Keittiö auki

Vapiano

italialaista
Arvosana 3.7 / 5

Kansainvälisesti menestyvä casual dining ravintola. Herkulliset ja maukkaat salaatit, a la carte pastaruoat ja pizzat valmistetaan sinuun silmien edessä. Jälkiruokahvin tai drinkin voit nauttia mukavassa ympäristössä Vapiano-loungessa. Vapiano on täydellinen paikka pikaiselle lounaalle, iltapäivän kahvipaussille tai illalliselle yhdessä ystävien tai perheen kanssa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (169)

Ravintolassa oli viihtyisää ja ruoka maistui hyvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2018
Arvosana: 0

On mukavaa nähdä itse, kun ruoka valmistuu. Hyvät perus ruoat. Paljon asiakkaita, mutta tilava ravintola joten ilman paikkaa täällä tuskin jää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Viikonloppuna kävästiin lasten kanssa pitsat syömässä. Hiukan saatiin odottaa, mutta se kannatti. Koko poppoo herkutteli lautaset tyhjiksi. Suosittelen lapsiperheille!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 18.02.2018
Arvosana: 0

Söin alkuun tomaattikeittoa ja pääruoaksi tarjoilijan suosittelemaa risottoa, joka oli yksi elämäni parhaista risotoista! Voisin sanoa että kokemus oli kaikenkaikkiaan nautinnollinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.02.2018
Arvosana: 0

Sivuilla lukee, että lapsiystävällinen. Ei todellakaan ole. Sinne mentiin, pyydettiin että lapsen ruoka lämmitettäisiin mikrossa. Tarjoilija kieltäytyi hygienia syistä, mikä on täysin naurettava väite. Kaikissa muissa ravintoloissa lapselle lämmitetään ruokaa ja maitoa aivan mukisematta. Siitä sitten lähdettiin kiukkuisen ja nälkäisen taaperon kanssa kotiin, kas kummaa kun kylmä ruoka ei maistunut. Ja tämä piikkikortti systeemi, aivan surkea. Yksi kassa, johon roudataan kortti, missä on ostokset. Siinä sitten jonotellaan koska sama tyyppi jakaa uudet kortit ja laskuttaa. Henkilökunta koppavaa ja ylimielisiä nuoria. Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tänne tulemme. Ystävä söi pitsan, ja pitsan taso on sama kuin pakasteesta Ristorante salami pitsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2018
Arvosana: 0

Erittäin positiivinen yllätys, olen aiemmin karsastanut tällaisia "pika" italialaisia, mutta aivan turhaan. Ruoka oli erinomaista, erityisesti olin ilahtunut laajasta kasvissyöjälle sopivasta listasta. Samoin palvelu oli erinomaista. Toki liukuhihnameininki on pikkasen häiritsevää, mutta juuri ennen leffaa se ei meitä haitannut :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2017
Arvosana: 0

Ihana. ihana lasagne. Nopea, hyvä ja toimiva. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Myös tomaattikeitto hyvä vaihtoehto. Ikävä kyllä melkein kaikki jälkiruoat olivat loppu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.05.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka ok, jono lannistavan hidas. Okei, oma vika, kuka käski tulla Vapianoon lauantai-iltapäivällä kun Syö Helsinki-kampanja on meneillään. Kaikilla pasta-tiskeillä oli kohtuullisen pitkä jono ja me yritimme valita lyhimmän. Kävi niikuin näissä yleensä aina käy, oma jono veti kaikista hitaimmin, ja kun vielä edessä oli kiinalainen seurue, jotka tilasivat annokset myös pöydässä istuville kavereilleen, oli jonotus puuduttavan pitkä, n. 40 minuuttia.

Kun lopulta pääsimme itse asiaan, eli tilaamaan, alkoivat asiat kirkastua. Kokkina oli kiva nuori nainen jonka kanssa heitimme kevyttä juttua pasta-annosten päivittäisestä määrästä. Tilasin Syö Helsinki-tarjoukseen kuuluneen pastan (Pasta scampi: paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä, kevätsipulia ja tuoretta tomaattia itse tehdyssä tomaattikastikkeessa.), joka valmistui noin viidessä minuutissa.

Saimme pastat ja löysimme ikkunapaikat yläkerrasta. Pasta oli yllättävänkin hyvä, scampit eivät olleet lainkaan sitkeitä niinkuin ne yleensä tuppaavat olemaan pakastettuina. Chili-valkosipuli-tomaattikastike toimi varsin hyvin ja annoskokokin oli aika miehekäs. Ei siis valittamista! Mutta se jonottelu...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.04.2017
Arvosana: 0

Ihan hirveää ylikeitettyä pastaa & todella ylimielinen ja ikävä henkilökunta. Hyvää jatkoa vaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0


Sijainti

Mikonkatu 15, 00100 Helsinki - Reitti
+35896981225
http://www.vapiano.fi