Avautuu 17:00

Il Bucatino

italialainen
Arvosana 4.6 / 5

Ravintola Trattoria Il Bucatino on 40-paikkainen italialaisravintola, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, elegantilla Eiran alueella. Il Bucatino aloitti toimintansa tammikuussa v. 2012. Ravintolan perusideana ja toiminnan lähtökohtana on perustajiensa, kolmen italialaismiehen, näkemys aidosta italialaisesta ruuasta nykyaikaisessa trattoriassa.
Haluamme tarjota Sinulle parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistetun makumatkan Italian herkullisten ruoka-aarteiden pariin ja näin tuoda palan ”meidän Italiaamme” luoksesi. Ruokalistamme sisältää makuja Italian eri maakuntien ja alueiden runsaasta ruokaperinteestä. Saamastamme ajoittaisesta kritiikistä huolimatta haluamme pitää kiinni tästä alkuperäisestä italialaisuudestamme, koska yksinkertaiset maut ilman hienosteluja ovat mielestämme niitä parhaita!
Buon appetito


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (75)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

A very unassuming restaurant from outside, buy totally Italian in the quality and choice of dishes. I had the freshest, creamiest mozzarella I've found outside of Italy and the porcini ravioli with butter and sage was fantastic. Will definitely return, a real find close to my regular hotel in Helsinki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: 0

Ehdottomasti paras italialainen ravintola Suomessa!
Hyvä tunnelma ja palvelu...yksinkertaisen tyylikäs ambiente.
Ruoka on hyvää ja kauniisti lautaselle aseteltu.
Ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta!
Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Nuori naistarjoilija ei koko aikana huomioinut meitä ulkona istuvia paria pöydällistä lainkaan, ei katsonut toisia palvellessaan jne. Jouduin hakemaan menun itse sisältä. Vaihdoimme englantiin koska hän ei osannut suomea mutta englanniksikin hänen oli vaikea kuvailla annosten sisältöä ja kokoa tai viinin ominaisuuksia. tarjoilija oli kyllä ystävällinen mutta ei vain osannut seurata asiakkaitaan. Tattiraviolit olivat hyvin herkullisia mutta annos niin pieni että alkupala/pääruoka välttämätön. Chilikatkaravut annoksena pieni ja omituisen suolaton. Suola piti hakea itse sisältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Kiitokset loistavasta päivällisestä. Kävimme kesäperjantaina perheen voimin illallisella. Alkuruoaksi loistavaa Vitello Tonnatoa. Pastat olivat erittäin maukkaita ja annosten kokokaan ei jättänyt toivomisen varaa. Erityisen positiivinen yllätys olivat maukkaat lasten annokset, parempia saa hakea. Palvelu erittäin sujuvaa ja ystävällistä. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Kiitos tämän päivän päivällisestä suomalaisittain klo 17! toivoisin silti Enenmmän kasvisruokia, vähemmän juustoa ja rasvaa. Tulen aina Il bucatinoon, kun on erikoishetki. Rakastajaani en voi tuoda, koska hän on naimisissa. Toivoisin myös ettei italaialinen "hyvän maun pukeutuminen" olisi vaadittava. Huono maku on kiinnostavampi, ciao!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Erinomainen palvelun laatu, kaunis sisustus, hyvä tunnelma. Jälkiruoat herkullisia ja erikoiskahvit hyviä. Alku- ja pääruoat hieman värittömiä ja mauttomia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

Perjantai-iltana ravintola täysi mutta pöytä kahdelle löytyi ilman varausta. Ystävällinen palvelu. Aito italialainen tunnelma. Hyvin valmistettua maukasta ruokaa. Maistui samalta kuin Italiassa. Oikein hyvä ilta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

Hyvää oikein tehtyä italialaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola viihtyisä ja palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli erittäin maukasta, erityisesti tattipasta herkullista. Seurueemme viihtyi mainiosti ja tulemme varmasti uudelleenkin. Ravintola oli yllättävän hiljainen lauantai-iltana, johtuneeko hieman syrjäisestä sijainnista?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Kolmas kerta dinnerillä perheen kera. Loistavat maut, selkeät annokset ja juomat sopivat yhteen hyvin. Omistaja / tarjoilija hoiti eleettömän tyylikkäästi tarjoilun ja keskustelut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Tehtaankatu 38, 00150 Helsinki - Reitti
046 600 1000
http://ilbucatino.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita