Kitchen is open

Grill It!

steak-restaurant
Rating 1.6 / 5

Reviews (113)

Ravintolassa oli vain muutama asiakas, mutta odotimme pääruokaa n. tunnin. Lihaplatterissa ei ollut yhtään mitään makua ja lihat olivat ylikypsiä. Naistarjoilijat olivat ystävällisiä. Emme voi suositella kenellekään, emmekä itse aio ruokailla toista kertaa siellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.05.2019
Rating: 0

Neljän hengen seurueesta ainoastaan yhdestä annoksesta ei ollut huomauttamista. Yksi pihvi tuli ylikypsänä ja vähintään kahdelle tilattavissa oleva 3-lihan platteri saapui kahdella tarjoittimella ja puutteellisena. Platterissa oli pöytään tullessa vain 2 lihaa, eli annoksessa jota myytiin 3-lihan platterina. Keittiö ei ollut kuulemma ymmärtänyt annosta oikein, voin vain kysyä miten tämä on mahdollista. Puutuvaa annoksen osaa odottaessa loppu annos ehti tietenkin jäähtyä. Väärällä kypsyys asteella tullut annos hyvitettiin, mutta puuttelisena pöytään tullutta annosta ei huomioitu ollenkaan. Muutenkin ruuan laatu ja palvelu taso oli huonoa ravintolan hintatasoon nähden. Tälläistä palvelua voisin odottaa, jos asioisin pikaruokalasta ja maksaisin annoksesta max. 15 euroa, en 30 euroa. En suosittele Helsingin Grill it:iä kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 21.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin pitkästä aikaa pihvillä. Konsepti on vuoden takaisesta hieman muuttunut, mutta entrecote oli yllättävän hyvää. Vahva savuinen maku, virheetön kypsyys, rapea makurasva ja hyvät lisukkeet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 05.10.2016 View previous reviews (4)
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.09.2016
Rating: 0

Hotel breakfast buffet served in the restaurant is wonderful, totally worth the price! Especially the omelets and waffles ordered straight from the kitchen.
For dinner steak is a must-have! Most of the waiters are wonderful, though there are some less decent ones.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.01.2016
Rating: 0

Lisukkeita todella niukasti. Kasvisten valmistustavan voi valita listalta, mutta sillä ei hirveästi merkitystä, kun lautasella kolme kasvista. Pihvi todella maukas, siitä plussaa. Ruokaa odoteltiin noin 1h 20min.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Seurueemma söi puuhiiligrillillä grillattuja pihvejä sekä muita grillipihvejä. Annosten asettelu oli mukavaa vaihtelua. Ruoka oli erittäin maukasta ja annokset sopivan kokoisia. Aluksi epäilimme ravintolan persoonallisuutta, kun kyseessä oli hotelliravintola, mutta kokemus oli positiivinen. Palvelussa ei myöskään ollut moitittavaa, peruspalvelua.

Listalla oli monta kokeilemisen arvoista ruokaa, joten aiomme mennä toistekin. Voimme suositella paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Kaikin puolin hyvä kokemus. Meitä oli 5 hengen keski-ikäinen seurue lauantaina syömässä. Tarjoilijamme oli erittäin asiantunteva ja hyvin huonoissa vitseissämmekin mukana. Hän suositteli alkudrinkiksi meille naisille omenamartinia ja se oli erittäin hyvä aloitus.

Alkupalaksi söin rapukakun. Siinä oli pieni, tulinen vivahde, joka talttui ihanasti rapumoussella. Herkullista. Pääruokana nauttimani maksa oli pehmeää ja miedon täyteläistä. Kypsyys oli täydellinen. Lisukkeeksi tulleet chorizoperunat sopivat yllättävän hyvin sen seuraksi. Jälkiruuaksi söin mansikkamisun. Se oli aika kaukana tiramisusta ja olisin toivonut siihen vähän enemmän mansikan makua (no, Suomi talvella ja ulkomaiset mansikat - sille ei kai mitään mahda...). Misu oli myös hyvin tuhdin kermainen eli ehkä vähän tukeva jälkiruoka minun makuuni. Olisin kaivannut vähän enemmän raikkautta.

Muu pöytäseurue otti pihvit ja ne olivat kuulemma erittäin hyvää lihaa ja kypsyysasteet olivat toiveiden mukaiset.

Hyvä kokemus kokonaisuutena. Alkupalat ehkä hieman tyyriin oloiset - olisi hyvä, jos alkupalojen hinta olisi alle kympin, niin tuntuisi psykologisesti mukavammalta. Muuten hinta on ok tasolla, koska ruoka oli oikein hyvää. Annoskoko oli minulle ainakin riittävä eivätkä seurueen miespuolisetkaan tuntuneet nälkäänsä valittavan ruuan jälkeen.

Palvelu oli rennon asiantuntevaa, mistä minä tykkäsin. Ei tarvitse pönöttää, vaikka olisi vähän hienompikin paikka. Miljöö oli myös tunnelmallinen.

Vessaan oli pitkähkö matka :-) - baarin takana, hotellin respan vieressä, raput alas.

Voin suositella lämpimästi tätä paikkaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Päätettiin käydä syömässä kyseisessä ravintolassa miekkosen kera. Alkuun oli salaattia, sitten pihvit ja lopuksi otin pallon sorbettia. Alkusalaatit todella pieniä. Vuohenjuustosalaattiin oli tungettu niin monia ainesosia joita menuussa ei mainittu, että olisin toivonut annosten esittelyä pöytään tuodessa. Nyt jouduimme maistelemaan sekä arvailemaan että mitä kaikkea lautaselta löytyikään. Pihvit oli ihan ok, tosin seuralaisen medium pihvi jäänyt liian raa'aksi. Annokset olivat kyllä todella pieniä (maksoivat n 35-40e/kpl) ja lisukkeita oli kyllä säästelty. Sorbetti ok, tosin annoksesta löytyi isoja sokeripaloja?

