slurps

23 reviews

Badges

Blog link

Reviews (23)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Erinomaista pastaa! Pollo picantessa oli mukavia makuja ja myös seuralaisen scampit toimivat. Kaikki pastat ovat itsetehtyjä ja annokseen voi itse valita haluamansalaista pastaa. Pasta-annokset valmistetaan asiakkaan silmien alla, aika liukuhihnalla kyläkin.

Paikka oli viihtyisä sekä sisältä että ulkoa, ja terassilla oli miellyttävää syödä, vaikka pöydät olivatkin kaikki täynnä.

Muuten en ole aivan vakuuttunut konseptin toimivuudesta. Kortin käytöllä saavutettava nopeusetu hyytyi jonottamiseen kassalle ja jonottaa sai myös ruokia tilatessa. Ainakin tällä tavoin pitäisi laskujen jakamisen olla verrattain helppoa vaikka olisi isompikin seurue. Mutta ehkä itse pidän enemmän perinteisestä stailista, jossa henkilökunta huolehtii tilauskirjanpidosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.07.2011
Rating: 9

Restaurant: Sawat Dee Thai Food thai

Mukava ja viihtyisä thai-paikka, jossa ruoka on tulista ja hyvää. Palvelu on toisinaan hieman hidasta, mutta sympaattista. Suositeltavia annoksia esim. papaija-salaatti, pad thai-nuudelit ja inkiväärikanaa. Alkuruokana tarjottava kanakeitto on todella tulista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.04.2011
Rating: 3

Restaurant: Villipuutarha cafe

Nimensä versoinen, viehättävä kahvila, jonka luksusaamiainen on erinomainen.

Lauantain aamiaiselle/brunssille suositellaan pöytävarausta, mutta meillä kävi hyvä tuuri ja pöytä löytyi ohikulkiessa. Paikka on pieni, mutta viihtyisä ja palvelu ilahduttavan välitöntä ja lämminhenkistä.

Luksusaamiainen sisälsi marjasmoothien, alkoholittoman, kuohuvan mehudrinkin, kahvia/teetä, tuoretta leipää ja croissantteja sekä reilunkokoisen herkkulautasen kasvis- tai lihaversiona. Herkkulautasella raikkaita kasviksia ja hedelmiä, hyviä juustoja, sopivasti suolaista ja makeaa. Lisähintaan sai jälkkäriksi rommirusina-semifredon, joka tuoreen limen kanssa kruunasi mainion aamiaisen.

Taustalla soinut ranskalainen taidejazz toi, ehkä hieman yllättäenkin, absurdia viehkeyttä joka entisestään paransi kokemusta. Aamiaiselta lähdettiin vatsa täynnä ja onnellisena hymyillen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 08.10.2011
Rating: 2

Restaurant: Hoshito japanese

Huippulaadukas, pieni japanilainen ravintola ansaitsee hehkutuksen. Poikkesimme Hoshitoon melko pian paikan auettua rohkeasti ilman pöytävarausta, mutta onni suosi ja pääsimme sisään. Pöytävaraus lienee nykyisin täysin välttämätön.

Sekä tunnelma että ruoka ovat todella autenttisia: kaikesta näkee, että ruokaa tehdään ja ravintolaa pyöritetään rakkaudella, niin ruokaa, asiakasta kuin ruokailukokemusta kunnioittaen.

Menu on kiinnostavasti moderni japanilainen ponnistaen kuitenkin suomalaisista raaka-aineista. Kerrassaan oivallista! Ja myös ruoka-aineallergiat huomioitiin kiitettävästi.

Juomapuolta ei tullut kovin tarkasti testattua, mutta ainakin iki-olut toimi palanpainikkeena erinomaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 14.04.2012
Rating: 2

Restaurant: Café de Nopal mexican

Nyt puhutaan meksikolaisesta ruoasta eikä mistään texmexistä. Paikka toimii normaalisti vain lounasaikaan, mutta tällä kertaa pääsimme nauttimaan meksikon herkuista illansuussa. Konsepti on kuitenkin sama: tarjolla oli kolme vaihtoehtoa joista kaikki olivat mieluisia.

Ruoka on todellakin aitoa meksikolaista ruokaa, jolla ei juurikaan ole tekemistä texmex-paikkojen antimien kanssa.
Lihatacot olivat kerrassaan erinomaisia aidoilla maissitortilloilla, tuoreella korianterilla ja limellä varustettuna. Oaxaca-juustolla kuorrutetut kana-enchiladat puolestaan mehukkaita ja maukkaita. Nachojen kanssa oli tarjolla usempia hyviä salsa-vaihtoehtoja.

Sisustus oli niinikään aitoa meksikoa lucha libre-hahmoineen ja värikkäine pöytäliinoineen puhumattakaan mukavan välittömästä ja ystävällisestä henkilökunnasta. Hintataso oli enemmän kuin kohdallaan :)

Suosittelen lämpimästi, jos olet oikeasti kiinnostunut meksikolaisesta keittiöstä. Vinkkinä kertoivat, että lounaslistaa päivitetään Cafe de Nopalin facebook-sivulle.
Kokin mukaan tarjolla saattaa joskus olla myös taco el pastoreita, nam!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.06.2011
Rating: 7

Restaurant: Gaijin

Gaijinin ruoka on kerrassaan erinomaista. Maistelumenu, jota hieman tuunattiin ruoka-aineallergioiden takia, toimi loistavasti ja samoin siihen tueksi otettu viinimenu.

Annokset tulivat ehkä aavistuksen liian nopeasti ja yleistunnelma oli käyntikerralla aavistuksen rauhaton, mutta loistava ruoka kompensoi tilanteen. Vaatii ehdottomasti uuden käynnin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Mange sud mediterranean

Italialais-ranskalainen Mange tarjoilee erinomaista ruokaa "rento-fine-dine"-otteella. Special menu oli erinomainen ja vertailussa olleet kaksi viinimenu-vaihtoehtoa toimivat kumpikin loistavasti ruoan kanssa.

Muihin vastaavan hintaluokan paikkoihin verrattuna Mange oli aavistuksen rauhaton, mutta kokemus silti ehdottoman nautittava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 3

Donitseista tai bageleista en osaa sanoa mitään, mutta Kampin Arnoldsin kana-pekoni-toast ja smoothiet ovat monesti pelastaneet tilanteen tarjoamalla nopean ja maukkaan välipalan silloin kun on ollut kiirettä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Grotesk ravintola

Groteskin chef's menu oli laadukas, samoin sitä tukenut viinimenu. Tunnelma oli rauhallinen, joskin toisinaan annoksia tai viiniä joutui vähän odottelemaan. Palvelu oli kohteliasta, joskaan ei kovin persoonallista. Kokonaisuutena kokemus jäi kuitenkin muihin saman hintaluokan paikkoihin verrattuna vähän vaisuksi.

Plussaa kuitenkin erinomaisesta samppanjasuosituksesta alkuun, ko. tuotetta ei sittemmin ole tullut vastaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Tuk Tuk

Pieni thaikku-paikka on poikkeamisen arvoinen. Asiakaspaikkoja on vain kourallinen eikä listan pituuskaan päätä huimaa, mutta ruoka on autenttista ja erinomaista, palvelu ystävällistä ja tunnelma ihanan kalliolaisen välitön.

Erikoisruokavaliot eivät täällä ole ongelma, mistä iso plussa: allergiat huomioitiin kiitettävästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 0


Images


Followers