VMajander

17 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Toscanini italjeniskt

Pieniä, mitäänsanomattomia annoksia. "Käsintehty" pasta muistutti kovasti kaupan kuivapastaa, suola oli unohtunut koko prosessista - oliiviöljyllä, valkosipulilla ja chilillä taiottu pasta-annos heräsi hieman henkiin kun lisäsi suolaa, mutta jotain jäi silti uupumaan. Seuralaisen hirviragu oli kyllä hyvää, mutta ei suurempia tunteita herättävää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 12.12.2012
Betyg: -1

Restaurant: Trattoria Sogno

Erinomaiset maut. Alkupalaksi tarjoillut antipasto- ja leikkelautaset hävisivät viimeistä öljytippaa myöten herkullisen leivän saattelemana. Pääruoaksi tilaamani porsaankylki oli erinomainen, pinnalta rapea ja suussasulava. Erikseen tilattavat lisukkeet ovat hauska konsepti - tryffelignochhit veivät kielen mennessään. Tänne palaan varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 20.11.2012
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Emmy

Aiemmissa arvioissa suositellut Dumplingit olivat erinomaisia. Seuralaisen "Gung Po" -kana oli keskivertosuoritus mutta itse syömäni "Double fried pork" oli erinomaista. Palvelu oli hieman ujoa ja verkkaista mutta asiallista. Dumplingsien perässä tullaan toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.05.2012
Betyg: 0

Restaurant: Papa Albert

Erinomaisen hyvää italialaista kohtuuhintaan. Carpaccio ja pizzat Helsingin ravintoloiden parhaimmistoa, raaka-aineet tuntuvat ensiluokkaisilta. Caprese ja Pizza Diavolo erityisesti kokeilemisen arvoisia. Tarjolla myös erinomaisia viinejä laseittain.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 24.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Kantipur

Butter chicken helli myös kotiin kuljetettuna. Palvelu oli ripeää ja toiveet huomioitiin (ylimääräistä nan-leipää mukaan...) Ruoka säilyi herkullisena ja lämpimänä kotiin. Parhaita Nepalilaisia keskustassa, butter chicken yksinään on käymisen arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 03.04.2011
Betyg: 3

Restaurant: Kantipur

Erinomainen butter chicken - kana oli marinoitu meheväksi ja mureaksi. Riisi, nan-leipä ja kastikkeet osuivat myös kaikki nappiin. Ystävällinen ja ripeä palvelu ja loistava sijainti takaavat että tänne tullaan toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.03.2011
Betyg: 0

Carpaccio oli hyvä, erinomaisen laadukkaasta lihasta valmistettu. Pizza Bresaola vakuutti tyyriydestään huolimatta. Viinilista kaipaisi mielestäni korjausta, etenkin laseittain tarjottavien osalta. Palvelu oli ystävällistä joskin turhan hidasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 29.10.2010
Betyg: 1

Restaurant: Amarillo Mikonkatu

Hampurilainen erittäin hyvä, bataattiranskalaiset erikoinen ja herkullinen idea. Talon tarjouspunaviini ei todellakaan toiminut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.10.2010
Betyg: 0

Restaurant: Papa Albert

Erittäin positiivinen yllätys s-ryhmän hotelliravintolalta. Alkupalat olivat hyvin mietittyjä kokonaisuuksia ja erittäin herkullisia. Pasta oli myös erittäin hyvää, joskin kastiketta oisi voinut olla enemmän. Carbonara olisi hyötynyt mustapippurista ja oli hieman kuiva, mutta maku muuten erittäin hyvä. Jälkiruoaksi nautittu pannacotta oli erittäin hyvää. Asiallinen viinilista ja ystävällinen, joskin hieman viipyilevä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 28.05.2010
Betyg: 1

Restaurant: Salve finskt

Jungmannin pannusta tullut vakioiltapala, porsasta parhaimmillaan, myös makkarana. Terassi on viihtyisä vaikka aurinko ei paistakaan ja autotie humisee vieressä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 18.08.2010
Betyg: 2


Followers

Followers (1)