cyberix

169 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes
Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Reviews (163)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Grilli Toro restaurant

Söin normaalikokoisen vasikanleikkeen ekstramaustevoilla. Annokseen kuului persiljavoi. Otin kaveriksi piparjuurivoin. Leike oli hyvä ja maustevoit erinomaisia. Riisi oli ok, ja sitä oli enemmän kuin kukaan jaksaa syödä.

Annoksen vihreään osuuteen kului kiinankaalia, kurkkua ja ananasta, jotka raikastivat menoa mukavasti. Jälkiruuaksi sai Ville Vallaton -jäätelön tai kahvin. Otin banaanijäätelön, joka oli ihan ok, vaikken jäätelöstä yleisesti ottaen oikein tykkää.

Paikka on harjakatottoman ostoskeskuksen yhteydessä. Tilaaminen tapahtuu tiskiltä ennen pöytiin asettumista. Ravintolan tuolit ovat melko pieniä, mutta valoisasta kabinetistä löytyy vähän kookkaampia tuoleja. Ruokailuvälineiden joukosta löytyy teräviä veitsiä, joilla leikkeen leikkaaminen onnistui hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 13.08.2009
Rating: 0

Restaurant: St. Urho's Pub

Söin St. Urhon pannun. Annokseen kuulunut pihvi oli huippu hyvä, mutta Sörkän nakki ei ollut kovin kummoinen. Lisukesalaatti oli vähän tylsä. Melko hyvä kompromissi silti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Ruokailutila puolestaan rauhallinen ja viihtyisä. Saatan poiketa tänne joskus uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 16.06.2011
Rating: 1

Restaurant: Kilim turkish

Söin lounasta seisovasta pöydästä. Monet ruuat olivat maistuvia. Erityisesti humus, couscous, ja valkosipulit olivat hyviä. Punajuuri oli yllättävän maukasta. Sitä oli nähdäkseni maustettu mustapippurilla. Leipä oli tuoretta ja lämpimästä pöydästä löytyneet lihapullat erinomaisia.

Palvelu oli pääosin sujuvaa ja ystävällistä, vaikkakin alkuperäistä suunnitelmaamme tilata annoksia listalta kummeksuttiin. Kaikki listalta löytyvät annokset olivat seisovaa pöytää kalliimpia, ja seisovasta pöydästä tuntui löytyvän suurin osa listan ruokalajeista, joten päädyimmekin lopulta siihen.

Seisovanpöydän sulkemisen lähestyessä jotkin lämpimistäruokalajeista loppuivat, enkä näin ollen päässyt maistamaan esimerkiksi paikan kebablihaa. Kannattanee siis mennä ajoissa paikalle, tai kerätä lautaselle heti kärkeen kaikkia kaipaamiaan osasia, ennen kuin ehtivät kadota.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.01.2010
Rating: 10

Restaurant: Cafe Express
     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 04.08.2012
Rating: 0

Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Ostin omavalinta-pitsan (katkarapu, tonnikala, pepperoni, tuplajuusto) mukaan, syödäkseni sen läheisessä puistossa. Sain tilaamani pulloveden pitsan kylkiäisenä ilman lisämaksua. En osaa sanoa oliko satunnaistarjous vai käytäntö, mutta olen jo aiempina kertoina huomannut, että asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä on paikan pitäjille ykkösasia. Ja kyllähän se ilmainen vesipullo hellepäivänä mieltä lämmitti. Pitsassa oli runsaasti täytettä ja se oli ehkä vähän liiankin kalaisa, mutta itsepä aliarvioin kalaisuuden täytteitä valitessani. Hyviä ja edullisia ovat pitsat. Palvelu on hyvin ystävällistä, joskaan aina ei meinaa ehtiä ajattelemaan omia ajatuksiaan puheliaiden asiakaspalvelijoiden kanssa jutustellessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.07.2009
Rating: 19

Restaurant: Moskova

Söin meetvurstileivän. Leipä oli astetta tummemmasta paahtoleivästä leikattu kolmio, jonka päällä oli leivän itsensä paksuinen viipale meetvurstia. Leipä oli konstailematon, mutta erittäin hyvän makuinen, ja sopisi hyvin vaikkapa oluen kanssa naposteltavaksi. Ruokalistalla näkyi olevan ruokaisampiakin vaihtoehtoja, joten paikalle voinee tulla vaikka olisi pieni nälkä. Aterioimaan tänne tuskin kannattaa tulla.

