Kitchen is open

Enso

Urban italian
Rating 4.7 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (1)

Enso sijoittui kategoriaan "ihan mukava", ei säväytystä mutta ei pettymyksiäkään. Ravintola oli saapuessamme noin neljän aikaan täysin tyhjä, mikä ei tietysti haitannut, eipähän ollut meteliä. Ravintola on pienehkö ja mukavasti sisustettu, oikein miellyttävän näköinen. Pöydät ovat tarpeeksi etäällä toisistaan ja keittiö toisella puolella tilaa. Tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan ja toikin menut, jotka olivat poikkeavat ravintolan nettisivuilta löytyvistä. Edelleen nettisivuilta löytyy tammikuun menu, jota on todennäköisesti pariinkin otteeseen uudistettu vuodenvaihteen jälkeen, joten tähän toivoisin parannusta.

Tilasimme molemmat pizzaa, jotka ravintolan tyhjyydestä johtuen tulivat nopeasti. Pizza oli kaunis ja hyvänkokoinen, täytteitä oli sopivasti italialaiseen tyyliin. Valitettavasti itse ruoka ei juuri tuonut mitään ihmeellistä pöytään, pizza oli oikein maittavaa, mutta ei kovinkaan erikoista. Tämä jäi hieman harmittamaan, sillä ravintola on hipsterimäisen tyylikäs ja lista sopivan lyhyt, mikä miellyttää aina foodien silmää. Jälkiruoaksi nautittu juustokakku mustikkapiirakalla oli hyvin yksinkertainen, melko tylsäkin jopa. Ei tullut itsetehdyn piirakan viboja, mutta jälkkärit on aina vaikeita.

Sijainnillisesti ravintolalla on paljon kilpailijoita Eiraan nousseiden laaturavintoloiden kesken, mutta jos kaipaa takuuhyvää (pää)ruokaa, luulen Enson olevan hyvä valinta siihen nälkään. Stadin parhaita pizzoja sieltä ei ainakaan löydy, mutta miellyttävä tunnelma ja hyvät safkat sen sijaan kyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2018
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Korkeavuorenkatu 4, 00140 Helsinki - Route
044 0562677
http://www.enso.fi

Options