tuukkavain

14 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Chef & Sommelier

Viisi kertaa olen käynyt syömässä kaiken mitä ravintola sillä hetkellä tarjoaa. Ruoka on olut koko ajan pelkkää parasta, uskomaton taju valmistustavoista ja ruokayhdistelmistä. Isoin arvostus raaka-aineita kohtaan. Juomasuositukset erinomaisia ja palvelu suomen mittakaavaan nähden monelle liian tuttavallista, mutta todellisuudessa aivan parasta mitä on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 17.07.2013
Betyg: 1

Restaurant: Juuri finskt

Sapas.
Söimme sapaslistan kaverin kanssa puoliksi. Tarjoilija vaihtui puolessa välissä, siitä miinusta. Onneksi vaihtui parempaan.
Kaikki 13 sapasta erittäin hyviä, pieni miinus turhasta aurinkosalaatista. Muuten kaikki käsittämättömän hyvää. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 18.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Tuk Tuk

Aina todella hyvää.
Yksi parhaista ravintoloista vastaamaan sitä mielikuvaa mikä minulla on thairuuista. Erittäin hyvät curryt ja myös muut ruuat. Sopivan pieni ruokalista ja hyvä palvelu. Usein ahdasta, mutta ei voi mitään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Pikku Jerusalem

Falafel!
Ruoka kaikin puolin erittäin maistuvaa, mutta en käsitä miksi herkullisen falafel/shawarma-annoksen kylkeen täytyy tarjoilla väsyneitä ranskalaisia ja turhaa salaattia. Falafel, liha ja hummus riittäisivät pitämään kaikkien mielen korkealla. Etenkin kun falafelit on selkeästi parhaita mitä näillä seuduilla on tarjottu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 17.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: Fulbari

Keskivertoa parempaa nepalilaista. Kaikki maut hienosti kohdallaan ja palvelu erittäin ystävällistä. Kovin tyhjä ravintola tasoon nähden, joka saattaa johtua sijainnista. Nepalilaisen ruuan ystävälle suosittelen paikkaa isosti ruuan takia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: HOKU pacific rim

Lounaalla käyty kolme kertaa ja viisi eri annosta syöty. Yhtä lukuunottamatta kaikki erinomaisia, hunajakuorrute eräässä kanassa niin makeaa, ettei kaikkea pystynyt syömään. Palvelu tasaista ja kiireeseen nähden suotavaa.
Kokonaisuutena erittäin suositeltava, sympaattinen pikku ravintola. Maut erittäin kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 17.07.2013
Betyg: 0

Restaurant: New Bombay

Hyvä, peruslaadukas intialainen oulun aseman kupeessa. Lounaslistalla paljon vaihtoehtoja niin kala-, kasvis- kuin lihansyöjillekin. Ruuan tulisuuden voi valita itse ja lounaalla naan-leivästä veloitetaan erikseen. Söin lounaalla keskivahvan lammascurryn. Lammas oli maukasta ja mureaa ja kastike oli maistuvaa. Kaverilta maistamani kana tikka ei ollut pahaa, mutta ei tehnyt suurta vaikutusta. Palvelu oli ystävällistä, mutta tarjoilijan suomen kieltä oli välillä vaikea ymmärtää. Hyvä intialianen ravintola jota voi hyvin suositella muillekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.06.2011
Betyg: 0

Restaurant: Salve finskt

Rehellistä perusruokaa. Olin kuullut paikan suurista annoksista, joten jätin alkuruuan tilaamatta. Ratkaisu oli oikea. Pääruuaksi tilasin Hirvi Wallenbergin pihvin. Murekepihvi oli kääritty pekoniin ja lisänä oli perunamuusia sekä karpalokastiketta. Maut olivat hyviä ja muusin koostumus oli hyvällä tavalla kotiruokamainen. Pihvi oli hieman kuiva, mutta maistuva, kunhan lisäsi hieman suolaa. Annos oli hyvää perusruokaa.
Jälkiruuaksi tilaamani räiskäleet mansikkahillolla ja kermavaahdolla olivat ehkä elämäni parhaat. Tuoreet ja loistavasti paistetut. Tarjoilijamme oli hyväntuulinen ja teki kokemuksesta paremman. Suosittelen nälkäisille mutkattoman ruuan ystäville.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 01.07.2011
Betyg: 3

Restaurant: Carusel

Miljöö sisällä on hieman huoltoasemamainen, näkymät terassilta mainiot. Ruoka on laadukasta ja hyvin valmistettua. Pizzat ovat kaupungin parhaimmistoa ja tällä kertaa syömäni luomukaritsa-bolognese-pasta oli maukas ja pasta loistavasti keitetty. Valikoimissa on myös mainioita viinejä. Tunnelma saattaa olla paikoitellen kolkohko, mutta itseäni se ei ole häirinnyt.
Maukasta ruokaa hienolla paikalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.06.2011
Betyg: 4

Restaurant: Bistro Helsinki 15 italiensk bistro

Kävin ystävän suosituksesta testaamassa Bistro Helsingin. Tarjoilija kertoi heti sisään päästyäni kuinka lounaskäytäntö heillä toimii. Tilasin päivän listalta pastaa, parsakaalia ja aurinkokuivattua tomaattia. Tunnelma ravintolassa oli miellyttävä ja rauhallinen. Salaattipöytä ja leipä olivat laadukkaita ja maukkaita. Saatuani pastan eteeni en voinut kuin ihmetellä miten hyvin tässä annoksessa oli onnistuttu ja miten yksinkertaisen maukas tuo annos oli. Yksi parhaista ellei paras pasta, jonka olen suomessa syönyt.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.06.2011
Betyg: 5


Bilder


Followers

Following (1)