ystävällistä, palvelu sujuvaa ja sisustus oli sopivan tunnelmallinen. Mitään napinan aihetta en kokemastani illallisesta yksinkertaisesti osaa keksiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 09.02.2011
Note 0

Restaurant: Shanghai Cowboy

Tasokasta ruokaa hyvään hintaan vähemmän formaalissa ympäristössä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 22€ Hinzugefügt: 12.10.2011
Note 0

Restaurant: Ravintola Nan Hai

Perusjees kiinalainen. Nälkä lähtee hyvään hintaan ja ruoka on perustasoa. Vähän häiritsi mestan pubiosaston äänekkyys oven takaa, varsinkin kun oltiin ruokaosastolla ainoat asiakkaat. Palvelu oli kuitenkin nopeaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.03.2011
Note 0

Ehkä Helsingin hyvälaatuisimmat lounaat. Annoskoko ei ole kovin suuri, mutta toisaalta ruoka-ainekset ovat hyvin tasapainossa keskenään - annoksiin ei ole työnnetty turhan suuria määriä "halvaksi turvottavaksi täytteeksiä" liikaa perunaa, riisiä, tai muita hiilihydraatteja. Lounasannoksilla saa nälän lähtemään juuri sopivasti ja niistä jää mukavan hyvä ja kevyt olo. Kaiken kaikkiaan peruslounastasoon verrattuna täältä saa hyvin herkullista ruokaa. Suosittelen ainakin kokeilemaan!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.03.2010
Note 1


Bilder


Followers