Opens at 12:00

Kantipur

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (113)

Käyn viikottain Kantipurissa lounaalla ja otan aina lunch mixin, eli valitsen lounaslistalta kaksi ruokalajia. Yksittäiset annokset ovat vähän alle 9 euron hintaisia ja lunch mix on 10.50. Lounaaseen kuuluu annoksen lisäksi salaattipöytä ja kahvi/tee sekä ruokajuomana vesi.

Mielestäni ruoka on ollut Kantipurissa parempaa kuin muissa lähialueen nepalilaisissa ravintoloissa. Ruossa on makua ja annokset ovat täyttäviä. Omia suosikkeja ovat olleet kana- ja lammasannokset. Inhokkeja taas ovat olleet pinaattia sisältävät ruuat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Arroganttia palvelua paikan junnulta tarjoilijalta jälleen. Paremman puutteessa paikka menettelee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 21.02.2017
Betyg: 0

Edelleenkin ihan vakinepalilaisia, vähän ehkä henkilökunnan muuttuessa palvelu muuttunut.
Siltikin yhä ystävällistä palvelua, ja ruoka edelleenkin ensiluokkaista, tosin annoskoko toisinaan tuntuu pienemmältä mitä ennen. Mutta maut kohdallaan, tulinen on tulista ja mieto miedompaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 13.12.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Bhendo masala ja naan-leipä maistuvat, kuten toisaalta muissakin nepalilaisissa. Sijaintiin nähden melko edullista perushyvää
nepal-mättöä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.09.2016
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa! Erinomainen palvelu ja kaikin puolin siisti paikka. Ruoka oli hyvää ja annokset kohtuullisen kokoiset.Hinta-laatu suhteeltaan aivan erinomainen paikka. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.11.2015
Betyg: -3

Excellent food and service! ! Have tried many nepalese restaurants and this came out to be my favorite. I recommend this place...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: -3
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävin useamman vuoden paikassa kanta-asiakkaana. Ruoka oli mielestäni hyvää, ei erinomaista, mutta sitä söi mielellään ja palvelukin oli hyvää. Erään kerran olin käynyt ostoksilla ja tulin väsyneenä lahjakassit kädessä jälleen syömään. Istuin yhteen pöytään, kuten aina ennenkin, laitoin kassit vierelleni, otin takin pois ja huokaisin helpotuksesta. Jonkin ajan kuluttua nuori tarjoilijamies tuli komentamaan minua pois paikaltani toiseen pöytään. Mitään varausta ei kuulema ollut, eikä ravintola ollut edes puolillaan. Kyselin syytä, johon tarjoilija totesi kylmäkiskoisesti, että paikka voi tulla täyteen. Hän halusi, että siirryn pienempään perällä olevaan pöytään. Sanoin, että syön lounaan ja jatkan matkaani, mutta hän vaati ehdottamasti siirtymään. Lopulta keräsin tavarani ja lähdin pois, en ole kertaakaan käynyt siellä tämän jälkeen. Eipä ole ennen kukaan tullut tylysti ajamaan pois ravintolan pöydästä, johon olen ehtinyt asettautua. Jos tarjoilija olisi ollut edes ystävällinen, asia olisi ollut ok. Outoa toimintaa, olin sentään käynyt paikassa pitkään ja tunsin tarjoilijan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Kantipur oli Stadin paras nepalilainen vielä kolme vuotta sitten, mutta taso on valitettavasti hiukan siitä laskenut. Hyvä nepalilainen kuitenkin, mutta jos parhaassa haluaa käydä, kannattaa suunnata Töölössä sijaitsevaan Mountainiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Ruoka on maukasta ja sitä saa riittävästi. Ravintola ei ole ihmeellinen millään tasolla, mutta suosittu ja mukiinmenevä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 0


Läge

Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsingfors - Route
(09) 6940266
http://www.ravintolakantipur.fi/