MartinM

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Il Bucatino

Hyvän näköinen. Pahan makuinen. Moni kakku päältä kaunis. Tosiaan mistä tahansa "kotiruoka" baarista saa samanlaista mättöä, pettymys kun luuli saavansa laadukkaan italialaisen kokemuksen, jotka ovat italiassakin erittäin harvinaisia ja täytyy osata löytää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 28.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Coccola

Vihdoinkin hyviä ravintoloita alppilan hienostoalueelle =)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 28.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Konstan Möljä finnish

Joo. . tässä ravintolassa voit tutustua suomalaiseen kouluruokaan ;) Jos olet ihminen jolle MÄÄRÄ on tärkeämpi kuin LAATU niin silloin tämä varmaan on ihan jees.... mautonta mössöä sanon minä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 19.02.2011
Rating: -4

Restaurant: BBQ House steak restaurant

Väite: ne jotka arvostavat BBQ Housen pihvejä, eivät ole koskaan käyneet 100 metrin päässä olevassa Radisson SAS GrillIT ravintolassa. Perustelut: Olen käynyt BBQ Housessa 3 kertaa ja GrillIT:issä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. Ensimmäisen kerran kävin BBQ Housessa kun se avattiin Kampin keskuksen valmistuttua. Silloin se oli aivan taivaallinen: loistavat viinit ja murakat pihvit. Siitä innostuneena kävin jonkun ajan kuluttua uudelleen, mutta sainkin vain kumista känttyä ja lauhtunutta palvelua. Maku meni kerralla pidemmäksi aikaa. Pidin useamman vuoden tauon ja nyt keväällä 2011 päätin vihdoin käydä uudestaan: onhan miljöö mitä mainioin ja kiva akvaarioefekti grillinpunaisine neonlogoineen.

Noh, lisukkeet olivat "eksoottisia", en ollut saanut vastaavia missään muualla joten siten vaihtelu oli virkistävää. Uunijuustooerunat olivat juuri sopivan pehmeitä, kypsiä ja meheviä, juurekset hyvän makuisia jne.... EI mitään finesseä, tosin. Mutta se syy miksi ravitolaan tulin eli pihvi; otin alkuruoaksi tonnikalaa. Joo, oli pehmeä, mutta mauton. Pääruaksi otin antrekoteen, joka oli kuin koullut tai väsytetty lahna. Joo, pehmeä oli, mutta mauton (kuin hikisukka?). Tarjoilija kertoi, että heidän valmistusmenetelmällään kosketetaan paistinpannua ja pyritään pitämään pihvit mahdollisiman kosmeina pistämällä ne uuniin. Noh, se on sitten melkein keittolihaa sen jälkeen. BBQ Housessa luulisi olevan grillattua. Noh, käykää vertailemassa Radisson SAS GrillITtiin, joka taitaa olla suomen paras grillatun lihan ravintola. Ei edes Oulussa oleva sisarravintola pärjää sille alkuunkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 19.02.2011
Rating: 4


Images


Followers