Paikka sijaitsee aivan Corona baarin vieressä. Nimeä "Moskova" ei lue missään ja ikkunassa on valkea harsoverho, josta on vaikea nähdä läpi. Oven ollessa kiinni satunnainen paikalle tulija ei välttämättä keksi voivansa mennä sisään.

Sisään kannattaa silti mennä, sillä paikassa käynti on mukava kokemus kodikkaine neuvostosisustuksineen ja rahisevine vinyylilevyineen. Sisällä on usein mukavan rauhallinen salakapakkatunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 2€ Added: 18.07.2009
Rating: 5

Restaurant: McDonald's Sokos

Söin neljä kananuggettia hapanimelädipillä, sekä tuplajuustoaterian soodavedellä. Ruoka maistui, eikä ollut kovin kallis. Vierailimme ravintolassa lauantai-iltana ja kassalla oli melkoinen ruuhka. Alakerrassa oli kuitenkin runsaasti tilaa, eikä meillä ollut vaikeuksia löytää vapaata pöytää. Osalla seurueesta kesti jonkin aikaa saada ruokansa. Henkilökunta pahoitteli viivästymistä asianmukaisesti. Osa lähti bussille ja kaksi meistä jäi viimeistelemään annostaan. Istuimme kumpikin kahden jakkaran päällä selät seinää vasten ja keskustelimme niitä näitä. "Tää ei ole mikään koti", huomautti yövartija keskeyttäen keskustelumme. Kommentista hämmentyneinä poistuimme ravintolasta. Ihan ok burgerit siis, kunhan muistatte, ettei McDonald's ole mikään koti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.05.2012
Rating: 0

Restaurant: Hiisi finnish restaurant

Söin isot naudanlihapullat kermaisella Jallu-kastikkeella ja koskenlaskijaperunoilla. Join kivennäisveden. Ruoka oli maukasta, ja annos riittoisa. Erityismaininta loistavasta palvelusta. Kohtelu oli ystävällistä, ja homma toimi rivakasti alusta loppuun ilman sen kummempaa ihmettelyä. Sisustukseltaan paikka oli melko barokkihenkinen tummanpunaisine seinineen ja puisine kalusteiteen. Pienet sisustukselliset yksityiskohdat, kuten puukantiset ruokalistat, tekivät ravintolasta erityisen tyylikkään ja viihtyisän. Tunnelmaltaan ravintola oli melko rauhallinen. Taustalla soiva metallimusiikki oli sen verran vaimeaa, että se kävi mainiosti hissimusiikista. Ravintola täyttää keskustan ruokapaikoissa aukon paikkana, jossa maksamalla vähän enemmän saa vähän enemmän ruokaa. Suosittelen henkilöille, jotka hakevat keskustasta toimivaa ruokailukokemusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.06.2011
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Aino finnish kitchen
     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 11.12.2011
Rating: 0

Restaurant: X-Burger

Tilasin annoksen "jättilihapiirakka + kaksi nakkia". Lihapiirakan taikinaosuus oli aivan loistava. Nakit ja lisukkeet olivat myös hyviä. Itse liha-asia ei ollut kovin kummoista, mutta sitä oli runsaasti. Itse olisin vaihtanut lihamössön koska tahansa lisänakkiin. Kaiken kaikkiaan annos oli hyvä, sekä hinnaltaan erittäin edullinen.

Ravintolassa ei ollut lainkaan ruokailijoille tarkoitettuja sisätiloja. Sen sijaan ravintolan ulkopuolella oli muutama pöytä ja penkki, jotka vaikuttivat tukevilta. En kuitenkaan jäänyt kokeilemaan kalusteita vaan söin ruuan kävellessäni. Valitsemani annos soveltui kävellessä syötäväksi melko hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 04.07.2009
Rating: -1


Followers