Ruoka tuli nopeasti, mikä oli positiivista. Koin kyllä pieniä ristiriitoja paikan imagossa. Ensinnäkin, paikasta halutaan antaa fine dining-tyyppinen kuva: ruoan laatu, hinta, ravintolan miljöö. Mutta ne asiat jotka on kuitenkin tärkeässä roolissa, kuten palvelu, jätetään vähemmälle huomiolle. Voisin samantien luokitella kolmekin ravintolaa, jossa samalla summalla (116e) olisi saanut hyvätasoista ruokaa mutta myös korkeatasoista palvelua, mitä valitettavasti tämä ravintola ei tarjonnut. Toivon ravintolan ottavan neuvon vastaan: esitelkää ruoat edes lyhyesti pöydässä, niin paikan tasokin nousee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 19.12.2014
Rating: 0

Vuosikausien ajan silloin tällöin vierailemani Grill It petti viimeisimmällä visiitillä aika pahasti. Ruoan laatu on edelleen kohdillaan, mutta palvelussa oli jotain todella pahasti pielessä. Pöytäämme hoitanut vaaleaverikkö teki heti kättelyssä selväksi, että porukkamme ei häntä miellyttänyt, syytä on vaikea arvioida. Liekö käsitys oman työpaikan “arvokkuudesta” hieman liian pilvissä, jos myöhempää musiikkikeikkaa varten päälle puetut T-paidat näin kovasti ärsyttivät.

Aivan normaaleihin, kohteliaasti esitettyihin pyyntöihin ja kysymyksiin sai useimmiten suoran ja kohteliaan vastauksen sijaan jonkinlaisen näsäviisaan huomautuksen siitä, miten “täällä asiat tehdään ilman pyyntöäkin näin”, tai vastaavaa. Kaikkea, mukaanlukien juomia, sai odottaa kauan, vaikka ravintola ei ollut edes täynnä. Tästä huolimatta aikaa tuntui riittävän naapuripöydissä jutusteluun vaikka kuinka. Jokainen sananvaihto tuntui tuskalliselta, kun sävystä ja sanavalinnoista paisti lävitse ärsyyntyminen joko meitä, työtä, tai molempia kohtaan. Silloin harvoin kuin tarjoilija pöydässämme kävi ja kehtasimme pyytää jotain lisää, ensimmäinen vastaus oli enemmän kuin kerran aika pahantuulinen “odotappa hetki”. Ymmärrän, että joskus voi olla vaikea pitää kaikkea mielessä, varsinkin kun kyseessä on useamman ihmisen porukka, mutta ei kommunikaation silti tarvitse olla pahantuulista. En valitettavasti ole telepaatti, enkä täten tiedä saatko juuri nyt pidettyä mielessäsi tilauksen “yksi keskiolut lisää, kiitos”.

Aterian loppua kohden tilasin viskin jäällä. Sain luennon siitä, miten tähän viskiin, jota olen jäällä juonut viimeiset 15 vuotta, ei kuulu jää. Kun tilaus lopulta otettiin vastaan todeten samalla, että “täällä meillä vähän hienostellaan näissä asioissa”, niin viskiä sai odottaa n. 20 minuuttia, ja kun se pöytään ilmestyi, selän takaa kuuluu “oli siinä se jää jonkin aikaa” ja tarjoilija poistuu paikalta ennenkuin ehdin edes hahmottaa mitä juuri on tapahtunut. Sitä, oliko tämän viskin istuttaminen tiskillä kunnes jää oli sulanut vahinko vai tahallinen temppu, en osaa arvioida, mutta sen tiedän, että tämäntasoisissa ravintoloissa ei ole koskaan aikaisemmin tullut vastaan tilannetta, jossa tämän kaltaiset karkeat virheet kannettaisiin asiakkaan eteen asti olankohautusten saattelemana. Loppuhuipennuksena laskua sai odottaa reilusti yli puoli tuntia, ja kun se lopulta saapui, niin saimme kuulla, että olisi kuulemma pitänyt sanoa heti aterian alussa, että maksetaan erikseen. Jos emme olisi jo olleet myöhässä illan seuraavasta ohjelmanumerosta, olisin saattanut kysyä, että jos kyse on niin kriittisestä infosta, niin eikö tältä kuudesta miehestä koostuvalta, ilmiselvältä kaveriporukalta olisi voinut asiaa tiedustella etukäteen.

Ruoka oli hyvää. Pihvit olivat hieman eri mallia kuin aikaisemmin, ohuempia, mutta kypsennys ja maustaminen olivat kohdallaan. Muistakaan annoksista en kuullut valituksen sanaa. Jälkiruokana palvellut tiramisu oli vähän mielikuvitukseton, mutta maussa ei ollut valittamista.

Grill It on aina ollut hieman tyyriimmän puoleinen paikka, mutta tämä on ollut minulle ihan OK, sillä kokemus on ollut miellyttävä kaikin puolin. Paikan arvo romahtaa aika dramaattisesti, jos tiloista joutuu poistumaan sellaisin fiiliksin, että viimeiset 3 tuntia on joutunut vääntämään kättä saadakseen edes sitä perussuomalaista, jämptiä palvelua. Huono päivä tai ei, näsäviisastelu ja asiakkaan epäsuora syyttely siitä sun tästä on aika tehokas tapa varmistaa, että minun euroni päätyvät tulevaisuudessa muihin ravintoloihin.�

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: 4


Location

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki - Route
020 1234 800
http://www.grillit.fi

Options