Küche geöffnet

Kiila Food & Bar

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät
Gratis wifi

Bewertungen (209)

Ravintolan tyylikkään sisustuksen ja yleisilmeen, sekä hinnan perusteella odotin laadukasta ja herkullista brunssia mutta sitä tämä ravintola ei ikävä kyllä voinut tarjota. Brunssin tarjonta oli jokseenkin hämmentävä; oli sushia ja caesar-salaattia ja toisaalta halpoja prinssinakkeja, lihapullia ja mautonta kasviscurryä. Tämä oli yhdistelmä lähinnä heikkolaatuista hotelliaamiaista ja työpaikkaruokalaa, ei korkeatasoista brunssia. Tuoreita kasviksia oli käytetty niukalti ja tylsästi.

Kaiken kaikkiaan focus oli tarjonnan suunnittelussa selvästi hakusessa, vaikka yritystä oli ehkä liikaakin. Ainoastaan jälkiruuat olivat positiivinen yllätys.
Palvelu oli ystävällistä, ja henkilökunta suoriutui kiireessäkin hyvin ja palvelu oli huomaavaista. Vierailu oli kuitenkin ruuan osalta pettymys.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Hinzugefügt: 01.05.2018 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Ruoka oli maukasta ja ravintola positiivinen yllätys kokonaisuudessaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 24.01.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Keskiverto aamiainen viihtyisässä miljöössä. Sijainti aivan ytimessä tekee Kiilasta varteenotettavan valinnan. Smoothiet erittäin hyviä ja monipuolisesti leipiä, puuroa ja hedelmiä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Kiila on jöpöttänyt Helsingin keskeisimmällä paikalla viitisen vuotta ja käynyt näiden vuosien aikana hyvinkin tutuksi minulle. Olen joskus huvin vuoksi miettinyt, mikä olisi puhtaasti lounasnäkökulmasta kaikkein paras lokaatio olla töissä. Eli missä toimiston tulisi sijaita, jotta keskustan alueen lounasravintolat olisivat optimaalisimmin saavutettavissa. Näiden pitkällisten ja uuvuttavien pohdintojen sekä tarkkojen matriisien jälkeen olen päätynyt sellaisiin koordinaatteihin, jotka osoittavat juurikin Kiilan maantieteellistä sijaintia. Toisin sanoen Kiila on sijainniltaan kutakuinkin täydellisessä paikassa. Sijainnilla pääsee jo pitkälle, mutta entä ruokapuoli? Se ei aina ole vakuuttanut.

Olin liikkeellä vaimoni kanssa töiden jälkeen ja vähän nälätti. Mihin mennä ex tempore? Kiilaan. Alkuun toki edulliseen hintaan (3,5 €) lasit kuohuvaa. Samppanjaakin olisi saanut tuplaamalla hinnan. Ei paha. Ruoaksi otin lammaslihapullapastaa, eli lammaspullia tomaatti-pestokastikkeessa ja tagliatellea (21 €). Kokonaisuus oli ihan kiva. Niin, tosiaan ihan syötävä, mutta ei enempää. Olin odottanut muhevan meheviä ja isokokoisia pullia, mutta jouduin pettymään. Annos ei herättänyt minkäänlaisia himoja. Vaimoni otti kasvis-halloumiburgerin bataattiranskalaisilla ja sydänsalaattia (18 €). Jos itse jouduin hieman pettymään, niin vaimoni piti kovasti burgeristaan, joka sisälsi kasviksia ja halloumia. Burgeria komppasivat normaalin toimivat bataattiranut ja raikas salaatti.

Kiila on interiööriltään tyylikäs ja avara ravintola. Antavat ikkunat osoittavat suoraan kaupungin tiiviiseen sykkeeseen, joten täälläkin ikkunapaikka on voittava valinta. Palvelu on useimmiten ollut Kiilan suurimpia kompastuskiviä, mutta tällä kertaa kaikki toimi kohtuuhyvin. Kiilan suurin vahvuus on edelleen sen keskeinen sijainti. Pisteitä myös siitä, että ravintolasta löytyy aina jos jonkinmoista diilinpoikasta!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 21€ Hinzugefügt: 02.07.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (4)
Note 0

Mainostavat että lounas kestää klo 15, mutta klo 14 "runsaassa salaattibuffassa" oli salaatti, tomaattia, herneitä ja oliiveja. Ja keitosta vain pohjat jäljellä. Tarjonta on kuulemma suppeampi loppulounaasta! Aikamoista linssiin viilaamista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 30.03.2017
Note 0

Ruoka oli todella hyvää, kun se vihdoin viimein tuli! Keittiössä hommat osataan, toisinkuin tarjoilupuolella todella paljon parantamisen varaa. En ihan heti ole valmis kokeilemaan uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.02.2017
Note 0

Punaviiniglögi mautonta/holitonta sokerilitkua, savutofu annos ui öljyssä. Huono palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.12.2016
Note 0

Jokirapucaesar oli erinomainen! Todella iso annos ja kerrankin jokirapuja oli riittävästi. Palvelu oli todella ystävällistä ja tunnelma muutenkin mukava. Kuoharitarjous ei tietenkään huonontanut arvosanaa ;) Viihtyisä ravintola erinomaisella paikalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 09.09.2016
Note 0

Ihan ok ruoka, odotus aika saattaa venyä aika pitkäksi, varsinkin viikonloppuisin. Näkymät ikkunoista on aika hyvät, ellei huikeat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.09.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Kiilan aamiainen ja brunssi ovat ehdottomasti suosittelun arvoisia. Hinta-laatusuhde juurikin aamiaisella ja brunssilla erittäin kohdillaan. Mieltymyksensä kullakin mutta varmasti tästä valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Ainoa miinus että ruisleipä on ollut todella kuivaa joka kerta. Illallisella en ole Kiilassa käynyt. Aamiainen on kympin luokkaa ja brunssi parikymppiä. Palvelu on ollut pirtsakkaa joka kerta. Tunnelma on molempina kattausaikoina erittäin hyvä ja porukkaakin on sen verran paljon että pöytävaraus kannattaa kyllä tehdä!

Kiilassa on selkeästi nostettu tasoa viimeaikoina, hitaasti mutta varmasti.Tunnelmaltaan ravintola on myös muuttunut rennon letkeäksi sijaintiin ja tyyliin sopivasti :)

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 05.04.2016
Note 0

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Kalevankatu 1, 00100 Helsinki - Route
0405118952
http://www.ravintolakiila.fi/

Options